Selbu J 18 slo Ogndal

Selbu J 18 slo Ogndal

SEIER: Nye viktige poeng for Selbu J18. FOTO: Selbu IL Håndball

På søndag ble det to nye viktige poeng for Selbu J18. I Selbuhallen stod det tilslutt 24-10 i oppgjøret mellom Selbu og Ogndal.

Selbu – Ogndal 24 -10 (9-5)
Selbuhallen
søndag 26. november

Her er rapporten fra lagleder Margrethe Moen:

Ogndal sto på motsatt banehalvdel, og det hele startet med en målfattig 1.omgang. Vi kom oss til mange gode sjanser, men hadde for dårlige avslutninger mot mål. Resultatet til pause var 9 – 5.

I pausen ble vi enige om å ha fokus på forsvaret vårt. Bli enda mer tydelig og bestemt i det vi gjør, både i forflytningen og tøffere på taklinger. Samt kjøre et større tempo etter, og spille oss til gode sjanser mot mål.

Vi startet 2.omgang som avtalt, og med et større tempo, et godt lagsamarbeid i forsvar med flere redninger av Marit Johanne så slapp vi ikke inn mål før 15 minutter ut i omgangen. I tillegg begynte vi å plassere skuddene våre mye bedre i angrep som videre førte til en komfortabel seier.

Laget bestod av:

Marit Johanne Fuglem (målvakt), Ingeborg Rolseth Holt 10, Guro Mjåland Mogård 1, Heidi Kjeldstad 4, Tina Sletne Alsethaug , Malin Mosleth 1, Marianne Holten, Kristine Østby, Trine Welve 5, Tuva Dyrdal 3.

Neste kamp for laget er allerede førstkommende lørdag 2.desember, hjemme i Selbuhallen mot Stjørdal Håndballklubb 2. Kampen blåses i gang klokken 18.15. Vi håper på masse publikum!

Laget ble ledet av Marthe Dyrdal og Margrethe Moen.

Nøkkelord

Siste nytt i Selbu/Tydal

2.div: Sesongens første hjemmeseier
  • Sport

Selbu slo tabellnabo Bergsøy 26-19 i Selbuhallen lørdag ettermiddag. Etter en treg start, fikk hjemmelaget justert seg inn og sørget etter hvert for en komfortabel sier.

Kulturstipend til Martin Aas
  • Kultur

Martin Aas fikk Selbu kulturskoles stipend for unge musikktalenter. Martin går siste året ved musikklinja på Heimdal videregående skole og har planer om å fortsette studiene innen musikk til høsten.

Julekalender
  • Julekalender

XL-BYGG er Skandinavias største byggevare­kjede med 340 butikker i Norge, Sverige og Danmark. 

 
Coop Midt-Norge fusjonerer med Coop Tydal
  • Nyheter

Coop Midt-Norge vokser og fusjonerer nå med både Coop Tydal og Coop Indre Namdal, skriver førstnevnte i en pressemelding.

Advent hos Camp Eggen
  • Adventskalenderen

Det er Camp Eggen - Selskapslåven i Selbu som gjemmer seg bak luke 16 i julekalenderen for Selbu og Tydal.

Geir Digernes minnepris til Vegard Lien Bjerkan
  • Kultur

Vegard Lien Bjerkan trodde han skulle i møte om jazzfestivalen da han ankom Scandic Nidelven fredag ettermiddag. Det var noe helt annet Ernst Wiggo Sandbakk hadde i tankene.

ANNONSE
Annonse
ANNONSE
ANNONSE