Opprykk for Selbu

FOTO: Per Erik Ofstad

Med flomlys og dugg i gresset ble det en thriller av en fotballkamp vi ble vitne til på Sentralbanen fredag kveld.

Tekst:

Publisert:

Oppdatert:
08.10.2017 kl 22:49

Nea Radio
Nea Radio
Se bildet større

FOTO: Per Erik Ofstad

Med flomlys og dugg i gresset ble det en thriller av en fotballkamp vi ble vitne til på Sentralbanen fredag kveld. Selbu avgjorde kampen etter en sterk andreomgang hvor de snudde kampen fra 1-2 til seier 4-3.

Selbu ble presset hardt i førsteomgang, og vi fikk se Kvik ha ballen store deler av første omgang. Likevel scoret Per-Erik Ofstad 1-0 etter 26 minutter mot spillets gang.

Utligningen kom etter 35 minutter ved Elias Bergkvist Langlo, og til pause stod det 1-1. Etter ti minutter av andre omgang tok Kvik ledelsen ved Sondre Fossheim, kort tid etter svarte derimot Selbu med et fint raid av Alex Sagmyr som resulterte i utlikning.

Selbu kom etterhvert mer med i spillet, og Peder Mæhle Uglem førte i det 67 minutt Selbu opp i ledelsen etter en god periode av Selbu. Ny spenning ble det i kampen da Kvik 2 utliknet med Kasper Koppang kun 6 minutter senere. Sluttminuttene ble hektiske fra begge lag, og Kvik 2 pådro seg to røde kort. Opprykket ble definitivt klart i det 88 minutt da Ola Kosberg la på til 4-3.

Det ble en fin ramme på kampen som uten tvil ble avgjort på grunn av en sterk laginnsats og god organisering fra Selbu. Med god hjelp av over 200 oppmøtte, ble det en svært underholdende kveld som endte med opprykk.

Nøkkelord

Siste nytt i Selbu/Tydal

Ny prost i Stjørdal prosti på plass
  • Nyheter

Tidligere gateprest i Trondheim Bymisjon Jon Henrik Gulbrandsen er tilsatt som konstituert prost i Stjørdal prosti og har tatt over stafettpinnen etter Dagfinn Slungaard som gikk av med pensjon ved nyttår.

Bil kolliderte med stolpe i Selbu

Tre personer var i bilen. Ingen skal være alvorlig skadd.

Farfarfortellinger til Selbu og Røros
  • Kultur

Turnéteatret i Trøndelag gjester Selbu og Røros med forestillingen Farfarfortellinger 4. og 5. mars – lokale mannskor med på scenen!

 
– Men bremseren er det ingen som tenker på
  • Sport

Peder Persson lurer på hvorfor noen i hele tatt velger å satse på å bli bremser i 2-erbob.

Lasskjørere fra Selbu forsøker seg på steinsalg igjen
  • Rørosmartnan

Overnatter på Liaåsen i Ålen før siste etappen inn mot Rørosmartnan.

Reidar ble hedret på Gofotfestivalen
  • Kultur

Over 5000 timer på scenen og dobbelt så mange timer på vegen, 50 år som gitarist og han er still going strong med syv orkester. Han kjører fra øvelse til øvelse nesten hver dag hele uka - Reidar Kulset fikk i helga Gofotfestivalens gammeldanspris 2018.

ANNONSE
Annonse
ANNONSE
Annonse
ANNONSE