– Å jobbe med unger er det viktigste vi gjør

– Å jobbe med unger er det viktigste vi gjør

Åpnet Det var ingen tvil om at ungene satt pris på å få besøk av ordfører Ingrid Aune under åpningen av Sandfjæra barnehage i Hommelvik onsdag. På bildet er også styrer Linn Asmussen. FOTO: Anne Gundersen

Onsdag fikk Sandfjæra barnehage ved Sjøsiden i Hommelvik sin offisielle åpning. – Det å gi de minste en god start i livet, er den viktigste jobben vi har som samfunn, mener styrer Linn Asmussen.

Sandfjæra barnehaget i Hommelvik fikk sin offisielle åpning onsdag.

– Dette er en veldig spennende dag for både store og små, mener styrer i den nye barnehagen, Linn Asmussen. I tillegg til en fantastisk flott beliggenhet, får de 104 barna og 37 ansatte nok av plass å boltre seg på.

– Noe av det som er flott her, er at vi også har gruppe- og arbeidsrom for de ansatte, slik at vi kan jobbe mest mulig effektivt, sier hun.

Saken fortsetter under lydklippet

Foto: Anne Gundersen

Moderne

Sandfjæra barnehage er en av Norges mest moderne, noe ordfører Ingrid Aune, som kastet glans over åpningen, er stolt av.

– Vi har flere ganger hatt besøk, blant annet av forskjellige formannskap, som ønsket å se hvilke løsninger vi bruker her, sier hun og legger til at barn i Hommelvik er heldige.

– Ikke bare har de en flunkende ny barnehage. Barneskolen er også veldig ny og nå får vi i tillegg en splitter ny ungdomsskole, smiler hun.

Viktig

Linn Asmussen og de andre ansatte gleder seg til å jobbe videre i den nye barnehagen.

– Det er mye som har forandret seg innen barnehagesektoren, selv de siste 10 årene. Det å gi barn et godt utgangspunkt i livet er noe av det viktigste vi gjør.

Nøkkelord

Siste nytt i Stjørdal/Malvik

Olavsfestdagene får mest
  • Kultur

Olavsfestdagene i Trondheim stikker av med mesteparten av festivalstøtten til Trøndelag neste år. Sør-Trøndelag fikk 90 prosent av festivaltilskuddet i Trøndelag da Kulturrådet tildelte midler torsdag.

Reviderte konsesjonslover for vannkraft
  • Nyheter

Fra årsskiftet får de 100 år gamle konsesjonslovene for vannkraft modernisert struktur og oppdatert språkdrakt.

Postens fem viktige juletips
  • Nyheter

16. desember er siste frist for å sende julepakker før jul. Desember er både den morsomste og travleste måneden for de som jobber i Posten.

 
LIVE: Fredagsradio fra Torgkvartalet
  • Direkte

Følg direktesendingen Nea Radio og Fjell-TV har fra Torgkvartalet direkte ved å klikke deg inn på saken her

Statsskog finansierer utedo ved Fjellkirka på Røros
  • Nyheter

Gir av potten "Midtnorske Friluftstiltak".

Stor enighet om budsjettet
  • Nyheter

Men opposisjonen var misfornøyde med prosessen da Stjørdal kommunestyre skulle behandle forslaget for 2018.

ANNONSE
Annonse
ANNONSE
ANNONSE