Trøndelag teater søker musikkorps

Trøndelag teater søker musikkorps

Ålen Musikkorps øver på filmslagere. FOTO: Per Magne Moan

I forbindelse med oppsetningen av Kong Ubu av Alfred Jarry søker Trøndelag Teater musikkorps for medvirkning i forestillingen.

Trøndelag teater søker så mange korps som mulig til å spille live hver kveld på Hovedscenen fra 15. januar 2018 til 24. februar 2018, til sammen 33 forestillinger, ett korps hver kveld.

- Korpsene vil få mulighet til å påvirke både innhold og antall opptredener. Det er ønskelig med tre-fire musikalske innslag. To fra korpsets eget repertoar og ett til to musikknumre som påmeldte korps vil få tilsendt note-arrangement til ut fra korpset besetning.
 
Det er temaet bak Doppler med regissør Tomi Janežics i spissen som skal iscenesette Kong Ubu. Når Ubu inntar Trondheim, vil også Trondheims lokalbefolkning inviteres inn i manesjen. Ubu er en grotesk karikatur, et overdimensjonert fantasifoster som ønsker diktatur i byen. Han myrder kongen, overtar tronen og velter seg i makt og rikdom. Hans despotiske lederskap, der han henretter og kaster folk i fengsel på løpende bånd, blir en heftig satire over sneversynthet og maktglede.

klikk her for å lese mer

Kong Ubu og hans hoff skal være premiereklar på Hovedscenen 19. januar.

Interessert? Ta kontakt med teateret!

Nøkkelord

Siste nytt i Kultur

Geir Digernes minnepris til Vegard Lien Bjerkan
  • Kultur

Vegard Lien Bjerkan trodde han skulle i møte om jazzfestivalen da han ankom Scandic Nidelven fredag ettermiddag. Det var noe helt annet Ernst Wiggo Sandbakk hadde i tankene.

Olavsfestdagene får mest
  • Kultur

Olavsfestdagene i Trondheim stikker av med mesteparten av festivalstøtten til Trøndelag neste år. Sør-Trøndelag fikk 90 prosent av festivaltilskuddet i Trøndelag da Kulturrådet tildelte midler torsdag.

Statsskog finansierer utedo ved Fjellkirka på Røros
  • Nyheter

Gir av potten "Midtnorske Friluftstiltak".

 
Nissen som mista trua på seg sjøl
  • Kultur

Under julemarkedet i fjor satte Åsmund Lockert Rohde og Karianne Somerro opp skuespillet "Nissen som mista trua på seg sjøl" i år er de igjen klare for å gi julestemning til folket.

Ukas boktips
  • Kultur

"Her hos de levende" av Levi Henriksen er ukas boktips fra bibliotekar Sigrun Selboe.

Knall konsert med Henrik i Selbu kirke
  • Kultur

17- åringen Henrik Fuglem fra Selbustrand leverte en knallkonsert for en fullsatt Selbu kirke tirsdag kveld.

ANNONSE
Annonse
ANNONSE
ANNONSE