Innbrudd og tyveri på Væktarstua

Uvedkommende har brutt seg inn og tatt med seg penger på Væktarstua på Stugudal. FOTO: Elin Viken

Tyver har brutt seg inn på Væktarstua Hotell i natt. Innbruddet settes i sammenheng med et hotellinnbrudd på Tynset og Malmplassen Gjestegård på Tolga.

Tekst:

Publisert:

Oppdatert:
09.01.2018 kl 11:19

Nea Radio
Nea Radio

– Tyven eller tyvene har fått med seg et pengebeløp, men av hensyn til etterforskningen ønsker vi ikke å si hvor stor beløpet er, sier operasjonsleder Arnt Harald Aaslund ved Trøndelag politidistrikt.

Etterforsker bredt

Politiet fikk melding om innbruddet tirsdag morgen. Tyvene har brutt seg inn i resepsjonsområdet og stjålet kassabeholdningen.

– Vi har ingen mistenkte i saken. Men det har vært et tilsvarende innbrudd på Tynset Hotell og Malmplassen Gjestegård på Tolga. Innbruddene kan ha sammenheng, og vi går bredt ut, sier Aaslund.

Mannskaper fra politiet er på vei til stedet.

Nøkkelord

Siste nytt i Nyheter

Gode innovasjons-tall fra Patentstyret
  • Nyheter

Stadig flere nordmenn ønsker enerett til ideene sine, viser samlede tall for søknader til Patentstyret 2017. Antall varemerkesøknader setter rekord, mens søknadstall på patent og design ligger stabilt.

Ny leder i Malvik Høyre
  • Nyheter

Torsdag ble Halvard Dahle valgt til ny leder av Malvik Høyre.

Trøndelag Høyre inviterer pelsdyroppdrettere til dialog
  • Nyheter

I Jeløy-plattformen går det fram at regjeringen vil gjennomføre en styrt avvikling av pelsdyrnæringen fram mot 2024/2025. Eksisterende næringsaktører skal få en økonomisk kompensasjon for tap av retten til å drive pelsdyrhold. Kompensasjonsordningen skal utredes og klargjøres i løpet av 2018.

 
Kontrollerte 14.658 tunge kjøretøy
  • Nyheter

Det er høy aktivitet på Statens vegvesens kontrollstasjoner i Midt-Norge. Av de 14.658 tunge kjøretøyene som ble kontrollert i 2017, fikk 2.787 bruksforbud. Det utgjør omtrent 19 prosent.

Uværet fører til stengte veier og trøbbel på Værnes
  • Nyheter

Mandag morgen er det opp i full storm utsatte steder i Trøndelag.

Hytte brant ned
  • Nyheter

Alle kom seg ut da ei hytte brant ned til grunnen i Selbu natt til søndag.

ANNONSE
Annonse
ANNONSE
ANNONSE