Trist forestilling av fotballherrene til Selbu

Selbu skapte lite spill igjennom midtbanen. FOTO: Per-Erik Ofstad

5div: Selbu tapte 4-2 mot et ungt lag fra Hegra på Hegra Sparebank Arena.

Tekst:

Publisert:

Oppdatert:
12.05.2018 kl 15:59

Nea Radio
Nea Radio

Halvveis i første omgang scorer Dannis Hembre kveldens første for Hegra. Scoringen kommer etter at Selbu har hatt flere store sjanser uten å få uttelling. Bortelaget evner ikke å få til mye til spill, og ender ofte opp med å slå lange baller. Spill igjennom midtbanen var til tider fullstendig fraværende for bortelaget. Hovedtrener for SBK Vegard Nytrø forteller at bortelaget ikke klarte å justere inn midtbanen etter forsvarsfireren. Dette fjernet mye av rommet for midtbanespillerne.

Hegra-Selbu

Resultat: 4-2 (1-0)
Målscorere for Hegra: Dennis Hembre, Truls Høiås, Andreas Strand, Bjørnar Børseth.
Målscorere for Selbu: Ola Kosberg, Terje Ophaug
Kveldens variant: Kveldens kampleder regelrett skjeller ut benken til Hegra tett oppmot kampslutt etter protester på en offsideavgjørelse. På stillingen 4-1 (!) til Hegra.

Optimisme etterfulgt av bekmørk halvtime for SBK

Et kvarter ut i andre omgang er det optimisme å spore på benken til Selbu etter at Ola Kosberg utligner til 1-1. Kun minutter senere kommer bortelaget ned på jorda igjen etter scoring fra hjemmelagets Truls Høiaas. Deretter rakner det helt for Selbu. Den entusiastiske speakeren kan konstantere at ungguttene fra Hegra øker til 4-1 ved Andreas Strand og Bjørnar Børseth. Selbu er ikke i nærheten av å komme opp på sitt normale nivå. Enkle feil fører til baklengs, samtidig som inneffektivitet og null kreativitet gjør det vanskelig for Selbu fremover på banen. Kampen ender 4-2 etter at Terje Ophaug tuppet inn en redusering helt på tampen.

Se bildet større

Et betenkt trenerapparat på sidelinja. FOTO: Per-Erik Ofstad

Tar på seg mye av skylden

-Jeg får ta på meg mye av skylden i dag. Jeg prøver å mane spillerne til å vise lik innsats som i de tre første kampene, det får jeg tydeligvis ikke til. Det sier trener Nytrø etter kampen. Et fremtidsrettet hjemmelag som har valgt å satse på mange juniorer ender opp med å slå et bortelag med en vesentlig høyere snittalder blant de startende. Bortelaget må nok spørre seg om ikke taktiske grep kunne vært gjort underveis for å endre den tydelige negative trenden ute på banen. Selbu benytter kun to av sine syv innbyttere, og velger i stor grad å satse på sine elleve startende.

Se bildet større

Selbu ble nødt til å ta avspark fem ganger mot Hegra fredag kveld. FOTO: Per-Erik Ofstad

To uker til neste kamp

-Vi må komme over denne kampen, og fortsette på det nivået vi har vært på i tidligere kamper sier Nytrø. Neste kamp for Selbu og Hegra kommer fredag 25 mai mot henholdsvis Leksvik og NTNUI 2.

Nytrø etter tap mot Hegra på bortebane.

Siste nytt i Selbu/Tydal

Internasjonal suksess for Jentene på tunet
  • Lokalmat

Denne uka gikk den skandinaviske finalen av "International Chocolate Awards 2018" av stabelen i København, og Iris Yvonne Martinsen-Aune stakk av med sølvmedaljen for sin sjokoladebit "Northern Lights- A taste of heaven".

Her er de trønderske passkontorene som forsvinner
  • Nyheter

Politimestrenes kuttliste er klar - fem passkontor i Trøndelag forsvinner.

Tydal, Røros, Os og Holtålen innfører totalforbud mot bruk av åpen ild i utmark
  • Nyheter

Meget høy skogbrannfare i hele regionen.

 
NRK-streiken avsluttet

Avsluttes ved midnatt.

Kunstkurs for barn
  • Kultur

I sommer blir det arrangert kunstkurs for barn i Selbu og på Stjørdal.

Befolkningstallene for 1. kvartal er klare
  • Nyheter

Laveste fødselsoverskuddet siden 1985 og Holtålen vokser mest i Rørosregionen.

ANNONSE
Annonse
ANNONSE
ANNONSE