Ålen Idrettslag tar over parkeringsplassen ved Holden Skistadion

FOTO: Ålen Idrettslag

Håper brukerne blir fornøyd med den nye parkeringsordninga.

Tekst:

Publisert:

Nea Radio
Nea Radio

Ålen idrettslag har denne uka hatt møte med blant annet Ålen Turforening og Holtålen kommune angående drift av parkeringsplassen ved skianlegget på Holla.

Det har kommet reaksjoner fra enkelte brukerne om at det er for kostbart å måtte betale full parkeringsavgift hver eneste gang de skal ut å gå på ski i anlegget. Mange har etterlyst årskort for parkering.

Det er Holtålen kommune som eier grunnen parkeringsplassen ligger på og hensikten med parkeringsavgiften er å dekke opp brøyteutgiftene.

Formann i Ålen Idrettslag, Frank Gunnes Mikkelsen, sier at møtet var konstruktivt og at man kom fram til en løsning han håper alle parter er fornøyd med:

Nøkkelord

Siste nytt i Nyheter

Regionalt bygdeutviklingsprogram
  • Nyheter

Områdesatsing, helhetlig ressursforvaltning og bioøkonomi er sentrale områder i det nye regionale bygdeutviklingsprogrammet for Trøndelag.

Bussbeltekontroller denne uka
  • Nyheter

Det er heldigvis få bussulykker, men dersom du sitter usikret og det skjer ei ulykke, kan det få store konsekvenser.

Stor jaktinteresse i Selbu
  • Nyheter

Det har kommet inn mange søknader om småviltjakt i 2018, langt flere enn det Selbu fjellstyre har mulighet til å innvilge.

 
Ungdomspartiene frykter for framtidas velferdstjenester
  • Nyheter

Samtlige ungdomspartier ber om en tverrpolitisk satsing på folkehelse, og sammen med Norsk Friluftsliv etterlyser de en politisk dugnad for å få ned helseutgiftene.

Dødsulykka i Snåsa påklages
  • Nyheter

Etter ønske fra de pårørende er statsadvokaten sin påtaleavgjørelse etter dødsulykka i Snåsa nå påklaget til riksadvokaten.

Nå skal all diabetesmat ut fra sykehjemmene på Røros

Da Anne Revergård undersøkte kunnskapen ansatte i kommunehelsetjenesten hadde om diabetes, fant hun store hull. Nå reiser hun rundt for å spre kunnskap, og denne uka holdt hun fagdager på Røros.

ANNONSE
Annonse
ANNONSE
ANNONSE