Sprengte postkasse i filler

Sprengt: Natt til nyttårsaften opplevde en huseier på Kuset i Selbuå få postkassen sprengt i filler av fyrverkeri. Det samme skjedde med en søppelkasse i Mebonden og en postkasse i Flora. Eieren vurderer å anmelde forholdet. FOTO: Privat

En huseier våknet opp nyttårsaften til at postkassen på Kulset i Selbu var sprengt i filler. Det samme gjaldt en søppelkasse i Mebonden og en annen postkasse i Flora.

Tekst:

Publisert:

Nea Radio
Nea Radio

– Jeg fikk en telefon fra en bekjent om morgenen nyttårsaften og vedkommende lurte på om jeg visste hvor postkassen min var, sier huseieren som velger å være anonym.

– Det trodde jeg jo at jeg visste, men der tok jeg sannelig feil. Hun fant nemlig postkassen fem meter fra stativet den opprinnelig hang på.

– Den var sprengt i fem biter, noe som viser hvilke krefter som har vært i sving. Tre meter fra stativet fant hun bakkebatteriet hun antar er årsaken til eksplosjonen.

Flere tilfeller

Kvinnen var ikke den eneste som fikk seg en ubehagelig overraskelse natt til nyttårsaften.

– Jeg sendte ut bilder av restene etter postkassen på Snapchat og da fikk jeg raskt høre om to tilfeller til. En søppelkasse er sprengt i Mebonden og i Flora har nok en postkasse gått samme skjebne i møte.

– Jeg syntes dette er fryktelig unødvendig og ikke minst farlig, mener hun.

– Det skal store krefter til for å sprenge en postkasse i filler. Jeg tenker på hvor lett dette kunne gått skikkelig galt, ikke minst for dem som har utført ugjerningen.

Vurderer anmeldelse

Kvinnen sier at hun vurderer å anmelde forholdet.

– Jeg avventer litt og forhører meg om det har vært enda flere hendelser og om andre har lyst å være med på å anmelde det som har skjedd. Hun ønsker å oppfordre dem som faller for fristelsen til å tenke over konsekvensene slike tilsynelatende uskyldige rampestreker kan ha.

– Det er ikke sikkert de er like heldige neste gang.

Nøkkelord

Siste nytt i Nyheter

Dødsulykka i Snåsa påklages
  • Nyheter

Etter ønske fra de pårørende er statsadvokaten sin påtaleavgjørelse etter dødsulykka i Snåsa nå påklaget til riksadvokaten.

Nå skal all diabetesmat ut fra sykehjemmene på Røros

Da Anne Revergård undersøkte kunnskapen ansatte i kommunehelsetjenesten hadde om diabetes, fant hun store hull. Nå reiser hun rundt for å spre kunnskap, og denne uka holdt hun fagdager på Røros.

Bruktbilmesse på Torgkvartalet
  • Nyheter

I helga kan du kjøpe deg ny brukt bil på kjøpesenter. Det vil si, i parkeringskjelleren på Torgkvartalet.

 
Tillater alkoholservering i kjøpesenter
  • Nyheter

Nå kan du nyte alkohol på kjøpesenter i Stjørdal. Men kriteriene for å få skjenkebevilgning er strenge.

Innfører ikke stønadskutt
  • Nyheter

Kommunestyret i Stjørdal valgte torsdag å stemme ned rådmannens innstilling om en reduksjon i sosialstønad på 5 %.

Nyetablering: Huttiheita Media

Navnet på bedriften inspirert av nedslitt buss fra loppemarked i Oslo.

ANNONSE
Annonse
ANNONSE
ANNONSE