Slutt på løypekjøringa?

Stugudal Fjell har ansvar for 106,8 km med oppkjørte løyper. FOTO: Stugudal Fjell

Mens halvparten av alle hytteeiere betalte frivillig avgift for løypekjøring i Stugudal i fjor, er det så langt i år bare 30 prosent som har betalt. På grunn av personvernhensyn har ikke Tydal kommune lenger lov til å gi Stugudal Fjell tilgang til adresselister.

Tekst:

Publisert:

Oppdatert:
04.04.2018 kl 19:07

Nea Radio
Nea Radio

Sesongslutt på løypekjøringa i Stugudal?
Det kan være sesongslutt for løypekjøringa i Stugudal.

Rundt 400.000 kroner koster det årlig å holde drøyt 100 m med skiløyper åpne i Stugudal.

Mens halvparten av alle de 1260 hytteeierne betalte frivillig avgift for løypekjøringa i Stugudal i fjor, er det så langt i år bare 30 prosent som har betalt. Det betyr at det kan være slutt på løypekjøringa for denne sesongen.

Stugudal Fjell drifter et løypenett på over 100 km fordelt på 20 oppsatte ruter. På grunn av personvernhensyn gir ikke Tydal kommune lenger Stugudal Fjell tilgang til adresselister.

- Dermed kan vi ikke sende ut giro for frivillig løypeavgift, sier Arne Otto Vedvik, leder i Stugudal Fjell, til Nea Radio.

Nøkkelord

Siste nytt i Nyheter

Utvider nasjonalpark på Dovrefjell
  • Nyheter

Det tidligere skytefeltet på Hjerkinn er nå en del av Dovrefjell-Sunndalsfjella nasjonalpark. Nasjonalparken øker med over 130 kvadratkilometer.

Vanvittig bra lyttertall for lokalradio
  • Nyheter

Lokalradioene fortsetter å kapre lyttere, og nok en gang setter Nea Radio ny «verdensrekord» i lytting på lokalradio. Det viser tall for første kvartal fra lokalradioundersøkelsen som Kantar TNS lager.

Provoserte Værnes-ordførere
  • Nyheter

Ordførerne i Værnesregionen er provosert over at det på grunn av den økonomiske situasjonen i politidistriktet ikke kommer til å bli ansatt faste politikontakter i alle kommunene i regionen innen 1. juni, som er oppstartsdato for den nye reformen.

 
Selbusjøen fylles
  • Nyheter

Selbusjøen er så å si "tom". Nå skal den fylles igjen, lover Statkraft.

Vedtok å bygge modulbarnehage ved Kvitsanden

Torsdag kveld vedtok kommunestyret i Røros at den midlertidige modulbarnehagen skal bygges ved Kvitsanden barnehage. Målet er at den skal stå klar til det nye barnehageåret begynner.

Skal bygge deler av det nye bo-, helse og velferdsenteret først

Deretter vil driften i det eksisterende sykehjemmet bli flyttet over til den nye delen, før resterende utbygging av Øverhagaen bo-, helse- og velferdssenter kan begynne.

ANNONSE
Annonse
ANNONSE
ANNONSE