Jostein Moslet Årets ildsjel i Selbu

Jostein Moslet er Årets ildsjel i Selbu FOTO: Privat

Selbu Idrettsråd har enstemmig valgt Jostein Moslet fra Øverbygda Idrettslag som Årets ildsjel i Selbu.

Tekst:

Publisert:

Nea Radio
Nea Radio

Alle kommuner i Sør-Trøndelag er invitert til å nominere sin egen ildsjel. Ildsjelene samles i Trondheim når Sør-Trøndelag Idrettskrets arrangerer Årets Hederskveld lørdag 6. oktober. Dette blir den siste Idrettens Hederskveld slik den er i dag. Fra 2018 blir idrettskretsene i Sør- og Nord-Trøndelag slått sammen til Trøndelag Idrettskrets.

Her er Øverbygda Idrettslag sin begrunnelse:

Om Jostein vil vi si følgende:
Øverbygda IL er «klubben i hans hjerte». Han har vært medlem og aktiv idrettsutøver som har representert laget i en årrekke ,der langrenn var hans gren i mange år og i de senere år som aktiv mosjonist og turrenndeltaker. Han er en støttespiller for alle som jobber med og for laget. Han har stor kunnskap og vet det meste om lagets historie og bygg /anlegg som idrettslaget besitter.
Jostein har i alle år siden tidlig på 1990- tallet vært aktiv på trenersida i klubben. Han var aktiv som trener også i den perioden han selv var aktiv utøver. og hans resultater inspirerte dermed de yngre i idrettslaget. Jostein tok seg tid til andre selv om han brukte mye tid på ski for egen del. Han har vært trener for alle aldersgrupper på ski, med tidlig oppstart om høsten med barmarkstreninger og gjennom en lang vintersesong med treninger og konkurranser. Han har fulgt opp utøvere når de har reist ut på konkurranser og bistått med smøring av ski og kommet med tekniske og taktiske vurderinger og bistand, dette også uten at noen av hans egne barn har vært med. Han har gjennom flere år vært leder for skiavdelinga i Øverbygda IL og gjennom dette hatt ansvar for å bistå andre som har tatt på seg ansvar for grupper osv.
Han har holdt et utall smørekurs for foreldre som har kommet med sine håpefulle og har ønsket bistand i denne etter hvert edle kunst.
Jostein har vært teknisk delegert for en rekke skirenn i hele dalføret og har etter vår oppfatning, fulgt opp den jobben til alles tilfredshet.
Som leder for skiavdelinga i ØIL har Jostein satt sitt preg på og jobbet aktivt for ulike skirenn i regi av idrettslaget og her kan nevnes Kvernfjellrennet, Neasprinten, Neastafetten og første utgave av Pilgrimsrennet. Jostein er en bauta i slike sammenhenger og har alltid full oversikt, er hardtarbeidende og svært god til å samarbeide med andre. Han stiller alltid høye krav til egen innsats og pålegger seg selv mye arbeid i sitt engasjement.
Jostein Moslet satt som leder for Øverbygda il 5 år; fra 2010 – 2015 og han fikk i denne perioden utrettet mye i styresammenheng. I tillegg til lederfunksjon var han fortsatt trener for grupper i skiavdelinga. I perioden som leder jobbet Jostein aktivt for å fremme laget og legge til rette for aktivitet for alle. Stikkord er utvidelse av fotballbane, rulleskiløype, oppgradering skiskytteranlegg og lysløype Granlund, aktiv supporter i arbeidet rundt Nea løypemaskin, skitrase` og framdrift i arbeidet rundt Hersjøhytta for å nevne noe.
Jostein er en kar med stor dugnadsånd og han har en god evne til å få med seg andre i arbeidet. Han tar alltid ansvar i klubbens arbeid gjennom idrettslagets delengasjement i f.eks Pilegrimsrittet, Tydalsfestivalen og tidligere den store jobben vi hadde i forbindelse med Sommerfestivalen. Jostein stiller alltid opp!

Øverbygda IL setter stor pris på den jobben og det Jostein alltid bidrar med til- for og rundt klubben vår og dens ve og vel. Derfor ønsker vi at Jostein kan bli Årets Ildsjel 2017.

May Inger Vollan Marstad
Leder ØIL

Nøkkelord

Siste nytt i Nyheter

Ny prost i Stjørdal prosti på plass
  • Nyheter

Tidligere gateprest i Trondheim Bymisjon Jon Henrik Gulbrandsen er tilsatt som konstituert prost i Stjørdal prosti og har tatt over stafettpinnen etter Dagfinn Slungaard som gikk av med pensjon ved nyttår.

Trailer står fast i Nesvoldbakken

Lang kø i sørgående felt.

Ålen Caravan flytter til Røros
  • Nyheter

Klarte ikke å finne egnede lokaler i hjembygda.

 
Buss på vei til Rørosmartnan kjørte utfor ved Glåmos

40 personer fra Stjørdal mannskor var sperret inne i bussen.

97.000 bilister har kun én uke igjen
  • Nyheter

Neste torsdag, 1. mars, innfører myndighetene gebyr for alle som ikke har lovpålagt forsikring på kjøretøyet sitt.

Bil kolliderte med stolpe i Selbu

Tre personer var i bilen. Ingen skal være alvorlig skadd.

ANNONSE
Annonse
ANNONSE
ANNONSE