Ny RBK-trøye

NY TRØYE: Nicklas Bendtner i årets nye trøye. FOTO: RBK

101 år. 25 ligamesterskap. 11 cupgull. Fans overalt. - Den nye RBK-trøya representerer hele landet. Inspirert av og dedikert til de som alltid viser dedikasjonen sin til det svarte og hvite, sier Rosenborg Ballklubb om årets trøye.

Tekst:

Publisert:

Nea Radio
Nea Radio

Rosenborg BK er en av de mest suksessrike klubbene i Norge, med supportere over hele landet som viser kjærligheten sin til klubben – selv langt utenfor Trondheims grenser.

Årets trøye er inspirert av og dedikert til de som alltid viser dedikasjonen sin til det svarte og hvite. Et hvitt og svart bånd som binder sammen fjell, fjorder og byer, og hjertene til tusener. Et bånd som er tydelig i signaturdrakten, fra garderobene på Lerkendal til resten av landet, et spesielt samhold som fortjener en spesiell lansering.

Supporterne

Trøya er en hyllest til alle de som spiller i klubbens viktigste posisjoner – supporterne.

- I denne lanseringen ville vi vise takknemligheten vår til supporterne. Dedikasjonen og lidenskapen de viser fortjener en hyllest, og det er noe som hele organisasjonen setter stor pris på. Å være en del av RBK-familien er en ære, og en spesiell opplevelse, sier Stig Inge Bjørnebye, sportsdirektør i Rosenborg.

For å fremheve nettopp dette, blir en versjon av trøya som kan spesialtilpasses tilgjengelig i RBK-butikken. Denne modellen kommer med et spesielt, personlig merke som representerer en valgfri by.
Dette er et begrenset tilbud.

Video

Lanseringen kommer også med en liten video som fanger essensen av hva og hvem trøyen representerer, og fanger mangfoldet i den store Rosenborg-familien perfekt. En utvalgt gruppe av supportere, spillere og profiler ses med den nye trøya på seg. Ansikter flyter i hverandre som et symbol på lidenskapen de deler.

- Dette er mer enn et tøystykke. Hver eneste spiller og supporter som bruker trøyen, vet hva den representerer. Årevis med uforglemmelige øyeblikk. Øyeblikk med seier, og øyeblikk med nederlag. Uansett hva resultatet blir, har du alltid et Troll ved din side, sier lagkaptein Mike Jensen.

Den nye drakten kommer i klassisk svart og hvit palett, og lanseres og blir tilgjengelig for kjøp fra 5. mars, på https://www.rbk-shop.no/.
Prisen på hjemmetrøye er NOK 799, og NOK 699 for bortetrøya.

Se bildet større

NY RBK-TRØYE: Pål Andre Helland med årets trøye. FOTO: RBK

Siste nytt i Sport

Starter opp igjen med bowlingserie
  • Sport

Rabalder vil ha tilbake bowlerne.

Oppdatert: Avlyser An-Magrittet
  • Sport

Nye krav fra Statens Vegvesen gjør at rittet blir for kostbart å avvikle.

Åpningsseremonien legges til Kimen
  • Sport

Landsskytterstevnet åpnes med en storslagen jubileumskonsert som feirer Det Frivillige Skyttervesens 125 år.

 
Skihistorisk dag i Ålen Skisenter
  • Kultur

Skiløbercompagniet inviterte til konkurranse i gamle skiøvelser.

Lørdag formiddag la Det Holtaalske Skieløber Compagnie avsted over Bukkhammeren.
  • Kultur

Markerer 300 år siden Armfeldttragedien.

Slik tar du vare på felleski
  • Sport

Når det nærmer seg vår er det viktig med rens sier felleskiekspert Ole Harald Berntsen. Se video om hvordan du lett kan ta vare på skiene dine.

ANNONSE
Annonse
ANNONSE
ANNONSE