Sprengte postkasse i filler

Sprengt: Natt til nyttårsaften opplevde en huseier på Kuset i Selbuå få postkassen sprengt i filler av fyrverkeri. Det samme skjedde med en søppelkasse i Mebonden og en postkasse i Flora. Eieren vurderer å anmelde forholdet. FOTO: Privat

En huseier våknet opp nyttårsaften til at postkassen på Kulset i Selbu var sprengt i filler. Det samme gjaldt en søppelkasse i Mebonden og en annen postkasse i Flora.

Tekst:

Publisert:

Nea Radio
Nea Radio

– Jeg fikk en telefon fra en bekjent om morgenen nyttårsaften og vedkommende lurte på om jeg visste hvor postkassen min var, sier huseieren som velger å være anonym.

– Det trodde jeg jo at jeg visste, men der tok jeg sannelig feil. Hun fant nemlig postkassen fem meter fra stativet den opprinnelig hang på.

– Den var sprengt i fem biter, noe som viser hvilke krefter som har vært i sving. Tre meter fra stativet fant hun bakkebatteriet hun antar er årsaken til eksplosjonen.

Flere tilfeller

Kvinnen var ikke den eneste som fikk seg en ubehagelig overraskelse natt til nyttårsaften.

– Jeg sendte ut bilder av restene etter postkassen på Snapchat og da fikk jeg raskt høre om to tilfeller til. En søppelkasse er sprengt i Mebonden og i Flora har nok en postkasse gått samme skjebne i møte.

– Jeg syntes dette er fryktelig unødvendig og ikke minst farlig, mener hun.

– Det skal store krefter til for å sprenge en postkasse i filler. Jeg tenker på hvor lett dette kunne gått skikkelig galt, ikke minst for dem som har utført ugjerningen.

Vurderer anmeldelse

Kvinnen sier at hun vurderer å anmelde forholdet.

– Jeg avventer litt og forhører meg om det har vært enda flere hendelser og om andre har lyst å være med på å anmelde det som har skjedd. Hun ønsker å oppfordre dem som faller for fristelsen til å tenke over konsekvensene slike tilsynelatende uskyldige rampestreker kan ha.

– Det er ikke sikkert de er like heldige neste gang.

Nøkkelord

Siste nytt i Nyheter

Årsrapport fra Vauldalen
  • Nyheter

Økning i antall anmeldte saker.

Vil endre eldreprisen
  • Nyheter

Eldrerådet i Stjørdal kommune vil endre betingelsene knyttet til eldreprisen.

Gode innovasjons-tall fra Patentstyret
  • Nyheter

Stadig flere nordmenn ønsker enerett til ideene sine, viser samlede tall for søknader til Patentstyret 2017. Antall varemerkesøknader setter rekord, mens søknadstall på patent og design ligger stabilt.

 
Ny leder i Malvik Høyre
  • Nyheter

Torsdag ble Halvard Dahle valgt til ny leder av Malvik Høyre.

Trøndelag Høyre inviterer pelsdyroppdrettere til dialog
  • Nyheter

I Jeløy-plattformen går det fram at regjeringen vil gjennomføre en styrt avvikling av pelsdyrnæringen fram mot 2024/2025. Eksisterende næringsaktører skal få en økonomisk kompensasjon for tap av retten til å drive pelsdyrhold. Kompensasjonsordningen skal utredes og klargjøres i løpet av 2018.

Kontrollerte 14.658 tunge kjøretøy
  • Nyheter

Det er høy aktivitet på Statens vegvesens kontrollstasjoner i Midt-Norge. Av de 14.658 tunge kjøretøyene som ble kontrollert i 2017, fikk 2.787 bruksforbud. Det utgjør omtrent 19 prosent.

ANNONSE
Annonse
ANNONSE
ANNONSE