Skilt til Tydal

Skilt til Tydal

Slik ser det nye skiltet ut. FOTO: Statens vegvesen

Vet du hvor du skal kjøre hvis du skal til Tydal? Snart blir det lettere, også for de mer ukjente blant oss!

Tekst:

Publisert:

Skilt til Tydal
Fornøyd ordfører i Tydal, Ole Bjarne Østby

Nå får Tydal skilt, til ordfører Ole Bjarne Østby (Sp) sin store glede. Og kanskje er det nettopp ordfører Østby som skal være mest stolt av at Statens vegvesen nå har bestilt nye skilt til Tydal og Sylan.

- Det tok bare knapt to uker fra jeg tok den første henvendelsen, sier ordfører Ole Bjarne til Nea Radio. Han innrømmer at det ble en smule forvirrende trafikk mellom "vesen" i Sør- og Nord-Trøndelag, men presiserer at han møtte positiv velvilje overalt.

Nå blir Tydal snart en del av Trøndelag, også på Statens vegvesen sin skiltplan. Torsdag ble det altså klart at Statens vegvesenet sier ja til å sette opp egne skilt for Tydal og Sylan på avkjørslene fra E6 i Stjørdal.

Med ny asfalt på Fv 705 i Stugudal og på vegen fra Ås til Østby er det derfor ikke rart at tydalsordfører Ole Bjarne Østby nå er mer enn strålende fornøyd med Statens vegvesen om dagen.

Nøkkelord

Siste nytt i Nyheter

Stramt tydalsbudsjett
  • Nyheter

Utvidet eiendomsskatt redder et stramt tydalsbudsjett. - Likevel, det er ingen grunn til å svartmale, sier rådmann Heidi Horndalen.

Viser fram Selbu på boligmessa
  • Nyheter

I helga arrangeres en av Norges største boligmesser i Trondheim Spektrum, og Selbu er selvsagt på plass for å vise seg fram.

Erna beklaget
  • Nyheter

Statsminister Erna Solberg (H) opprørte mange av landets sosionomer med sitt ordvalg i Stortingets spørretime denne uka. Nå beklager hun.

 
Vil etablere Nordens ledende betalings- og identifiseringsaktør
  • Nyheter

Bankene i Norge har inngått intensjonsavtale om å videreutvikle verdens mest kundevennlige og effektive betalings- og identifiseringsløsninger.

Symbolsjekk fra Frivilligheten
  • Nyheter

Frivillighet Norge, som representerer over 300 frivillige organisasjoner, ga torsdag staten en symbolsk sjekk på 500 millioner kroner tilsvarende de momsutgiftene frivilligheten ikke får kompensert.

Etterlyser hund
  • Nyheter

En hund er savnet på Røros.

ANNONSE
Annonse
ANNONSE
ANNONSE