Væktarstua trenger scooterløyper

KVELDSSTENGT: Lite gjester på kveldstid for Væktarstua i Stugudal i Tydal. Foto Elin Viken

Tekst:

Publisert:

Nea Radio
Nea Radio

Etter et tungt år for Væktarstua  håper medeier Heidi Kvithammer på at nye scooterløyper kan være med å øke omsetningen fremover. Det trengs etter et år der omsetningen har gått mer ned enn opp. 

- Med scooterløyper vil vi kunne trekke folk til bygda utenom høytidene. Med åpne faste løyper vil både trondhjemmere og svensker komme hit. Det vil kunne gi et stort tilskudd til besøket vårt, sier Kvithammer.

Påsken og høsten i 2016 har vært svakere enn Væktarstua hadde forventet. Samlet sett gir dette en omsetning i 2016 som føyer seg inn i en rekke av år med for lav omsetning. Selskapet har ikke hatt et positivt årsresultat siden 2011.

- Når påska var så tidlig som den var i år gir det store utslag i besøket. Folk oppsøker ikke i like stor grad snøen etter påske som før og under høytiden. Også høsten var litt dårligere enn forventet. Heldigvis var sommeren bra med mye besøk, sier Heidi Kvithammer.

Færre bedriftskunder enn ønsket

Det er spesielt bedriftsmarkedet som har hatt en nedgang i 2016.

- Vi lider nok litt under at vi ikke har like mange aktiviteter for bedriftsgrupper som de har på Røros og i Meråker. På de plassene er det mye å gjøre i tillegg til selve møtevirksomheten under en konferanse.  Selv om vi har fått en del henvendelser har det ikke vært så mye som vi håpet på, sier medeier Heidi Kvithammer.

Væktarstua holder nå stengt på kveldstid.

- Med lite gjennomgangstrafikk og generelt lite aktivitet er det liten vits for oss å holde åpnet etter middagstid. Vi prøver å få til midagservering allikevel. Nå før jul er det jo alltid noen julebord og kanskje kommer Stugudalsnissen på besøk, sier Heidi Kvithammer:

 

 

Nøkkelord

Siste nytt i Selbu/Tydal

Stor jaktinteresse i Selbu
  • Nyheter

Det har kommet inn mange søknader om småviltjakt i 2018, langt flere enn det Selbu fjellstyre har mulighet til å innvilge.

Bedre Teliadekning til påske
  • Nyheter

Nå blir Hersjøhytta og Vardebu oppkoblet med resten av verden, et spleiselag mellom kommune, bank og mobilnettleverandør løfter både sikkerhet og tillater mobile betalingsløsninger på de populære skihyttene.

Lørdag formiddag la Det Holtaalske Skieløber Compagnie avsted over Bukkhammeren.
  • Kultur

Markerer 300 år siden Armfeldttragedien.

 
375 løpere på Sparebank1 Cup i helga
  • Sport

Se resultatlista her:

Selbu og Malvik revmatikerforening
  • Nyheter

I Selbu ble Revmatikerdagen 2018 markert torsdag og samtidig ble en viktig nyhet sluppet.

BEIST til Tydalsfestivalen
  • Kultur

Bandet ble lansert i høst og har allerde sluppet fire låter, blant andre «Råne-Ræser» og «Ståle Støggsterk».

ANNONSE
Annonse
ANNONSE
ANNONSE