Black Friday med vri

Annerledes: Jan Sakshaug ved Jan Sakshaug sport AS, vil ikke være med på handlehysteriet. Spesialbutikken velger å heller gi 15 prosent av omsetningen denne dagen til et veldedig formål. FOTO: Anne Gundersen

Det er den såkalte Black Friday og alt ligger tilrette for at handlelysten skal gripe tak i lommeboka di. Noen gjør imidlertid er vri på den importerte kjøpefesten.

Tekst:

Publisert:

Nea Radio
Nea Radio

Dette er dagen der mange går mann av huse for å sikre seg gode kjøp. Det finnes imidlertid en rekke aktører i varehandelen som etterhvert tar avstand fra kjøpefesten. Jan Sakshaug Sport AS på Stjørdal er en av dem.

– Vi er en forholdsvis liten spesialforhandler som ikke har den samme muligheten som de store kjedene til å være med på alle mulige kampanjer som dette, sier Jan Sakshaug og forklarer at bedriften derfor heller velger å gi 15 prosent av omsetningen denne dagen til et veldedig formål.

Saken fortsetter under lydklippet:

Foto: Anne Gundersen

Avstemning

Sakhsaug forteller at de har valgt å kjøre en Facebook-kampanje, der kundene kan gå inn og stemme på hvilket veldedig formål de ønsker at pengene skal gå til.

– Her kan du velge mellom Røde Kors og Kreftsaken. Han sier at kampanjen har fått svært god respons fra publikum.

– Vi ser at dette er noe som fenger. De fleste har et forhold til begge disse organisasjonene, så det spørs om vi ikke må gi litt til begge to, smiler han.

Saken fortsetter under lydklippet

Foto: Anne Gundersen

Katterabatt

Også AniCura Stjørdal Dyreklinikk har gjort en vri.

– Dyrebeskyttelsen har tatt initiativet til en kampanje der det oppfordres til å gi rabatt på kastrering, vaksinering og ID-merking av katter. Dette syntes vi var et flott alternativ til Black Friday og valgte å gå for dette, sier Anita Fløan ved klinikken.

Registrering

Fløan sier at du ikke må benytte deg av tilbudet på selve Black Friday.

– Det du skal gjøre er å ringe eller å sende oss en epost i dag, slik at du blir registrert. Dermed kan du få denne rabatten når det passer deg, sier hun.

– Så dersom du for eksempel har en katt som i dag er tre måneder gammel, kan du dra nytte av tilbudet når denne er gammel nok til kastrering, nemlig seks måneder.

Nøkkelord

Siste nytt i Stjørdal/Malvik

Ryperapporten fra fjellstyrene våren 2018
  • Nyheter

Hvordan blir rypehøsten?

Forbud mot bruk av åpen ild
  • Nyheter

Det er innført totalforbud mot bruk av åpen ild utendørs i Stjørdal og Selbu kommune.

Lover festhelg for store og små

Fredag sto representanter for Hell RX på Stjørdal torg for å spre budskapet om den store rallycrosshelga i juni. Å skal vi tro arrangøren blir dette ei festhelg både på dagtid og kveldstid.

 
Floka
  • Floka

Hvem vil ha med Olin på Rosenborgkamp?

Siri Schnell Juvik åpner med sang
  • Sport

Under den offisielle åpningsseremonien for VM i rallycross på Hell 9.juni blir det stor festivitas, taler, sang og pyro-show. Et av de mer stillferdige innslagene er «Ja vi elsker» som skal synges a capella av sanger og skuespiller Siri Schnell Juvik fra Stjørdal.

Boeing boeing- et teaterstykke i rute

Det blir himmelske forviklinger og kaotiske tilstander når Caroline Røkke Reitan Witzøe i Anna Moens skikkelse prøver å holde styr på sine tre forloveder som alle er piloter i hvert sitt flyselskap

ANNONSE
Annonse
ANNONSE
ANNONSE