Floka

PANELET: Fra venstre: Programleder Per Magne Moan, Erik Bækken, Bjørn Tore Hindklev og Hroar Wold Nordhaug. FOTO: Selfie

HV-øvelse, valg, Marit Bjørgen, tatovering og Korea-Kim blant sakene som var opp til diskusjon i panelet fredag.

Tekst:

Publisert:

Oppdatert:
08.09.2017 kl 13:47

Nea Radio
Nea Radio

Flokapanelet var denne gang utvidet med et medlem, slik at det var folksomt i Nea Radios forholdsvis lille studio A på Røros, fredag.

Redaktør i Fjell-Ljom, Bjørn Tore Hindklev, HV-soldat Hroar Wold Nordhaug og Erik Bækken fra Visit Røros hadde den vanskelige jobben med å forholde seg til ukas store og tunge emner.

Gikk du glipp av programmet så kan du høre det igjen her:

Nøkkelord

Siste nytt i Nyheter

- Lei ut campingvogna di!
  • Nyheter

Skyttercampansvarlig for Landsskytterstevnet 2018, Ole Petter Sætnan, har en bønn til campingvogneiere i distriktet. Lei ut vogna di under Landsskytterstevnet!

Snart kan du kjøpe kjøpe en andel i RørosBanken
  • Nyheter

Styret i RørosBanken har vedtatt forslag om etablering av eierandelskapital ved utstedelse av egenkapitalbevis gjennom en garantert emisjon.

USS med folkespleis i ulvesaken
  • Nyheter

Landsstyret i USS (Utmarkskommunenes sammenslutning) åpner for økonomisk støtte til rettssakene om ulv. WWF (Verdens naturfond) har tatt ut søksmål mot Staten for å stanse lisensfelling av ulv, og USS blir nå partshjelper for staten.

 
Nytt pukkverk på Lia i Trondheim
  • Nyheter

Franzefoss bygger nytt pukkverk på Lia i Trondheim. Det nye anlegget er dimensjonert til å ha en inngående kapasitet på 500 tonn i timen, en dobling sammenliknet med det gamle verket.

Norge nå i Trøndelag
  • Kultur

Denne uka er "Norge nå" i Trøndelag og sender direkte på NRK1 fra Levanger, Selbu, Røros og Hessdalen. I kveld går programmet fra Nea Radio i Selbu.

Dale: – Fint avbrekk fra bondeaksjoner

Landbruks- og matminister Jon Georg Dale besøker Rørosmartnan for første gang i år.

ANNONSE
Annonse
ANNONSE
ANNONSE