Sesongbeste for SBK

Kaptein Ole Garberg feirer hat-trick mot Byneset. FOTO: Per-Erik Ofstad

Seier 4-1 for Selbu Ballklubb mot Byneset på Selbu Kunstgress.

- I første omgang blir vi litt avventende, vi er ikke helt med og taper en del dueller. Det sier hovedtrener for Selbu, Vegard Nytrø om den første omgangen av oppgjøret mot Byneset. Selbu spilte best den første halvtimen av førsteomgangen. Thomas Dyrdal scoret kampens første på en heading etter corner fra Krister Rotvold. Etter halvtimen er spilt utligner bortelaget, og Byneset blir det førende laget ut omgangen.

Selbu-Byneset

Resultat: 4-1 (1-1)
Målscorere: Thomas Dyrdal, Ole Garberg (3)
Kveldens Variant: Russen fylte halve sittetribunen på Selbu Kunstgress, og bidro til å heve publikumssnittet betraktelig.

Årsbeste og hattrick i andre omgang

-Årsbeste. Sier Nytrø kontant om den andre omgangen av kveldens oppgjør. Det er det vanskelig å være uenig med treneren i. Et kvarter ut i andreomgangen setter Ole Garberg inn sitt første for kvelden. Ti minutter senere tegner den målkåte kapteinen seg igjen på scoringslista etter en kort corner fra Krister Rotvold. Rett før kampslutt gjør Ole Garberg hat-trick med et solid skudd etter pasning fra innbytter Håkon Gullbrekken.

Se bildet større

Godt fornøyde målscorere etter årsbeste for SBK. FOTO: Andreas Reitan

Fått et løft

SBK har fått et løft. De har klart å skape et godt miljø rundt seniorlaget, og engasjementet er tilbake. Nytrø peker på regelmessig oppmøte på trening, og et stadig bedre samhold innad i laget som nøkkelgrunner til at SBK nå presterer bedre ute på banen. Det vitner om en fleksibel tropp når man i store deler av andreomgangen spiller med to midtstoppere på topp. Enda bedre kan det bli når de offensive spillerne Peder Uglem, Odd Erik Garberg og Halvard Lien nærmer seg skadefrie.

SBK jakter flere poeng

-Vi har noe i 5 div å gjøre, så det skal bli vanskelig for alle sammen å møte oss, sier Nytrø før han avslutter med at neste motstander Hegra står godt til Selbu-laget. Nytrø lover at det blir seier klarer de å prestere på høyde med dette.

Vegard Nytrø om årets tredje seriekamp.

Siste nytt i Selbu/Tydal

Årsbeste tross tap
  • Sport

Forbedringspotensialet var stort etter 5-0 mot Nardo sist helg, men målene uteblir fortsatt.

Internasjonal suksess for Jentene på tunet
  • Lokalmat

Denne uka gikk den skandinaviske finalen av "International Chocolate Awards 2018" av stabelen i København, og Iris Yvonne Martinsen-Aune stakk av med sølvmedaljen for sin sjokoladebit "Northern Lights- A taste of heaven".

Her er de trønderske passkontorene som forsvinner
  • Nyheter

Politimestrenes kuttliste er klar - fem passkontor i Trøndelag forsvinner.

 
Tydal, Røros, Os og Holtålen innfører totalforbud mot bruk av åpen ild i utmark
  • Nyheter

Meget høy skogbrannfare i hele regionen.

NRK-streiken avsluttet

Avsluttes ved midnatt.

Kunstkurs for barn
  • Kultur

I sommer blir det arrangert kunstkurs for barn i Selbu og på Stjørdal.

ANNONSE
Annonse
ANNONSE
ANNONSE