Selbu snudde til seier

Mali Ingeborg Vollan Marstad setter nok en gang alle straffene. FOTO: Per-Erik Ofstad

2div: 40 gode minutter holdt for Selbu mot et godt forberedt Orkanger.

- Denne kvelden var det kun seier som gjaldt forklarer kveldens overlegne toppscorer Mali Ingeborg Vollan Marstad som satte 12 baller i nettet. Forrige kamp mellom lagene i Orklahallen endte 29-29.

Turbulent start

De første tyve minuttene var mildt sagt turbulente for hjemmelaget. Assistentrener Laila Størseth rakk nesten ikke sette seg før hun i frustrasjon over manglende kvalitet på pasning, mottak og skudd måtte opp å strekke på bena. Hovedtrener Gørlin Matheson Stokke måtte ta timeout allerede etter seks minutter på stillingen 1-4 i favør Orkanger. Det tar 20 minutter før jentene på hjemmebane våkner, og da snur de like gjerne fra å ligge under med fire mål til å lede på fire minutter.

Se bildet større

Etter seks minutter måtte Gørlin Matheson Stokke ta timeout. FOTO: Per-Erik Ofstad

Snudde skuta

15-14 var utgangspunktet etter halvspilt kamp. Herifra og inn var det ingen tvil om at Selbu var det beste laget. Hjemmelaget begynner å løpe, tempoet settes opp og et tydelig frustrert lag fra Orkanger begynner å merke kjøret. I angrepsspillet vraker Selbu minihåndball-konseptet "alle skal borti ballen før avslutning" og er langt mer direkte. Selbu leder med ni mål noen minutter før slutt, men en rotete avslutning gjør at det ender 30-26 i Selbuhallen denne kvelden.

Orkanger visste hva som ventet

Trener på Orkanger Stig Løvseth kan fortelle at Orkanger kom godt forberedt til Selbuhallen, noe som også var tydelig for publikum i første omgang. Videre sier han at andre omgang blir hektisk for bortelaget, og at duellspillet ikke er på samme nivå som under første omgang. Han gir Selbu honnør for at de snudde kampen, men legger ikke skjul på at andre omgangen var noe skuffende.

Se bildet større

Trener for Orkanger Stig Løvseth mener Orkanger var godt forberedt, men det holdt ikke mot Selbu onsdag kveld. FOTO: Per-Erik Ofstad

Vollan Marstad putter 12

På tross den elendige starten på første omgang står jentene sammen i forsvar, utnytter etterhvert at midtforsvaret til Orkanger blir tunge og trege og løper til slutt over bortelaget. Vollan Marstad blir kampens store spiller, og er sammen med Anne Beate Stokke konstant på utkikk etter åpninger i bortelagets forsvar. Med en måned igjen til neste kamp blir det tid for håndballjentene til å trene foran en viktig innspurt, hvor Selbu kan ende opp på øvre halvdel av tabellen.

Vollan Marstad etter seier.

Nøkkelord

Siste nytt i Selbu/Tydal

Bil kolliderte med stolpe i Selbu

Tre personer var i bilen. Ingen skal være alvorlig skadd.

Farfarfortellinger til Selbu og Røros
  • Kultur

Turnéteatret i Trøndelag gjester Selbu og Røros med forestillingen Farfarfortellinger 4. og 5. mars – lokale mannskor med på scenen!

– Men bremseren er det ingen som tenker på
  • Sport

Peder Persson lurer på hvorfor noen i hele tatt velger å satse på å bli bremser i 2-erbob.

 
Lasskjørere fra Selbu forsøker seg på steinsalg igjen
  • Rørosmartnan

Overnatter på Liaåsen i Ålen før siste etappen inn mot Rørosmartnan.

Reidar ble hedret på Gofotfestivalen
  • Kultur

Over 5000 timer på scenen og dobbelt så mange timer på vegen, 50 år som gitarist og han er still going strong med syv orkester. Han kjører fra øvelse til øvelse nesten hver dag hele uka - Reidar Kulset fikk i helga Gofotfestivalens gammeldanspris 2018.

BILDEGALLERI: The Best of Revy in Fjellregionen
  • Kultur

Fjellregionens beste revyinnslag fylte Hovet lørdag kveld.

ANNONSE
Annonse
ANNONSE
ANNONSE