TV2 sender ikke Femundløpet

TV2 sender ikke Femundløpet

Spektakulære TV-bilder fra Femundløpet, ikke minst fra starten i Kjerkgata. FOTO: Nils Kåre Nesvold

1,3 millioner så TV2s sendinger fra Femundløpet 2017 ble en suksess. Mandag fikk Femundløpet beskjed om at TV-kanalen ikke hadde mulighet til å sende 2018-utgaven.

TV2s sending av Femundløpet 2017 ble en suksess.
Langdistanse sledehund-idretten ble godt presentert, og 1,3 millioner seere fikk vakre bilder fra den fantastiske naturen og fra friluftslivet i fjellregionen. Intensjonen var at TV2 skulle sende Femundløpet også kommende vinter.

Mandag mottok Femundløpet tilbakemelding fra TV 2 om at de dessverre ikke har mulighet til å være med på prosjektet i 2018, men at de ønsker å komme tilbake til Femundløpet på et senere tidspunkt.

Se bildet større

TV2s Siri Avlesen Østli var fascinert av både Røros og Femundløpet, men kommer altså ikke tilbake i 2018. FOTO: Nils Kåre Nesvold

- Vi var veldig godt fornøyd med TV2s sendinger fra Femundløpet 2017. Vi fikk mange gode tilbakemeldinger fra TV-seere fra fjern og nær, lokalbefolkningen, samarbeidspartnere og utøvere. Vårt mål har vært å ha TV2 med på laget også for løpet i 2018. Når TV2 ikke finner kapasitet til å sende fra Femundløpet 2018 er det beklagelig, men vi kan ikke annet enn å ta det til etterretning. Det vil gi muligheter for nye løsninger. Femundløpet har fortsatt som mål at vi skal sette spor etter oss i positiv betydning. Planene må justeres noe, og vi fortsetter forberedelsene til at det skal bli et godt sportslig og opplevelsesrikt arrangement i 2018, sier daglig leder i Femundløpet Jon Anders Kokkvoll.

Se bildet større

Daglig leder i Femundløpet, Jon Anders Kokkvoll. FOTO: Nils Kåre Nesvold

Se bildet større

Her ble bildene som skal ble sendt fra Femundløpet valgt. FOTO: Nils Kåre Nesvold

Siste nytt i Nyheter

Hjortebestanden i bedre hold
  • Nyheter

Tiltak for å redusere antallet hjort har stoppet den negative trenden i slaktevekter. Det samme har imidlertid ikke skjedd for elg.

SNO vil ha bjørneskit fra deg!
  • Nyheter

Plukk opp bjørneskit du finner med en ren plastpose og overlever den til Statens naturoppsyn (SNO). Oppfordringa går i disse dager ut fra Rovdata til jegere, bærplukkere og andre som beveger seg i skog og fjell.

Røros Slakteri og Røroskjøtt samlokaliseres
  • Nyheter

Setter opp nytt bygg i Havsjøveien.

 
Snart må du ha egen dunk for matavfall
  • Nyheter

Krav til utsortering av matavfall er like rundt hjørnet, og abonnentene må betale regninga.

Delte ut 55.000 kroner til kultur
  • Kultur

Røros formannskapet bevilget torsdag 55.000 kroner i tilskudd til fritidskulturlivet. Bergstaden Teaterlag fikk mest. Se hele lista her.

Opprettholder dagens støtte til turistkontoret
  • Nyheter

Røros formannskap vedtok torsdag enstemmig å opprettholde dagens støtte til drift av Røros Turistkontor og at en eventuell økning av støtten må ses som en del av budsjettprosessen.

ANNONSE
Annonse
ANNONSE
Annonse