Skilt til Tydal

Skilt til Tydal

Slik ser det nye skiltet ut. FOTO: Statens vegvesen

Vet du hvor du skal kjøre hvis du skal til Tydal? Snart blir det lettere, også for de mer ukjente blant oss!

Tekst:

Publisert:

Skilt til Tydal
Fornøyd ordfører i Tydal, Ole Bjarne Østby

Nå får Tydal skilt, til ordfører Ole Bjarne Østby (Sp) sin store glede. Og kanskje er det nettopp ordfører Østby som skal være mest stolt av at Statens vegvesen nå har bestilt nye skilt til Tydal og Sylan.

- Det tok bare knapt to uker fra jeg tok den første henvendelsen, sier ordfører Ole Bjarne til Nea Radio. Han innrømmer at det ble en smule forvirrende trafikk mellom "vesen" i Sør- og Nord-Trøndelag, men presiserer at han møtte positiv velvilje overalt.

Nå blir Tydal snart en del av Trøndelag, også på Statens vegvesen sin skiltplan. Torsdag ble det altså klart at Statens vegvesenet sier ja til å sette opp egne skilt for Tydal og Sylan på avkjørslene fra E6 i Stjørdal.

Med ny asfalt på Fv 705 i Stugudal og på vegen fra Ås til Østby er det derfor ikke rart at tydalsordfører Ole Bjarne Østby nå er mer enn strålende fornøyd med Statens vegvesen om dagen.

Nøkkelord

Siste nytt i Nyheter

Lederskifte ved Sagen hårprofil
  • Nyheter

Fra 1. oktober tar Tina Sjøvold over som daglig leder av Sagen hårprofil på Røros. Sjøvold overtar også alle aksjene i bedriften fra 1. januar 2018.

Slutter som Coop-leder
  • Nyheter

Daglig leder Terje Danielsen går fra 1. oktober 2017 over i en ny administrativ stilling i Coop Røros. Tore Hermo konstitueres som daglig leder.

Gebyr på bussen
  • Nyheter

Statens vegvesen kontrollerte 1235 busspassasjerer i Midt-Norge i forrige uke. 48 fikk gebyr for ikke å bruke belte på bussen.

 
Spør innbyggerne for å gjøre kommunen bedre
  • Nyheter

Denne uka gjennomfører Røros kommune en innbyggerundersøkelse om kommunale tjenester.

Frivillige “kjørelærere” søkes i Selbu

Disponerer du bil og har lyst til å hjelpe noen til å få førerkortet?

Fire reaksjoner etter politikontroll
  • Nyheter

Politiet på Røros har kontrollert 24 biler i Røros sentrum.

ANNONSE
Annonse
ANNONSE
Annonse