– Å jobbe med unger er det viktigste vi gjør

Åpnet Det var ingen tvil om at ungene satt pris på å få besøk av ordfører Ingrid Aune under åpningen av Sandfjæra barnehage i Hommelvik onsdag. På bildet er også styrer Linn Asmussen. FOTO: Anne Gundersen

Onsdag fikk Sandfjæra barnehage ved Sjøsiden i Hommelvik sin offisielle åpning. – Det å gi de minste en god start i livet, er den viktigste jobben vi har som samfunn, mener styrer Linn Asmussen.

Tekst:

Publisert:

Nea Radio
Nea Radio

Sandfjæra barnehaget i Hommelvik fikk sin offisielle åpning onsdag.

– Dette er en veldig spennende dag for både store og små, mener styrer i den nye barnehagen, Linn Asmussen. I tillegg til en fantastisk flott beliggenhet, får de 104 barna og 37 ansatte nok av plass å boltre seg på.

– Noe av det som er flott her, er at vi også har gruppe- og arbeidsrom for de ansatte, slik at vi kan jobbe mest mulig effektivt, sier hun.

Saken fortsetter under lydklippet

Foto: Anne Gundersen

Moderne

Sandfjæra barnehage er en av Norges mest moderne, noe ordfører Ingrid Aune, som kastet glans over åpningen, er stolt av.

– Vi har flere ganger hatt besøk, blant annet av forskjellige formannskap, som ønsket å se hvilke løsninger vi bruker her, sier hun og legger til at barn i Hommelvik er heldige.

– Ikke bare har de en flunkende ny barnehage. Barneskolen er også veldig ny og nå får vi i tillegg en splitter ny ungdomsskole, smiler hun.

Viktig

Linn Asmussen og de andre ansatte gleder seg til å jobbe videre i den nye barnehagen.

– Det er mye som har forandret seg innen barnehagesektoren, selv de siste 10 årene. Det å gi barn et godt utgangspunkt i livet er noe av det viktigste vi gjør.

Nøkkelord

Siste nytt i Stjørdal/Malvik

Ny prost i Stjørdal prosti på plass
  • Nyheter

Tidligere gateprest i Trondheim Bymisjon Jon Henrik Gulbrandsen er tilsatt som konstituert prost i Stjørdal prosti og har tatt over stafettpinnen etter Dagfinn Slungaard som gikk av med pensjon ved nyttår.

– Men bremseren er det ingen som tenker på
  • Sport

Peder Persson lurer på hvorfor noen i hele tatt velger å satse på å bli bremser i 2-erbob.

Reidar ble hedret på Gofotfestivalen
  • Kultur

Over 5000 timer på scenen og dobbelt så mange timer på vegen, 50 år som gitarist og han er still going strong med syv orkester. Han kjører fra øvelse til øvelse nesten hver dag hele uka - Reidar Kulset fikk i helga Gofotfestivalens gammeldanspris 2018.

 
Gofot i helga
  • Kultur

I helga arrangeres den 15. Gofotfestivalen på Hell.

Stiller lånegaranti for Selbuskogen
  • Nyheter

Selbuskogen får 7,5 millioner mer å rutte med når Stjørdal kommune nå garanterer for lån.

Tidenes årsresultat for Stjørdal
  • Nyheter

Dersom de foreløpige tallene som ble lagt fram i kommunestyret torsdag kveld slår til, går Stjørdal med 80 millioner kroner i overskudd for 2017. Det er rekord.

ANNONSE
Annonse
ANNONSE
ANNONSE