Einar Storhaug Årets ildsjel i Tydal

Einar Storhaug er Årets ildsjel i Tydal. FOTO: Privat

Einar Storhaug har vært en markant person i all frivillig virksomhet i Tydal gjennom mange år. Han nærmer seg nå 80 år, men er fortsatt svært aktiv blant annet som løypekjører i ski- og lysløyper. Idrettsrådet i Tydal har kåret Storhaug til Årets ildsjel i Tydal.

Tekst:

Publisert:

Nea Radio
Nea Radio

Idrettsrådet i Tydal har bestemt at årets ildsjelpris for Tydal kommune skal tildeles Einar Storhaug.

Idrettsrådets begrunnelse:

Einar Storhaug har vært en markant person i all frivillig virksomhet i Tydal gjennom mange år. Han nærmer seg nå 80 år, men er fortsatt svært aktiv blant annet som løypekjører i ski- og lysløyper.

Einar flyttet til Tydal i 1962 og har siden hatt en markant rolle i en mengde arrangement både sommer og vinter. Han er en utpreget ja-person som stiller opp uoppfordret der det er behov for hjelp og assistanse.

Idrettsrådet vil spesielt nevne hans innsats i forbindelse med NM på ski i Tydal i 1972, der han var arena-sjef, samt selvsagt hans mangeårig innsats knyttet til løypekjøring. I tillegg har Einar vært en hyppig brukt speaker og tidtaker på en mengde idrettsarrangement i Tydal både sommer og vinter.

Selv om det ikke er direkte knyttet til idrett, har Einar også betydd mye for Tydal gjennom sitt engasjement rundt Norsk Folkehjelp, ambulansetjenesten og bilen «Rulle» som brukes av beboere på Tydal helsehus.

Tydal kommunes ildsjelpris for 2017 tildeles en hedersmann i ordets rette forstand!

- Prisen deles ut på Idrettens hederskveld i Trondheim 6.oktober, heter det i ei pressemelding fra Kjell Olav Græsli, leder i Tydal Idrettsråd.

Siste nytt i Selbu/Tydal

Ny prost i Stjørdal prosti på plass
  • Nyheter

Tidligere gateprest i Trondheim Bymisjon Jon Henrik Gulbrandsen er tilsatt som konstituert prost i Stjørdal prosti og har tatt over stafettpinnen etter Dagfinn Slungaard som gikk av med pensjon ved nyttår.

Bil kolliderte med stolpe i Selbu

Tre personer var i bilen. Ingen skal være alvorlig skadd.

Farfarfortellinger til Selbu og Røros
  • Kultur

Turnéteatret i Trøndelag gjester Selbu og Røros med forestillingen Farfarfortellinger 4. og 5. mars – lokale mannskor med på scenen!

 
– Men bremseren er det ingen som tenker på
  • Sport

Peder Persson lurer på hvorfor noen i hele tatt velger å satse på å bli bremser i 2-erbob.

Lasskjørere fra Selbu forsøker seg på steinsalg igjen
  • Rørosmartnan

Overnatter på Liaåsen i Ålen før siste etappen inn mot Rørosmartnan.

Reidar ble hedret på Gofotfestivalen
  • Kultur

Over 5000 timer på scenen og dobbelt så mange timer på vegen, 50 år som gitarist og han er still going strong med syv orkester. Han kjører fra øvelse til øvelse nesten hver dag hele uka - Reidar Kulset fikk i helga Gofotfestivalens gammeldanspris 2018.

ANNONSE
Annonse
ANNONSE
ANNONSE