Væktarstua trenger scooterløyper

Væktarstua trenger scooterløyper

KVELDSSTENGT: Lite gjester på kveldstid for Væktarstua i Stugudal i Tydal. Foto Elin Viken

Etter et tungt år for Væktarstua  håper medeier Heidi Kvithammer på at nye scooterløyper kan være med å øke omsetningen fremover. Det trengs etter et år der omsetningen har gått mer ned enn opp. 

- Med scooterløyper vil vi kunne trekke folk til bygda utenom høytidene. Med åpne faste løyper vil både trondhjemmere og svensker komme hit. Det vil kunne gi et stort tilskudd til besøket vårt, sier Kvithammer.

Påsken og høsten i 2016 har vært svakere enn Væktarstua hadde forventet. Samlet sett gir dette en omsetning i 2016 som føyer seg inn i en rekke av år med for lav omsetning. Selskapet har ikke hatt et positivt årsresultat siden 2011.

- Når påska var så tidlig som den var i år gir det store utslag i besøket. Folk oppsøker ikke i like stor grad snøen etter påske som før og under høytiden. Også høsten var litt dårligere enn forventet. Heldigvis var sommeren bra med mye besøk, sier Heidi Kvithammer.

Færre bedriftskunder enn ønsket

Det er spesielt bedriftsmarkedet som har hatt en nedgang i 2016.

- Vi lider nok litt under at vi ikke har like mange aktiviteter for bedriftsgrupper som de har på Røros og i Meråker. På de plassene er det mye å gjøre i tillegg til selve møtevirksomheten under en konferanse.  Selv om vi har fått en del henvendelser har det ikke vært så mye som vi håpet på, sier medeier Heidi Kvithammer.

Væktarstua holder nå stengt på kveldstid.

- Med lite gjennomgangstrafikk og generelt lite aktivitet er det liten vits for oss å holde åpnet etter middagstid. Vi prøver å få til midagservering allikevel. Nå før jul er det jo alltid noen julebord og kanskje kommer Stugudalsnissen på besøk, sier Heidi Kvithammer:

 

 

Nøkkelord

Siste nytt i Selbu/Tydal

Avisnotis starten på gripende livshistorie
  • Bokomtale

Sina fødte tre barn utenfor ekteskap. Hun forlot to av dem og fødte det tredje i et sommerfjøs i Ålen. Ragnar Kokkvolls bok «På flukt» er en sterk beretning om menneskeskjebner, medmenneskelighet og håp.

Geologiens Dag på Røros
  • Kultur

Tur til Funngruva - der det hele startet for snart 375 år siden.

Ekstremteater i Tydal

Cathrine Telle både gleder og gruer seg til jubileumsutgaven av Karolinerspelet i Tydal.

 
– Bare nullutslipp er godt nok!
  • Leserbrev

SV fronter kjernesakene.

Oppturen fortsetter

Ny ildsjelsamling i Tydal samlet politikere, frivillige, privat næringsliv, administrasjon og grunneierlaget for å jobbe videre med prosjektet Opptur i Tydal kommune.

Lokale får plass i nasjonalparkstyret
  • Nyheter

Miljødirektoratet skal utvide forsøket med grunneiere i nasjonalparkstyrene. Dette skal nå prøves i Skarvan og Roltdalen nasjonalpark og Sylan landskapsvernområde.

ANNONSE
Annonse
ANNONSE
Annonse