Oppdatert: Maks uflaks ved parkering

Maks uflaks ved parkering

FOTO: Per Magne Moan

Bilfører havnet på taket da han skulle parkere ved Riastvegen.

Tekst:

Publisert:

Oppdatert:
08.08.2017 kl 20:54

Klokka 18.40 meldte politiet på Twitter at en bil hadde havnet på taket ved Graftåsvollan på Riastveien. Brann- og redningstjenester kom raskt til stedet og hjalp mannen ut av bilen.

De første meldingene gikk på at bilføreren var på vei fra Ålen til Tydal og skulle snu på veien da han hadde maks uflaks og havnet i grøfta.

Nå har politiet vært i kontakt med sjåføren og det viste seg at det var i forbindelse med parkering av bilen kjørte ned i stikkrenna og ble liggende på taket.

– Han måtte ha hjelp til å komme seg ut, for terrenget her er slik at det kan være vanskelig å komme seg ut av vinduene ved egen hjelp. Mannen ble fraktet til legesjekk med ambulanse, på grunn av noe smerter i ryggen.

– Bilen ligger ikke til hinder og bilberging er på vei. Videre undersøkelser vil være avgjørende for om det blir opprettet videre sak, sier Øivind Unsgård.

Se bildet større

Politiet på åstedet. FOTO: Per Magne Moan

Siste nytt i Røros/Holtålen

Og slik svarer politikerne på hvorfor de vil rive terapibassenget i Ålen
  • Nyheter

Holtålen SV bryter ufravikelige krav de gikk til valg på og Arbeiderpartiet kan finne på å snu om det kommer vettige nok argumenter.

Sandvik formelt valgt som fylkesordfører
  • Nyheter

Tore O. Sandvik (Ap) er nå formelt valgt inn som fylkesordfører i Trøndelag. Varaordfører for det nye storfylket blir Tomas Iver Hallem (Sp).

Reagerer på at politikerne vil rive terapibassenget i Ålen
  • Nyheter

Milliongaven fra Ålen Sanitetsforening kan snart være en saga blott.

 
Storstuggu denne uka
  • Kultur

Fredag kommer Arve Tellefsen, Håvard Gimse og Kjetil Bjerkestrand med «Bilder fra et musikerliv». Så går det slag i slag.

Musikalsk toppmøte i Glåmos kirke
  • Kultur

I kveld onsdag kommer tenoren Stephen Brandt-Hansen og pianist Trond Hustad til Glåmos kirke for å holde konsert.

Feiret avtroppende fylkesmann
  • Nyheter

Tirsdag ble Brit Skjelbreds avgang som historiens siste fylkesmann i Sør-Trøndelag feiret med pomp og prakt i Erkebispegården i Trondhiem.

ANNONSE
Annonse
ANNONSE
Annonse