TV2 sender ikke Femundløpet

Spektakulære TV-bilder fra Femundløpet, ikke minst fra starten i Kjerkgata. FOTO: Nils Kåre Nesvold

1,3 millioner så TV2s sendinger fra Femundløpet 2017 ble en suksess. Mandag fikk Femundløpet beskjed om at TV-kanalen ikke hadde mulighet til å sende 2018-utgaven.

Tekst:

Publisert:

Nea Radio
Nea Radio

TV2s sending av Femundløpet 2017 ble en suksess.
Langdistanse sledehund-idretten ble godt presentert, og 1,3 millioner seere fikk vakre bilder fra den fantastiske naturen og fra friluftslivet i fjellregionen. Intensjonen var at TV2 skulle sende Femundløpet også kommende vinter.

Mandag mottok Femundløpet tilbakemelding fra TV 2 om at de dessverre ikke har mulighet til å være med på prosjektet i 2018, men at de ønsker å komme tilbake til Femundløpet på et senere tidspunkt.

Se bildet større

TV2s Siri Avlesen Østli var fascinert av både Røros og Femundløpet, men kommer altså ikke tilbake i 2018. FOTO: Nils Kåre Nesvold

- Vi var veldig godt fornøyd med TV2s sendinger fra Femundløpet 2017. Vi fikk mange gode tilbakemeldinger fra TV-seere fra fjern og nær, lokalbefolkningen, samarbeidspartnere og utøvere. Vårt mål har vært å ha TV2 med på laget også for løpet i 2018. Når TV2 ikke finner kapasitet til å sende fra Femundløpet 2018 er det beklagelig, men vi kan ikke annet enn å ta det til etterretning. Det vil gi muligheter for nye løsninger. Femundløpet har fortsatt som mål at vi skal sette spor etter oss i positiv betydning. Planene må justeres noe, og vi fortsetter forberedelsene til at det skal bli et godt sportslig og opplevelsesrikt arrangement i 2018, sier daglig leder i Femundløpet Jon Anders Kokkvoll.

Se bildet større

Daglig leder i Femundløpet, Jon Anders Kokkvoll. FOTO: Nils Kåre Nesvold

Se bildet større

Her ble bildene som skal ble sendt fra Femundløpet valgt. FOTO: Nils Kåre Nesvold

Siste nytt i Nyheter

Kongens Fortjenstmedalje til Andreas Reitan
  • Nyheter

Det var en rørt ansvarlig redaktør i Nea Radio som ble overrasket av ordfører i Selbu, Ole Morten Balstad, under bedriftens sommerfest på Norsk radio- og fjernsynsmuseum fredag kveld.

Nytt parkeringssystem på Værnes
  • Nyheter

Fra 1. juni blir det nytt parkeringssystem ved Trondheim lufthavn Værnes.

Stjørdal faser ut engangsplast
  • Nyheter

Stjørdal kommune skal fase ut bruken av engangsplast, dette vedtok kommunestyret torsdag kveld.

 
Lanserer ny hesteveileder
  • Nyheter

Hesten gir næring og arbeidsplasser. Sammen med hestenæringa har Regjeringen derfor utviklet en ny hesteveileder. Den skal bidra til å synliggjøre og videreutvikle samfunnsnytten og næringspotensialet for norsk hestehold.

Anbefaler fusjon
  • Nyheter

Styrene anbefaler fusjon mellom Coop Røros og Coop Midt-Norge. Endelig behandling skjer på årsmøtet i Coop Røros 26. juni og Coop Midt-Norge dagen etter.

Flere bekymringsmeldinger om dyr
  • Nyheter

Antallet bekymringsmeldinger fortsetter å øke, og det er oppdaget flere dyrehold med alvorlig vanskjøtsel. Flere dyreeiere får forbud mot å eie eller drive med dyr. Dette er noen av funnene i Mattilsynets dyrevelferdsrapport for de første fire månedene i 2018.

ANNONSE
Annonse
ANNONSE
ANNONSE