Trist forestilling av fotballherrene til Selbu

Selbu skapte lite spill igjennom midtbanen. Foto: Per-Erik Ofstad

5div: Selbu tapte 4-2 mot et ungt lag fra Hegra på Hegra Sparebank Arena.

Nea Radio
Nea Radio

Publisert:

Sist oppdatert: 12.05.2018 kl 15:59

Halvveis i første omgang scorer Dannis Hembre kveldens første for Hegra. Scoringen kommer etter at Selbu har hatt flere store sjanser uten å få uttelling. Bortelaget evner ikke å få til mye til spill, og ender ofte opp med å slå lange baller. Spill igjennom midtbanen var til tider fullstendig fraværende for bortelaget. Hovedtrener for SBK Vegard Nytrø forteller at bortelaget ikke klarte å justere inn midtbanen etter forsvarsfireren. Dette fjernet mye av rommet for midtbanespillerne.

Hegra-Selbu

Resultat: 4-2 (1-0)
Målscorere for Hegra: Dennis Hembre, Truls Høiås, Andreas Strand, Bjørnar Børseth.
Målscorere for Selbu: Ola Kosberg, Terje Ophaug
Kveldens variant: Kveldens kampleder regelrett skjeller ut benken til Hegra tett oppmot kampslutt etter protester på en offsideavgjørelse. På stillingen 4-1 (!) til Hegra.

Optimisme etterfulgt av bekmørk halvtime for SBK

Et kvarter ut i andre omgang er det optimisme å spore på benken til Selbu etter at Ola Kosberg utligner til 1-1. Kun minutter senere kommer bortelaget ned på jorda igjen etter scoring fra hjemmelagets Truls Høiaas. Deretter rakner det helt for Selbu. Den entusiastiske speakeren kan konstantere at ungguttene fra Hegra øker til 4-1 ved Andreas Strand og Bjørnar Børseth. Selbu er ikke i nærheten av å komme opp på sitt normale nivå. Enkle feil fører til baklengs, samtidig som inneffektivitet og null kreativitet gjør det vanskelig for Selbu fremover på banen. Kampen ender 4-2 etter at Terje Ophaug tuppet inn en redusering helt på tampen.

Et betenkt trenerapparat på sidelinja. Foto: Per-Erik Ofstad

Tar på seg mye av skylden

-Jeg får ta på meg mye av skylden i dag. Jeg prøver å mane spillerne til å vise lik innsats som i de tre første kampene, det får jeg tydeligvis ikke til. Det sier trener Nytrø etter kampen. Et fremtidsrettet hjemmelag som har valgt å satse på mange juniorer ender opp med å slå et bortelag med en vesentlig høyere snittalder blant de startende. Bortelaget må nok spørre seg om ikke taktiske grep kunne vært gjort underveis for å endre den tydelige negative trenden ute på banen. Selbu benytter kun to av sine syv innbyttere, og velger i stor grad å satse på sine elleve startende.

Selbu ble nødt til å ta avspark fem ganger mot Hegra fredag kveld. Foto: Per-Erik Ofstad

To uker til neste kamp

-Vi må komme over denne kampen, og fortsette på det nivået vi har vært på i tidligere kamper sier Nytrø. Neste kamp for Selbu og Hegra kommer fredag 25 mai mot henholdsvis Leksvik og NTNUI 2.

Nytrø etter tap mot Hegra på bortebane.

Siste nytt i Selbu/Tydal Vis flere

Nettet er tilbake i Stuggudal

Nettet er tilbake i Stuggudal

Like før klokka 22.30 lørdag kveld, fikk Telia på plass nettet i Stugudal. Internett hadde da vært nede i store deler av Selbu og Tydal det meste av dagen.

Internett fra Telia og Telenor er nede i deler av Tydal og Selbu

Internett fra Telia og Telenor er nede i deler av Tydal og Selbu

Feil på senderen på Riasten

Tordenværet påvirker sendingene

Tordenværet påvirker sendingene

Senderen på Henvola er fremdeles nede.

Sommergjesten: Hilde Kirkvold

Sommergjesten: Hilde Kirkvold

Hilde Kirkvold, ved Kirkvollen Pilegrimsgård i Tydal, er dagens sommergjest i Nea Radio.

– Dette er dramatisk

– Dette er dramatisk

Brannmannskap fra Fjellregionen og Stjørdal bidrar i slukningsarbeidet i Sverige. – Et lynnedslag er alt som skal til før vi kan risikere lignende her, sier beredskapsleder Bjørn Ivar Sevatdal

Ny barnebok ute

Ny barnebok ute

Elin Holten debuterer som bokillustratør

Birgit Strømsnes har skrevet barnebok og Elin Holten har illustrert den. "Besta sitt loft" har blitt virkelighet.

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer info

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukeronto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Du kan også slette alle lokale data i din nettleser. Fremgangsmåten for dette varierer mellom ulike nettlesere og enheter.

Anbefaling: Ved å benytte deg av EU-tjenesten YourOnlineChoices.com kan du selv til en viss grad styre hvordan ulike annonseleverandører sporer deg, samt lese mange gode tips til hvordan du kan beskytte deg selv. Åpne YourOnlineChoices.com i et nytt vindu.

NB: Enkelte systemkritiske data som finnes i for eksempel webserverens logger vil ikke kunne slettes på forespørsel, men disse slettes automatisk etter kort tid iht informasjonen ovenfor.


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrever ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Mer informasjon