Reddet uavgjort på overtid

Dagens målskorer Ove Brynhildsvold med dagens bursdagsbarn Jan Vidar Olsen. FOTO: Synne Dyrhaug

Tydal styrte spillet nesten hele kampen, men det tok 93 minutter før de fikk ballen i Charlottenlund sitt mål.

Tekst:

Publisert:

Oppdatert:
12.05.2018 kl 18:30

Nea Radio
Nea Radio

Intervju med trener Olav Harry Østby

TYDAL - CHARLOTTENLUND 1-1 (0-1)

Tidlig i første omgang var det allikevel Charlottenlund som skulle ta ledelsen, og 0-1 skulle det stå på tavla i nesten to hele omganger. Tydal presset på for uttelling og hadde flere store muligheter med både kaptein Andreas Lundereng Skjefte og Simen Dahlseng Østby.

Joachim Henriksen var tilbake i midtforsvaret for Tydal og dette gir laget en defensiv ro, men uansett hvor godt defensiv man spiller må man score mål for å vinne fotballkamper.

Andre omgang fortsatte med bedre spill, hjemmelaget har virkelig fått mer sving på samspillet og kombinasjonen utover vårsesongen, men har tapt noen verdifulle poeng både mot Støren, Orkla og idag Charlottenlund.

Se bildet større

Det suste godt rundt stengene til Charlottenlund keeper Magnus Aleksander Aspås i andre omgang, men allikevel slapp han inn bare et mål. FOTO: Synne Dyrhaug

Drama i sluttminuttene

På tampen av kampen skjedde det mye på kort tid, begge kapteinene fikk rødt kort (to gule) og måtte dermed avslutte kampen med 10 mann. Noen spesielle dommersituasjoner var det iløpet av kampen. Godt ut i overtiden spilte Henriksen ballen opp mot dagens bursdagsbarn Jan Vidar Olsen, som fikk en dytt i ryggen og dommeren dømte frispark like utenfor 16-meteren. Dette ble en gyllen mulighet for å få med seg et poeng og Ove Brynhildsvold, tok frisparket og satte ballen i mål bak en frustrert Charlottenlund-keeper. Et mer fortjent poeng skal man vel lete lenge etter i denne sesongen.

-Nå er det bare å se framover og fortsette å gjøre gode kamper, sa trener Olav Harry Østby, etter kampen. Sistnevnte fyller 60 år i morgen og det var nok en fin før-gave med et poeng i dagens kamp på Kløfta.

Nøkkelord

Siste nytt i Selbu/Tydal

Internasjonal suksess for Jentene på tunet
  • Lokalmat

Denne uka gikk den skandinaviske finalen av "International Chocolate Awards 2018" av stabelen i København, og Iris Yvonne Martinsen-Aune stakk av med sølvmedaljen for sin sjokoladebit "Northern Lights- A taste of heaven".

Her er de trønderske passkontorene som forsvinner
  • Nyheter

Politimestrenes kuttliste er klar - fem passkontor i Trøndelag forsvinner.

Tydal, Røros, Os og Holtålen innfører totalforbud mot bruk av åpen ild i utmark
  • Nyheter

Meget høy skogbrannfare i hele regionen.

 
NRK-streiken avsluttet

Avsluttes ved midnatt.

Kunstkurs for barn
  • Kultur

I sommer blir det arrangert kunstkurs for barn i Selbu og på Stjørdal.

Befolkningstallene for 1. kvartal er klare
  • Nyheter

Laveste fødselsoverskuddet siden 1985 og Holtålen vokser mest i Rørosregionen.

ANNONSE
Annonse
ANNONSE
ANNONSE