Trøndelag teater søker musikkorps

Ålen Musikkorps øver på filmslagere. FOTO: Per Magne Moan

I forbindelse med oppsetningen av Kong Ubu av Alfred Jarry søker Trøndelag Teater musikkorps for medvirkning i forestillingen.

Tekst:

Publisert:

Nea Radio
Nea Radio

Trøndelag teater søker så mange korps som mulig til å spille live hver kveld på Hovedscenen fra 15. januar 2018 til 24. februar 2018, til sammen 33 forestillinger, ett korps hver kveld.

- Korpsene vil få mulighet til å påvirke både innhold og antall opptredener. Det er ønskelig med tre-fire musikalske innslag. To fra korpsets eget repertoar og ett til to musikknumre som påmeldte korps vil få tilsendt note-arrangement til ut fra korpset besetning.
 
Det er temaet bak Doppler med regissør Tomi Janežics i spissen som skal iscenesette Kong Ubu. Når Ubu inntar Trondheim, vil også Trondheims lokalbefolkning inviteres inn i manesjen. Ubu er en grotesk karikatur, et overdimensjonert fantasifoster som ønsker diktatur i byen. Han myrder kongen, overtar tronen og velter seg i makt og rikdom. Hans despotiske lederskap, der han henretter og kaster folk i fengsel på løpende bånd, blir en heftig satire over sneversynthet og maktglede.

klikk her for å lese mer

Kong Ubu og hans hoff skal være premiereklar på Hovedscenen 19. januar.

Interessert? Ta kontakt med teateret!

Nøkkelord

Siste nytt i Kultur

Charity-run for barnekreftsaken
  • Kultur

Søndag starter kjøreklubben Dirty Vikings motorene og cruiser avsted på et løp til inntekt for barnekreftforeningen i Trøndelag.

Floka!
  • Fredagsfloka

Vikinger, pilegrimer og sommertemperaturer i lystig passiar.

Erland Haugen ute med ny sommerlåt

Tidligere Norske talenter- og X Factor-deltaker Erland Haugen fra Røros er ute med ny musikk, for første gang på sju år.

 
Internasjonal suksess for Jentene på tunet
  • Lokalmat

Denne uka gikk den skandinaviske finalen av "International Chocolate Awards 2018" av stabelen i København, og Iris Yvonne Martinsen-Aune stakk av med sølvmedaljen for sin sjokoladebit "Northern Lights- A taste of heaven".

Kunstkurs for barn
  • Kultur

I sommer blir det arrangert kunstkurs for barn i Selbu og på Stjørdal.

Hjertemarsjen 2018
  • Sport

Arrangeres for 6. gang på Røros.

ANNONSE
Annonse
ANNONSE
ANNONSE