Valg i Selbu

Valg i Selbu

5. trinn Bell skole FOTO: Kirsten Røset

5. trinn ved Bell skole på veg inn i valglokalet.

Tekst:

Publisert:

Oppdatert:
11.09.2017 kl 10:56

Det har vært en jevn strøm med velgere på veg inn i Selbu rådhus fra kl 9.00 i dag. På formiddagen kom en hel skoleklasse fra Bell for å se hvordan et valg foregår. Elevene har forberedt seg godt på skolen sammen med samfunnsfaglærer Einar Edvardsen:

Nøkkelord

Siste nytt i Nyheter

Vant 10.000 kroner i kartonglotteriet
  • Nyheter

Haldis Stenvold fra Røros er trukket ut som vinner i det nasjonale kartonglotteriet, og mandag fikk hun 10.000 kroner i premie.

Fant to mort i Gjettjønna
  • Nyheter

Så langt er det funnet kun to døde mort i Gjettjønna på Røros etter rotenonbehandlingen. Til sammen er det plukket opp nærmere 900 kilo død fisk fra tjønna.

Ni av ti leser på nett
  • Nyheter

Andelen nordmenn som leser aviser og magasiner på nett har økt med 14 prosentpoeng på seks år, ifølge ferske SSB-tall. Samtidig blir vi stadig mer utålmodige og kresne innholdskonsumenter.

 
- Politikerne må våge mer!
  • Nyheter

- Politikerne må våge mer. Vi har tid til å vente dersom resultatet blir bedre, mener klubben i Utdanningsforbundet ved Selbu ungdomsskole.

Advarer mot e-post-svindel
  • Nyheter

Røros lensmannskontor har torsdag fått meldinger fra personer som har fått en e-post om at en navngitt rørosing har strandet på Kypros og trenger økonomisk hjelp til å komme seg hjem. – Dette er svindel, sier politiet.

All fisk død i løpet av dagen
  • Nyheter

Her blir all fisk i Gjettjønna på Røros avlivet ved hjelp av giftstoffet rotenon. – All fisk i tjønna blir avlivet i løpet dagen, sier prosjektleder i Veterinærinstituttet, Helge Bardal.

ANNONSE
Annonse
ANNONSE
Annonse