Opprykk for Selbu

Opprykk for Selbu

FOTO: Per Erik Ofstad

Med flomlys og dugg i gresset ble det en thriller av en fotballkamp vi ble vitne til på Sentralbanen fredag kveld.

Tekst:

Publisert:

Oppdatert:
08.10.2017 kl 22:49

Se bildet større

FOTO: Per Erik Ofstad

Med flomlys og dugg i gresset ble det en thriller av en fotballkamp vi ble vitne til på Sentralbanen fredag kveld. Selbu avgjorde kampen etter en sterk andreomgang hvor de snudde kampen fra 1-2 til seier 4-3.

Selbu ble presset hardt i førsteomgang, og vi fikk se Kvik ha ballen store deler av første omgang. Likevel scoret Per-Erik Ofstad 1-0 etter 26 minutter mot spillets gang.

Utligningen kom etter 35 minutter ved Elias Bergkvist Langlo, og til pause stod det 1-1. Etter ti minutter av andre omgang tok Kvik ledelsen ved Sondre Fossheim, kort tid etter svarte derimot Selbu med et fint raid av Alex Sagmyr som resulterte i utlikning.

Selbu kom etterhvert mer med i spillet, og Peder Mæhle Uglem førte i det 67 minutt Selbu opp i ledelsen etter en god periode av Selbu. Ny spenning ble det i kampen da Kvik 2 utliknet med Kasper Koppang kun 6 minutter senere. Sluttminuttene ble hektiske fra begge lag, og Kvik 2 pådro seg to røde kort. Opprykket ble definitivt klart i det 88 minutt da Ola Kosberg la på til 4-3.

Det ble en fin ramme på kampen som uten tvil ble avgjort på grunn av en sterk laginnsats og god organisering fra Selbu. Med god hjelp av over 200 oppmøtte, ble det en svært underholdende kveld som endte med opprykk.

Nøkkelord

Siste nytt i Selbu/Tydal

Coop Midt-Norge fusjonerer med Coop Tydal
  • Nyheter

Coop Midt-Norge vokser og fusjonerer nå med både Coop Tydal og Coop Indre Namdal, skriver førstnevnte i en pressemelding.

Advent hos Camp Eggen
  • Adventskalenderen

Det er Camp Eggen - Selskapslåven i Selbu som gjemmer seg bak luke 16 i julekalenderen for Selbu og Tydal.

Geir Digernes minnepris til Vegard Lien Bjerkan
  • Kultur

Vegard Lien Bjerkan trodde han skulle i møte om jazzfestivalen da han ankom Scandic Nidelven fredag ettermiddag. Det var noe helt annet Ernst Wiggo Sandbakk hadde i tankene.

 
Olavsfestdagene får mest
  • Kultur

Olavsfestdagene i Trondheim stikker av med mesteparten av festivalstøtten til Trøndelag neste år. Sør-Trøndelag fikk 90 prosent av festivaltilskuddet i Trøndelag da Kulturrådet tildelte midler torsdag.

Reviderte konsesjonslover for vannkraft
  • Nyheter

Fra årsskiftet får de 100 år gamle konsesjonslovene for vannkraft modernisert struktur og oppdatert språkdrakt.

Tolv, på en skala fra en til ti!

Ungdomsskoleelever i Selbu og Tydal fikk prøve seg på oppmerksomhetstrening og yoga.

ANNONSE
Annonse
ANNONSE
ANNONSE