To poeng til Selbus herrer

To poeng til Selbus herrer

FOTO: Tove Karin Lien

Les om kampene her!

Tekst:

Publisert:

Helgas 2 kamper gav 2 poeng til Selbus herrer. Lørdag i Mæhrehallen og med Sparbu som motstander. Hjemmelaget tok føringa fra start, og holdt den til kampen var ferdig. Forholdsvis mange mål, men også mange harde tak og taklinger preget kampen. Ved pause var stillinga 16-10 til Sparbu. 7 av Selbus 12 spillere tegnet seg på scoringslista deriblant to av våre nye spillere, Thomas Dyrdal og Ove Johnny Kjøsnes. Ellers så kommer vi ikke utenom å må nevne hele 4 strafferedninger av keeper Roger. Kampen endte tilslutt 29-20.

Roger Warmdal (keeper), Steffen Jenssen (3), Sondre Eidem (5), Mikael Weiseth, John Håvard Lien (3), Håvard Aunehaugen, Emil Kvidal Hestnes (1), Ove Johnny Kjøsnes (1), Sigurd Engen, Thomas Dyrdal (1), Magnus Aftret (6), Geir Engen

Søndag var det ny mulighet mot Utleira 2. Litt trø start med stillinga 3-3 etter et kvarter spill. Etter hvert skulle det løsne litt og Selbu fikk føringa i kampen og kunne gå til pause med en 3 mål ledelse på stillinga 7-10. Selbu fortsatte 2. omgangen med mye bra spill og keeperredninger. En fin kamp med fint spill og Selbu kunne innkassere 2 poeng da de stod 16-24 på poengtavla da kampen var ferdig.

Roger Warmdal (keeper), Steffen Jenssen (7), Sondre Eidem (3), Mikael Weiseth (3), Øyvind Røset, John Håvard Lien (2), Håvard Aunehaugen, Emil Kvidal Hestnes, Trond Grutsæter (1), Ove Johnny Kjøsnes (2), Thomas Dyrdal, Magnus Aftret (6), Geir Engen

Til helga er det mulig å se herrene på hjemmebane da vi tar imot Steinkjer 2. Dette er siste kampen før jul, som blåses i gang kl 1645 i Selbuhallen.

Siste nytt i Selbu/Tydal

Prisutdelinger i Selbu
  • Nyheter

Tradisjonen tro ble det prisdryss ved avslutninga av kommunestyremøtet i Selbu.

Optimisme i næringslivet, men..
  • Nyheter

Næringslivets økonomibarometer viser at det fortsatt hersker optimisme i trøndersk næringsliv. Tallene for fjerde kvartal 2017 viser at arbeidsledigheten i regionen er blant de laveste i landet og at de fleste bransjer går godt. Men - det er nedgang i vareeksporten og boligbygginga faller.

Post bare én dag i uka?

Konsernsjef Tone Wille i Posten tror tida med levering av post fem dager i uka nærmer seg slutten.

 
Vil forsvare ambulansetjenesten i Meråker og Tydal
  • Nyheter

Værnesregionen er bekymret for ambulansetjenestene i Meråker og Tydal.- Vi ser helt klart at en endring i akuttmedisinsk beredskap og transporttjeneste i Tydal eller Meråker vil få ringvirkning for alle de andre kommunene i Værnesregionen og dermed også for det andre helseforetaket, heter det i en u...

LIVE: Kommunestyremøte i Selbu
  • Nyheter

Følg møtet direkte på nett-tv her på Nea Radio. Møtet produseres i samarbeid med Fjell-TV og overføres også på FM i Selbu og Tydal, samt på nettradio.

Fin førjulskonsert i Flora
  • Kultur

Førjulskonserten i Flora kirke er gjennomført, varm og jordnær som alltid og i den beste tradisjon.

ANNONSE
Annonse
ANNONSE
ANNONSE