Selbu slo Byåsen på bortebane

Ingeborg Rolseth Holt, Marthe Dyrdal og Marit Moen spilte alle en solid kamp mot Byåsen. FOTO: Per-Erik Ofstad

2div: Selbu med viktig seier søndag ettermiddag.

Tekst:

Publisert:

Oppdatert:
11.02.2018 kl 21:40

Nea Radio
Nea Radio

-Vi scorer mye mål i dag, setter sjansene våre og spiller godt i forsvar. Så enkelt forklarer trener Gørlin Matheson Stokke hvorfor det ble seier 24-31 for jentene.

Legger grunnlaget i første omgang

Selbu spilte glimrende første omgang. De hang med på det heseblesende tempoet til Byåsen, og gjorde det høye tempoet til sin fordel. Forsvaret satt godt, og de hadde ingen problemer med forsvaret til Byåsen som sto i en 3-2-1 formasjon. Frustrerte spillere og trenere på Byåsen bli nødt til å se bortelaget seile ifra. Til pause står det 16-19.

Tung påkjenning

Selbu er best også i andre omgang. Kun fem minutter etter pause dobler bortelaget sin ledelse, og har seks mål ned til Byåsen. Laila Størseth er meget godt fornøyd med at jentene kun slipper inn åtte mål etter pause. Det høye tempoet gjør at jentene blir slitne, både hjemmelaget og bortelaget gjør en del rart mot slutten. Stokke forteller at hun i andre omgang tok timeout bortimot utelukkende for at jentene skulle få muligheten til å hvile.

Se bildet større

Selbu hadde ingen problemer med å henge med på tempoet til Byåsen. FOTO: Per-Erik Ofstad

Seks av seks fra syv meter

Tre spillere noterer seg for seks mål i kveld, og mange havner på scoringslista. Marit Moen og Marte Dyrdal putter seks spillemål, mens Mali Ingeborg Vollan Marstad putter seks av seks fra straffemerket. Trenerne er godt fornøyd med at alle straffekastene sitter i kassa denne kampen, etter noe kritikk angående uttellingen på straffekast fra et ikke navngitt lokalt mediehus.

Neste kamp er førstkommende onsdag i Selbuhallen mot Orkanger. Orkanger byr på helt andre utfordringer. De holder ikke det samme tempo som Byåsen, og spiller helt annerledes. De er tunge og trege, og har gode skyttere.

Gørlin Matheson Stokke og Laila Størseth

Nøkkelord

Siste nytt i Selbu/Tydal

Riastvegen åpnet
  • Nyheter

Sent fredag kveld ble vegen mellom Ålen og Tydal åpnet for sommeren.

Floka
  • Floka

Hvem vil ha med Olin på Rosenborgkamp?

Mektige Henfallet
  • Nyheter

Nå er Henfallet i Tydal på sitt mest fantastiske. Og best av alt: Nå er vegen inn til Trøndelags høyeste fossefall åpen igjen etter vinteren.

 
En festkveld er over - se bildene
  • Kultur

En nesten fullsatt Selbu kirke opplevde en flott konsert og en verdig avslutning på nasjonaldagen.

Se bildene fra 17. mai i Selbu

Se bilder fra barnetoget og folketoget i Selbu sentrum her.

Selbu J17 - Sverre: 3-1
  • Sport

Se bildene fra kampen her!

ANNONSE
Annonse
ANNONSE
ANNONSE