Væktarstua trenger scooterløyper

Væktarstua trenger scooterløyper

KVELDSSTENGT: Lite gjester på kveldstid for Væktarstua i Stugudal i Tydal. Foto Elin Viken

Etter et tungt år for Væktarstua  håper medeier Heidi Kvithammer på at nye scooterløyper kan være med å øke omsetningen fremover. Det trengs etter et år der omsetningen har gått mer ned enn opp. 

- Med scooterløyper vil vi kunne trekke folk til bygda utenom høytidene. Med åpne faste løyper vil både trondhjemmere og svensker komme hit. Det vil kunne gi et stort tilskudd til besøket vårt, sier Kvithammer.

Påsken og høsten i 2016 har vært svakere enn Væktarstua hadde forventet. Samlet sett gir dette en omsetning i 2016 som føyer seg inn i en rekke av år med for lav omsetning. Selskapet har ikke hatt et positivt årsresultat siden 2011.

- Når påska var så tidlig som den var i år gir det store utslag i besøket. Folk oppsøker ikke i like stor grad snøen etter påske som før og under høytiden. Også høsten var litt dårligere enn forventet. Heldigvis var sommeren bra med mye besøk, sier Heidi Kvithammer.

Færre bedriftskunder enn ønsket

Det er spesielt bedriftsmarkedet som har hatt en nedgang i 2016.

- Vi lider nok litt under at vi ikke har like mange aktiviteter for bedriftsgrupper som de har på Røros og i Meråker. På de plassene er det mye å gjøre i tillegg til selve møtevirksomheten under en konferanse.  Selv om vi har fått en del henvendelser har det ikke vært så mye som vi håpet på, sier medeier Heidi Kvithammer.

Væktarstua holder nå stengt på kveldstid.

- Med lite gjennomgangstrafikk og generelt lite aktivitet er det liten vits for oss å holde åpnet etter middagstid. Vi prøver å få til midagservering allikevel. Nå før jul er det jo alltid noen julebord og kanskje kommer Stugudalsnissen på besøk, sier Heidi Kvithammer:

 

 

Nøkkelord

Siste nytt i Selbu/Tydal

Sandvik formelt valgt som fylkesordfører
  • Nyheter

Tore O. Sandvik (Ap) er nå formelt valgt inn som fylkesordfører i Trøndelag. Varaordfører for det nye storfylket blir Tomas Iver Hallem (Sp).

Skogdag med fokus på ungtrær
  • Nyheter

Tirsdag arrangerte Nidaros Skogforum skogdag på Jervskogen og der var representanter fra skogdrifta i alle regionens kommuner til stede.

Feiret avtroppende fylkesmann
  • Nyheter

Tirsdag ble Brit Skjelbreds avgang som historiens siste fylkesmann i Sør-Trøndelag feiret med pomp og prakt i Erkebispegården i Trondhiem.

 
Holtålen legekontor best i Sør-Trøndelag
  • Nyheter

Forbrukerrådet har kåret Holtålen legekontor til beste legekontor i Sør-Trøndelag. – Det betyr ikke at Holtålen legekontor er bedre enn andre, sier kommuneoverlegen. Se fullstendig oversikt her.

Ønsker NATO velkommen til Røros
  • Nyheter

Rådmann Bernt Tennstrand og hotelldirektør Terje Lysholm mener militærøvelsen neste høst vil gi næringslivet store muligheter. 35.000 NATO-soldater deltar i øvelsen.

Tråante - Samelandsmøtet 1917
  • Kultur

Foredrag på Rørosmuseet tirsdag kveld.

ANNONSE
Annonse
ANNONSE
Annonse