Vil bidra til å løfte landbruket

Berit Bugten Østbyhaug starter i ny jobb 20. april. Foto: Nils Kåre Nesvold.

Hun slutter som landbrukssjef i Tydal etter 18 år. Nå vil Berit Bugten Østbyhaug løfte landbruket i Os, Røros og Holtålen.

Tekst:

Publisert:

Oppdatert:
22.03.2017 kl 09:34

Nea Radio
Nea Radio

Etter påske starter Berit Bugten Østbyhaug som ny leder for det nye landbruksforvaltningskontoret for Os, Røros og Holtålen. Os kommune blir vertskommune for det nye samarbeidet.

Bugten Østbyhaug slutter dermed i stillingen som landbrukssjef i Tydal kommune etter 18 år.

- Å få til ting i fjellregionen pirrer meg. Jeg vil bidra til en positiv utvikling innen landbruksnæringa. Jeg vil bidra til å få til god landbruksnæring som er stolt av det de kan bidra med i samfunnet, sier Bugten Østbyhaug.

Hun sier hun gleder seg til å starte i den nye jobben:

Siste nytt i Nyheter

Kongens Fortjenstmedalje til Andreas Reitan
  • Nyheter

Det var en rørt ansvarlig redaktør i Nea Radio som ble overrasket av ordfører i Selbu, Ole Morten Balstad, under bedriftens sommerfest på Norsk radio- og fjernsynsmuseum fredag kveld.

Nytt parkeringssystem på Værnes
  • Nyheter

Fra 1. juni blir det nytt parkeringssystem ved Trondheim lufthavn Værnes.

Stjørdal faser ut engangsplast
  • Nyheter

Stjørdal kommune skal fase ut bruken av engangsplast, dette vedtok kommunestyret torsdag kveld.

 
Lanserer ny hesteveileder
  • Nyheter

Hesten gir næring og arbeidsplasser. Sammen med hestenæringa har Regjeringen derfor utviklet en ny hesteveileder. Den skal bidra til å synliggjøre og videreutvikle samfunnsnytten og næringspotensialet for norsk hestehold.

Anbefaler fusjon
  • Nyheter

Styrene anbefaler fusjon mellom Coop Røros og Coop Midt-Norge. Endelig behandling skjer på årsmøtet i Coop Røros 26. juni og Coop Midt-Norge dagen etter.

Flere bekymringsmeldinger om dyr
  • Nyheter

Antallet bekymringsmeldinger fortsetter å øke, og det er oppdaget flere dyrehold med alvorlig vanskjøtsel. Flere dyreeiere får forbud mot å eie eller drive med dyr. Dette er noen av funnene i Mattilsynets dyrevelferdsrapport for de første fire månedene i 2018.

ANNONSE
Annonse
ANNONSE
ANNONSE