Floka

Floka

PANELET: Fra venstre: Programleder Per Magne Moan, Erik Bækken, Bjørn Tore Hindklev og Hroar Wold Nordhaug. FOTO: Selfie

HV-øvelse, valg, Marit Bjørgen, tatovering og Korea-Kim blant sakene som var opp til diskusjon i panelet fredag.

Tekst:

Publisert:

Oppdatert:
08.09.2017 kl 13:47

Flokapanelet var denne gang utvidet med et medlem, slik at det var folksomt i Nea Radios forholdsvis lille studio A på Røros, fredag.

Redaktør i Fjell-Ljom, Bjørn Tore Hindklev, HV-soldat Hroar Wold Nordhaug og Erik Bækken fra Visit Røros hadde den vanskelige jobben med å forholde seg til ukas store og tunge emner.

Gikk du glipp av programmet så kan du høre det igjen her:

Nøkkelord

Siste nytt i Nyheter

Mathagen
  • Nyheter

Nå går de første middagsrettene ut til publikum.

Vant 10.000 kroner i kartonglotteriet
  • Nyheter

Haldis Stenvold fra Røros er trukket ut som vinner i det nasjonale kartonglotteriet, og mandag fikk hun 10.000 kroner i premie.

Fant to mort i Gjettjønna
  • Nyheter

Så langt er det funnet kun to døde mort i Gjettjønna på Røros etter rotenonbehandlingen. Til sammen er det plukket opp nærmere 900 kilo død fisk fra tjønna.

 
Ni av ti leser på nett
  • Nyheter

Andelen nordmenn som leser aviser og magasiner på nett har økt med 14 prosentpoeng på seks år, ifølge ferske SSB-tall. Samtidig blir vi stadig mer utålmodige og kresne innholdskonsumenter.

- Politikerne må våge mer!
  • Nyheter

- Politikerne må våge mer. Vi har tid til å vente dersom resultatet blir bedre, mener klubben i Utdanningsforbundet ved Selbu ungdomsskole.

Advarer mot e-post-svindel
  • Nyheter

Røros lensmannskontor har torsdag fått meldinger fra personer som har fått en e-post om at en navngitt rørosing har strandet på Kypros og trenger økonomisk hjelp til å komme seg hjem. – Dette er svindel, sier politiet.

ANNONSE
Annonse
ANNONSE
Annonse