RørosBanken støtter styrkeløfterne

RørosBanken støtter styrkeløfterne

Ingrid Brynhildsvoll Svendsen og Grete Nessø. FOTO: Per Magne Moan

Banken er tilbake som sponsor.

Grete Nessø fra Røros Styrkeløftklubb sier til Nea Radio at hun er glag for at RørosBanken nå er tilbake som sponsor for klubben. Det er høy aktivitet med mye reising og stevner og støtten fra banken kommer godt med.

Også Ingrid Brynhildsvold Svensen fra RørosBanken er glag over å være med klubben på den videre satsinga. Det skjer mye og flere av klubbens medlemmer gjør det svært godt. Torsdag landet sisteårsjunior Henrik Jensvold i Florida der han skal lofte med flagget på brystet i VM.

Jensvold er rangert som nummer fem i verden i sin klasse og mange har store forventninger til den unge sterke rørosingen som løfter lørdag kl 16.00 norsk tid. Videostream til konkurransen finner du her.

Hør intervju med Grete Nessø og Ingrid Brynhildsvold Svendsen

Nøkkelord

Siste nytt i Røros/Holtålen

Inviterer til irsk aften i Tydal og Røros
  • Kultur

Neste helg blir det irsk aften i Tydal og på Røros når Kor Magnon og Røros Sangforening sammen med det irske bandet Mac Haggis slår seg sammen og arrangerer irsk pubkveld.

Fredagsfloka

Denne fredagen var det Rakel Skårslette Trondal og Joar Håve som kom i studio for å diskutere uka som gikk.

Solgte 360 billetter på to timer
  • Kultur

Torsdag kveld startet billettsalget på Brekkenrevyen. På to timer var 360 billetter revet vekk, og jubelen sto i taket i Bjørkly i Brekken.

 
– Gi bort en opplevelse i julegave
  • Kultur

Elden på Røros, Karolinerspelet og Tydalsfestivalen er blant opplevelsene Visit Trondheim og Trøndelag Reiseliv foreslår å gi bort i julegave. Se hele lista her.

Etterlyser hund
  • Nyheter

En hund er savnet på Røros.

Nærmer seg sesongstart på Os
  • Sport

Sesongkortsalget har åpnet i Røros Alpinsenter Hummelfjell.

ANNONSE
Annonse
ANNONSE
ANNONSE