To jenter sitter værfaste på Bringen

To jenter sitter værfaste på Bringen

Politi og Røde Kors har rykket ut for å bistå to værfaste jenter på Bringen, mellom Haltdalen og Selbu. FOTO: Marit Manfredsdotter

Politi og Røde Kors har rykket inn i området.

Tekst:

Publisert:

Oppdatert:
07.08.2017 kl 18:54

To jenter i 20-årene kommer seg ikke ned fra Bringen på grunn av tett tåke og regn. Politiet fikk melding om situasjonen i 15-tida mandag ettermiddag.

Håvard Høyem fra Politiets Operasjonssentral sier at politiet flere ganger har vært i kontakt med jentene via telefon og at redningsmannskaper straks er på stedet der de sitter værfaste.

Det var i samråd med jentene selv i 16-tida at det ble bestemt at hjelpemannskaper skulle ta seg inn i området, som ligger mellom Haltdalen og Selbu.

Høyem sier at de vet hvor jentene er og at de er det kun er et spørsmål om tid før de er funnet.

Saken oppdateres.

Nøkkelord

Siste nytt i Nyheter

Holtålen legekontor best i Sør-Trøndelag
  • Nyheter

Forbrukerrådet har kåret Holtålen legekontor til beste legekontor i Sør-Trøndelag. – Det betyr ikke at Holtålen legekontor er bedre enn andre, sier kommuneoverlegen. Se fullstendig oversikt her.

Ønsker NATO velkommen til Røros
  • Nyheter

Rådmann Bernt Tennstrand og hotelldirektør Terje Lysholm mener militærøvelsen neste høst vil gi næringslivet store muligheter. 35.000 NATO-soldater deltar i øvelsen.

90 bøssebærere klar i Røros
  • Nyheter

– Ta ut kontanter før søndagens TV-aksjon, oppfordrer leder for TV-aksjonen i Røros, Bjørn Salvesen.

 
Statnett ansetter geiter
  • Nyheter

Statnett skal finne ut om geiter kan brukes til å holde vegetasjonen nede under kraftledningene.

Pilegrimsrittet 2018 blir høstritt
  • Nyheter

Styret i Pilegrimsrittet har vedtatt at neste års sykkelritt mellom Stugudal og Selbu skal arrangeres lørdag 8. september. Dette er fire uker seinere enn tidligere år. Bakgrunnen er at en etter årets avlysning ønsker å flytte rittet bort fra fellesferien.

Gir 50.000 til skolegang i Gambia
  • Nyheter

Snart reiser Knut Brandstorp fra Røros til Gambia med nærmere 50.000 kroner gitt av folk i Røros-distriktet som skal brukes i kampen mot analfabetisme. I tillegg har han med seg en sang - «The Alfabet Song».

ANNONSE
Annonse
ANNONSE
Annonse