TV2 sender ikke Femundløpet

TV2 sender ikke Femundløpet

Spektakulære TV-bilder fra Femundløpet, ikke minst fra starten i Kjerkgata. FOTO: Nils Kåre Nesvold

1,3 millioner så TV2s sendinger fra Femundløpet 2017 ble en suksess. Mandag fikk Femundløpet beskjed om at TV-kanalen ikke hadde mulighet til å sende 2018-utgaven.

TV2s sending av Femundløpet 2017 ble en suksess.
Langdistanse sledehund-idretten ble godt presentert, og 1,3 millioner seere fikk vakre bilder fra den fantastiske naturen og fra friluftslivet i fjellregionen. Intensjonen var at TV2 skulle sende Femundløpet også kommende vinter.

Mandag mottok Femundløpet tilbakemelding fra TV 2 om at de dessverre ikke har mulighet til å være med på prosjektet i 2018, men at de ønsker å komme tilbake til Femundløpet på et senere tidspunkt.

Se bildet større

TV2s Siri Avlesen Østli var fascinert av både Røros og Femundløpet, men kommer altså ikke tilbake i 2018. FOTO: Nils Kåre Nesvold

- Vi var veldig godt fornøyd med TV2s sendinger fra Femundløpet 2017. Vi fikk mange gode tilbakemeldinger fra TV-seere fra fjern og nær, lokalbefolkningen, samarbeidspartnere og utøvere. Vårt mål har vært å ha TV2 med på laget også for løpet i 2018. Når TV2 ikke finner kapasitet til å sende fra Femundløpet 2018 er det beklagelig, men vi kan ikke annet enn å ta det til etterretning. Det vil gi muligheter for nye løsninger. Femundløpet har fortsatt som mål at vi skal sette spor etter oss i positiv betydning. Planene må justeres noe, og vi fortsetter forberedelsene til at det skal bli et godt sportslig og opplevelsesrikt arrangement i 2018, sier daglig leder i Femundløpet Jon Anders Kokkvoll.

Se bildet større

Daglig leder i Femundløpet, Jon Anders Kokkvoll. FOTO: Nils Kåre Nesvold

Se bildet større

Her ble bildene som skal ble sendt fra Femundløpet valgt. FOTO: Nils Kåre Nesvold

Siste nytt i Nyheter

Vil etablere Nordens ledende betalings- og identifiseringsaktør
  • Nyheter

Bankene i Norge har inngått intensjonsavtale om å videreutvikle verdens mest kundevennlige og effektive betalings- og identifiseringsløsninger.

Symbolsjekk fra Frivilligheten
  • Nyheter

Frivillighet Norge, som representerer over 300 frivillige organisasjoner, ga torsdag staten en symbolsk sjekk på 500 millioner kroner tilsvarende de momsutgiftene frivilligheten ikke får kompensert.

Etterlyser hund
  • Nyheter

En hund er savnet på Røros.

 
Kommunale veger kan bli private
  • Nyheter

Politikerne i Selbu vil privatisere en del av de kommunale vegene. Nå blir et forslag med 12,4 kilometer sendt på høring.

Regjeringen støtter grønne arbeidsplasser
  • Nyheter

Partene i arbeidslivet, med støtte fra Klima- og miljødepartementet, har startet en kampanje om grønne arbeidsplasser. Målet er å stimulere til økt engasjement og kunnskap om hva som kan gjøres for å kutte utslipp på den enkelte arbeidsplass.

Høyre størst i ny måling
  • Nyheter

I DNs partibarometer for november har Høyre en oppslutning på 28,2 prosent, en fremgang på 3 prosentpoeng siden forrige måling. Fremskrittspartiet går ned 1,5 prosentpoeng til 13,2. Rødt er litt større enn MDG med henholdsvis 3 og 2,8 prosent. Målinga gir de borgerlige partiene et flertall med 86 av...

ANNONSE
Annonse
ANNONSE
ANNONSE