Opprykk for Selbu

Opprykk for Selbu

FOTO: Per Erik Ofstad

Med flomlys og dugg i gresset ble det en thriller av en fotballkamp vi ble vitne til på Sentralbanen fredag kveld.

Tekst:

Publisert:

Oppdatert:
08.10.2017 kl 22:49

Se bildet større

FOTO: Per Erik Ofstad

Med flomlys og dugg i gresset ble det en thriller av en fotballkamp vi ble vitne til på Sentralbanen fredag kveld. Selbu avgjorde kampen etter en sterk andreomgang hvor de snudde kampen fra 1-2 til seier 4-3.

Selbu ble presset hardt i førsteomgang, og vi fikk se Kvik ha ballen store deler av første omgang. Likevel scoret Per-Erik Ofstad 1-0 etter 26 minutter mot spillets gang.

Utligningen kom etter 35 minutter ved Elias Bergkvist Langlo, og til pause stod det 1-1. Etter ti minutter av andre omgang tok Kvik ledelsen ved Sondre Fossheim, kort tid etter svarte derimot Selbu med et fint raid av Alex Sagmyr som resulterte i utlikning.

Selbu kom etterhvert mer med i spillet, og Peder Mæhle Uglem førte i det 67 minutt Selbu opp i ledelsen etter en god periode av Selbu. Ny spenning ble det i kampen da Kvik 2 utliknet med Kasper Koppang kun 6 minutter senere. Sluttminuttene ble hektiske fra begge lag, og Kvik 2 pådro seg to røde kort. Opprykket ble definitivt klart i det 88 minutt da Ola Kosberg la på til 4-3.

Det ble en fin ramme på kampen som uten tvil ble avgjort på grunn av en sterk laginnsats og god organisering fra Selbu. Med god hjelp av over 200 oppmøtte, ble det en svært underholdende kveld som endte med opprykk.

Nøkkelord

Siste nytt i Selbu/Tydal

LHL er bekymret for anbudsprosesser i Helse Midt-Norge
  • Nyheter

LHL Sør-Trøndelag har hatt sitt lagsmøte hvor nesten alle 23 lokallagene i fylket vårt deltok. På møtet ble det med stor forundring og bekymring diskutert anbudssystemet som rår i helseregionene.

Årets snuoperasjon for Tydal
  • Sport

Det var god stemning blant det oppmøtte publikum da Tydal snudde 1-3 til 4-3 i høstlufta på Kløfta.

Stakk av fra politiet i Ålen
  • Nyheter

Bilfører forsøkte å komme unna trafikkontroll.

 
Reagerer på Statsbudsjettet
  • Nyheter

Hotelldirektør Arild Øien er lite fornøyd med økt moms.

Kinohelga
  • Kultur

Selvsagt er det grøsserpremiere fredag 13.

Rørosbanen 140 år
  • Nyheter

Nea Radio sendte direkte fra Pakkhuset på Røros.

ANNONSE
Annonse
ANNONSE
Annonse