Væktarstua trenger scooterløyper

KVELDSSTENGT: Lite gjester på kveldstid for Væktarstua i Stugudal i Tydal. Foto Elin Viken

Nea Radio
Nea Radio

Publisert:

Etter et tungt år for Væktarstua  håper medeier Heidi Kvithammer på at nye scooterløyper kan være med å øke omsetningen fremover. Det trengs etter et år der omsetningen har gått mer ned enn opp. 

- Med scooterløyper vil vi kunne trekke folk til bygda utenom høytidene. Med åpne faste løyper vil både trondhjemmere og svensker komme hit. Det vil kunne gi et stort tilskudd til besøket vårt, sier Kvithammer.

Påsken og høsten i 2016 har vært svakere enn Væktarstua hadde forventet. Samlet sett gir dette en omsetning i 2016 som føyer seg inn i en rekke av år med for lav omsetning. Selskapet har ikke hatt et positivt årsresultat siden 2011.

- Når påska var så tidlig som den var i år gir det store utslag i besøket. Folk oppsøker ikke i like stor grad snøen etter påske som før og under høytiden. Også høsten var litt dårligere enn forventet. Heldigvis var sommeren bra med mye besøk, sier Heidi Kvithammer.

Færre bedriftskunder enn ønsket

Det er spesielt bedriftsmarkedet som har hatt en nedgang i 2016.

- Vi lider nok litt under at vi ikke har like mange aktiviteter for bedriftsgrupper som de har på Røros og i Meråker. På de plassene er det mye å gjøre i tillegg til selve møtevirksomheten under en konferanse.  Selv om vi har fått en del henvendelser har det ikke vært så mye som vi håpet på, sier medeier Heidi Kvithammer.

Væktarstua holder nå stengt på kveldstid.

- Med lite gjennomgangstrafikk og generelt lite aktivitet er det liten vits for oss å holde åpnet etter middagstid. Vi prøver å få til midagservering allikevel. Nå før jul er det jo alltid noen julebord og kanskje kommer Stugudalsnissen på besøk, sier Heidi Kvithammer:

 

 

Nøkkelord

Siste nytt i Selbu/Tydal Vis flere

Sommergjesten: Hilde Kirkvold

Sommergjesten: Hilde Kirkvold

Hilde Kirkvold, ved Kirkvollen Pilegrimsgård i Tydal, er dagens sommergjest i Nea Radio.

– Dette er dramatisk

– Dette er dramatisk

Brannmannskap fra Fjellregionen og Stjørdal bidrar i slukningsarbeidet i Sverige. – Et lynnedslag er alt som skal til før vi kan risikere lignende her, sier beredskapsleder Bjørn Ivar Sevatdal

Ny barnebok ute

Ny barnebok ute

Elin Holten debuterer som bokillustratør

Birgit Strømsnes har skrevet barnebok og Elin Holten har illustrert den. "Besta sitt loft" har blitt virkelighet.

Hallstein flyr

Hallstein flyr

I dag er Hallstein Engan invitert til tandemhopp med paraglider.

Stuguvoldmoen er klar!

Stuguvoldmoen er klar!

I dag starter Tydalsfestival'n. Vakre Stuguvoldmoen er klar for to fantastiske festivaldager.

Bjørn også i Tydal

Bjørn også i Tydal

Så langt er fire sauekadaver funnet i Tydal. SNO bekrefter at det er bjørn som har vært på ferde.

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer info

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukeronto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Du kan også slette alle lokale data i din nettleser. Fremgangsmåten for dette varierer mellom ulike nettlesere og enheter.

Anbefaling: Ved å benytte deg av EU-tjenesten YourOnlineChoices.com kan du selv til en viss grad styre hvordan ulike annonseleverandører sporer deg, samt lese mange gode tips til hvordan du kan beskytte deg selv. Åpne YourOnlineChoices.com i et nytt vindu.

NB: Enkelte systemkritiske data som finnes i for eksempel webserverens logger vil ikke kunne slettes på forespørsel, men disse slettes automatisk etter kort tid iht informasjonen ovenfor.


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrever ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Mer informasjon