Einar Storhaug Årets ildsjel i Tydal

Einar Storhaug Årets ildsjel i  Tydal

Einar Storhaug er Årets ildsjel i Tydal. FOTO: Privat

Einar Storhaug har vært en markant person i all frivillig virksomhet i Tydal gjennom mange år. Han nærmer seg nå 80 år, men er fortsatt svært aktiv blant annet som løypekjører i ski- og lysløyper. Idrettsrådet i Tydal har kåret Storhaug til Årets ildsjel i Tydal.

Idrettsrådet i Tydal har bestemt at årets ildsjelpris for Tydal kommune skal tildeles Einar Storhaug.

Idrettsrådets begrunnelse:

Einar Storhaug har vært en markant person i all frivillig virksomhet i Tydal gjennom mange år. Han nærmer seg nå 80 år, men er fortsatt svært aktiv blant annet som løypekjører i ski- og lysløyper.

Einar flyttet til Tydal i 1962 og har siden hatt en markant rolle i en mengde arrangement både sommer og vinter. Han er en utpreget ja-person som stiller opp uoppfordret der det er behov for hjelp og assistanse.

Idrettsrådet vil spesielt nevne hans innsats i forbindelse med NM på ski i Tydal i 1972, der han var arena-sjef, samt selvsagt hans mangeårig innsats knyttet til løypekjøring. I tillegg har Einar vært en hyppig brukt speaker og tidtaker på en mengde idrettsarrangement i Tydal både sommer og vinter.

Selv om det ikke er direkte knyttet til idrett, har Einar også betydd mye for Tydal gjennom sitt engasjement rundt Norsk Folkehjelp, ambulansetjenesten og bilen «Rulle» som brukes av beboere på Tydal helsehus.

Tydal kommunes ildsjelpris for 2017 tildeles en hedersmann i ordets rette forstand!

- Prisen deles ut på Idrettens hederskveld i Trondheim 6.oktober, heter det i ei pressemelding fra Kjell Olav Græsli, leder i Tydal Idrettsråd.

Siste nytt i Selbu/Tydal

Svak økning av sykefraværet i Sør-Trøndelag
  • Nyheter

Ved utgangen av andre kvartal 2017 økte det legemeldte sykefraværet i Sør-Trøndelag fra 5 prosent i fjor til 5,1 prosent i år. Røros har det laveste sykefraværet i fylket.

Lars er ute av The Voice
  • Kultur

Lene Marlin valgte Olaves.

Riksantikvaren skryter av Tydal
  • Kultur

Både Bjugn og Folldal er blant de 18 kommunene som får toppkarakter fra Riksantikvaren for sitt arbeid med kulturminner. Tydal er en av kommunene med størst framgang i årets rangering.

 
Røros får Europas mest moderne bilparkering
  • Nyheter

24 norske flyplasser får i løpet av høsten Europas mest moderne bilparkering - en av dem er Røros lufthavn.

Åpning av Europeiske villreinregioner
  • Nyheter

Statssekretær i Klima- og miljødepartementet, Lars Andreas Lunde åpnet denne uka de to Europeiske villreinregionene i Norge. Hovedelementet er et verdiskapningsprogram som skal gi støtte til næringsutvikling knyttet til villrein.

Cato ute

Cato er ikke lenger alene. I siste episode av TV2 Zebras realityserie "Alene" røk han ut.

ANNONSE
Annonse
ANNONSE
Annonse