TV2 sender ikke Femundløpet

Spektakulære TV-bilder fra Femundløpet, ikke minst fra starten i Kjerkgata. FOTO: Nils Kåre Nesvold

1,3 millioner så TV2s sendinger fra Femundløpet 2017 ble en suksess. Mandag fikk Femundløpet beskjed om at TV-kanalen ikke hadde mulighet til å sende 2018-utgaven.

Tekst:

Publisert:

Nea Radio
Nea Radio

TV2s sending av Femundløpet 2017 ble en suksess.
Langdistanse sledehund-idretten ble godt presentert, og 1,3 millioner seere fikk vakre bilder fra den fantastiske naturen og fra friluftslivet i fjellregionen. Intensjonen var at TV2 skulle sende Femundløpet også kommende vinter.

Mandag mottok Femundløpet tilbakemelding fra TV 2 om at de dessverre ikke har mulighet til å være med på prosjektet i 2018, men at de ønsker å komme tilbake til Femundløpet på et senere tidspunkt.

Se bildet større

TV2s Siri Avlesen Østli var fascinert av både Røros og Femundløpet, men kommer altså ikke tilbake i 2018. FOTO: Nils Kåre Nesvold

- Vi var veldig godt fornøyd med TV2s sendinger fra Femundløpet 2017. Vi fikk mange gode tilbakemeldinger fra TV-seere fra fjern og nær, lokalbefolkningen, samarbeidspartnere og utøvere. Vårt mål har vært å ha TV2 med på laget også for løpet i 2018. Når TV2 ikke finner kapasitet til å sende fra Femundløpet 2018 er det beklagelig, men vi kan ikke annet enn å ta det til etterretning. Det vil gi muligheter for nye løsninger. Femundløpet har fortsatt som mål at vi skal sette spor etter oss i positiv betydning. Planene må justeres noe, og vi fortsetter forberedelsene til at det skal bli et godt sportslig og opplevelsesrikt arrangement i 2018, sier daglig leder i Femundløpet Jon Anders Kokkvoll.

Se bildet større

Daglig leder i Femundløpet, Jon Anders Kokkvoll. FOTO: Nils Kåre Nesvold

Se bildet større

Her ble bildene som skal ble sendt fra Femundløpet valgt. FOTO: Nils Kåre Nesvold

Siste nytt i Nyheter

Gode innovasjons-tall fra Patentstyret
  • Nyheter

Stadig flere nordmenn ønsker enerett til ideene sine, viser samlede tall for søknader til Patentstyret 2017. Antall varemerkesøknader setter rekord, mens søknadstall på patent og design ligger stabilt.

Ny leder i Malvik Høyre
  • Nyheter

Torsdag ble Halvard Dahle valgt til ny leder av Malvik Høyre.

Trøndelag Høyre inviterer pelsdyroppdrettere til dialog
  • Nyheter

I Jeløy-plattformen går det fram at regjeringen vil gjennomføre en styrt avvikling av pelsdyrnæringen fram mot 2024/2025. Eksisterende næringsaktører skal få en økonomisk kompensasjon for tap av retten til å drive pelsdyrhold. Kompensasjonsordningen skal utredes og klargjøres i løpet av 2018.

 
Kontrollerte 14.658 tunge kjøretøy
  • Nyheter

Det er høy aktivitet på Statens vegvesens kontrollstasjoner i Midt-Norge. Av de 14.658 tunge kjøretøyene som ble kontrollert i 2017, fikk 2.787 bruksforbud. Det utgjør omtrent 19 prosent.

Uværet fører til stengte veier og trøbbel på Værnes
  • Nyheter

Mandag morgen er det opp i full storm utsatte steder i Trøndelag.

Hytte brant ned
  • Nyheter

Alle kom seg ut da ei hytte brant ned til grunnen i Selbu natt til søndag.

ANNONSE
Annonse
ANNONSE
ANNONSE