– Å jobbe med unger er det viktigste vi gjør

– Å jobbe med unger er det viktigste vi gjør

Åpnet Det var ingen tvil om at ungene satt pris på å få besøk av ordfører Ingrid Aune under åpningen av Sandfjæra barnehage i Hommelvik onsdag. På bildet er også styrer Linn Asmussen. FOTO: Anne Gundersen

Onsdag fikk Sandfjæra barnehage ved Sjøsiden i Hommelvik sin offisielle åpning. – Det å gi de minste en god start i livet, er den viktigste jobben vi har som samfunn, mener styrer Linn Asmussen.

Sandfjæra barnehaget i Hommelvik fikk sin offisielle åpning onsdag.

– Dette er en veldig spennende dag for både store og små, mener styrer i den nye barnehagen, Linn Asmussen. I tillegg til en fantastisk flott beliggenhet, får de 104 barna og 37 ansatte nok av plass å boltre seg på.

– Noe av det som er flott her, er at vi også har gruppe- og arbeidsrom for de ansatte, slik at vi kan jobbe mest mulig effektivt, sier hun.

Saken fortsetter under lydklippet

Foto: Anne Gundersen

Moderne

Sandfjæra barnehage er en av Norges mest moderne, noe ordfører Ingrid Aune, som kastet glans over åpningen, er stolt av.

– Vi har flere ganger hatt besøk, blant annet av forskjellige formannskap, som ønsket å se hvilke løsninger vi bruker her, sier hun og legger til at barn i Hommelvik er heldige.

– Ikke bare har de en flunkende ny barnehage. Barneskolen er også veldig ny og nå får vi i tillegg en splitter ny ungdomsskole, smiler hun.

Viktig

Linn Asmussen og de andre ansatte gleder seg til å jobbe videre i den nye barnehagen.

– Det er mye som har forandret seg innen barnehagesektoren, selv de siste 10 årene. Det å gi barn et godt utgangspunkt i livet er noe av det viktigste vi gjør.

Nøkkelord

Siste nytt i Stjørdal/Malvik

Boktipset
  • Kultur

Novellesamlinga Oscar Wildes Heis av Lars Saabye Christensen er dagens boktips av bibliotekar Sigrun Selboe.

Ærefullt samfunnsoppdrag
  • Nyheter

Både Tommy Reinås (MDG) og Rune Krogh (Sp) syntes det er flott å være blant de 78 som skal representere trønderne i det nye Trøndelag fylkesting.

Sandvik formelt valgt som fylkesordfører
  • Nyheter

Tore O. Sandvik (Ap) er nå formelt valgt inn som fylkesordfører i Trøndelag. Varaordfører for det nye storfylket blir Tomas Iver Hallem (Sp).

 
Skogdag med fokus på ungtrær
  • Nyheter

Tirsdag arrangerte Nidaros Skogforum skogdag på Jervskogen og der var representanter fra skogdrifta i alle regionens kommuner til stede.

Feiret avtroppende fylkesmann
  • Nyheter

Tirsdag ble Brit Skjelbreds avgang som historiens siste fylkesmann i Sør-Trøndelag feiret med pomp og prakt i Erkebispegården i Trondhiem.

Trenger flere bøssebærere
  • Nyheter

Søndag er det klart for årets TV-aksjon, men både Malvik og andre kommuner opplever en nedgang i hvor mange som melder seg frivillig til det som kalles årets viktigste søndagstur.

ANNONSE
Annonse
ANNONSE
Annonse