Einar Storhaug Årets ildsjel i Tydal

Einar Storhaug Årets ildsjel i  Tydal

Einar Storhaug er Årets ildsjel i Tydal. FOTO: Privat

Einar Storhaug har vært en markant person i all frivillig virksomhet i Tydal gjennom mange år. Han nærmer seg nå 80 år, men er fortsatt svært aktiv blant annet som løypekjører i ski- og lysløyper. Idrettsrådet i Tydal har kåret Storhaug til Årets ildsjel i Tydal.

Idrettsrådet i Tydal har bestemt at årets ildsjelpris for Tydal kommune skal tildeles Einar Storhaug.

Idrettsrådets begrunnelse:

Einar Storhaug har vært en markant person i all frivillig virksomhet i Tydal gjennom mange år. Han nærmer seg nå 80 år, men er fortsatt svært aktiv blant annet som løypekjører i ski- og lysløyper.

Einar flyttet til Tydal i 1962 og har siden hatt en markant rolle i en mengde arrangement både sommer og vinter. Han er en utpreget ja-person som stiller opp uoppfordret der det er behov for hjelp og assistanse.

Idrettsrådet vil spesielt nevne hans innsats i forbindelse med NM på ski i Tydal i 1972, der han var arena-sjef, samt selvsagt hans mangeårig innsats knyttet til løypekjøring. I tillegg har Einar vært en hyppig brukt speaker og tidtaker på en mengde idrettsarrangement i Tydal både sommer og vinter.

Selv om det ikke er direkte knyttet til idrett, har Einar også betydd mye for Tydal gjennom sitt engasjement rundt Norsk Folkehjelp, ambulansetjenesten og bilen «Rulle» som brukes av beboere på Tydal helsehus.

Tydal kommunes ildsjelpris for 2017 tildeles en hedersmann i ordets rette forstand!

- Prisen deles ut på Idrettens hederskveld i Trondheim 6.oktober, heter det i ei pressemelding fra Kjell Olav Græsli, leder i Tydal Idrettsråd.

Siste nytt i Selbu/Tydal

Fakkeltog mot helse på anbud
  • Nyheter

Fagforbundet på Røros arrangerer onsdag 29. november fakkeltog mot anbudspolitikken i helseveset.

Kunstutstilling på Kvellohaugen
  • Kultur

Nea Radio har i dag vært på kunstutstilling.

- Det må fiskes mer røye
  • Fiske

Den erfarne fiskeren mener det må legges til rette for at det skal kunne fiskes mer røye. - Snittvekta går dramatisk ned, og nå må noe gjøres, sier Sigmund Balstad.

 
Én god omgang holdt ikke til seier for Selbu
  • Sport

Lørdag ettermiddag fikk Selbu besøk av Nordstrand i Selbuhallen. Kampen bestod for Selbu sin del av en dårlig og en god omgang.

Jacks & Jokers med nyplate
  • Musikk

Den nye plata til Jacks & Jokers blir godt mottatt.

Selbu J-18 med nok en seier
  • Sport

Utleira - Selbu (8- 12) 17 - 27

ANNONSE
Annonse
ANNONSE
ANNONSE