Black Friday med vri

Annerledes: Jan Sakshaug ved Jan Sakshaug sport AS, vil ikke være med på handlehysteriet. Spesialbutikken velger å heller gi 15 prosent av omsetningen denne dagen til et veldedig formål. FOTO: Anne Gundersen

Det er den såkalte Black Friday og alt ligger tilrette for at handlelysten skal gripe tak i lommeboka di. Noen gjør imidlertid er vri på den importerte kjøpefesten.

Tekst:

Publisert:

Nea Radio
Nea Radio

Dette er dagen der mange går mann av huse for å sikre seg gode kjøp. Det finnes imidlertid en rekke aktører i varehandelen som etterhvert tar avstand fra kjøpefesten. Jan Sakshaug Sport AS på Stjørdal er en av dem.

– Vi er en forholdsvis liten spesialforhandler som ikke har den samme muligheten som de store kjedene til å være med på alle mulige kampanjer som dette, sier Jan Sakshaug og forklarer at bedriften derfor heller velger å gi 15 prosent av omsetningen denne dagen til et veldedig formål.

Saken fortsetter under lydklippet:

Foto: Anne Gundersen

Avstemning

Sakhsaug forteller at de har valgt å kjøre en Facebook-kampanje, der kundene kan gå inn og stemme på hvilket veldedig formål de ønsker at pengene skal gå til.

– Her kan du velge mellom Røde Kors og Kreftsaken. Han sier at kampanjen har fått svært god respons fra publikum.

– Vi ser at dette er noe som fenger. De fleste har et forhold til begge disse organisasjonene, så det spørs om vi ikke må gi litt til begge to, smiler han.

Saken fortsetter under lydklippet

Foto: Anne Gundersen

Katterabatt

Også AniCura Stjørdal Dyreklinikk har gjort en vri.

– Dyrebeskyttelsen har tatt initiativet til en kampanje der det oppfordres til å gi rabatt på kastrering, vaksinering og ID-merking av katter. Dette syntes vi var et flott alternativ til Black Friday og valgte å gå for dette, sier Anita Fløan ved klinikken.

Registrering

Fløan sier at du ikke må benytte deg av tilbudet på selve Black Friday.

– Det du skal gjøre er å ringe eller å sende oss en epost i dag, slik at du blir registrert. Dermed kan du få denne rabatten når det passer deg, sier hun.

– Så dersom du for eksempel har en katt som i dag er tre måneder gammel, kan du dra nytte av tilbudet når denne er gammel nok til kastrering, nemlig seks måneder.

Nøkkelord

Siste nytt i Stjørdal/Malvik

– Men bremseren er det ingen som tenker på
  • Sport

Peder Persson lurer på hvorfor noen i hele tatt velger å satse på å bli bremser i 2-erbob.

Reidar ble hedret på Gofotfestivalen
  • Kultur

Over 5000 timer på scenen og dobbelt så mange timer på vegen, 50 år som gitarist og han er still going strong med syv orkester. Han kjører fra øvelse til øvelse nesten hver dag hele uka - Reidar Kulset fikk i helga Gofotfestivalens gammeldanspris 2018.

Gofot i helga
  • Kultur

I helga arrangeres den 15. Gofotfestivalen på Hell.

 
Stiller lånegaranti for Selbuskogen
  • Nyheter

Selbuskogen får 7,5 millioner mer å rutte med når Stjørdal kommune nå garanterer for lån.

Tidenes årsresultat for Stjørdal
  • Nyheter

Dersom de foreløpige tallene som ble lagt fram i kommunestyret torsdag kveld slår til, går Stjørdal med 80 millioner kroner i overskudd for 2017. Det er rekord.

Lanserte ny Leaf
  • Nyheter

Torsdag ble den nye modellen av el-bilen Nissan Leaf lansert hos Trio Bilsenter på Stjørdal.

ANNONSE
Annonse
ANNONSE
ANNONSE