Selbu-Trykk AS eQuass -sertifisert

Morten Dahlø er daglig leder ved Selbu-Trykk AS FOTO: Privat

Selbu-Trykk AS er for fjerde gang eQuass -sertifisert, denne gang etter den nye standarden eQuass 2018.

Tekst:

Publisert:

Oppdatert:
31.10.2017 kl 12:18

Nea Radio
Nea Radio

Selbu-Trykk AS er nok en gang eQuass -sertifisert. Første gang bedriften ble sertifisert var i 2011. Dette er fjerde gangen bedriften er sertifisert, denne gangen etter den nye standarden, eQuass 2018.

- Det er bare et fåtall bedrifter i Norge som har blitt sertifisert innen den nye standarden, så Selbu-Trykk viser at vi er en bedrift som tenker fremover, sier daglig leder Morten Dahlø.

Heleid kommunal bedrift

Selbu-Trykk AS eies 100 prosent av Selbu kommune. Selbu-Trykk er i dag en arbeidsmarkedsbedrift med rundt 30 deltakere tilknyttet tiltaksdriften hvert år, i tillegg til 11 fast ansatte.

Bedriften er totalleverandør av trykksaker og grafisk design,og ansvarlig for drift av et vaskeri tilknyttet Selbu Sykehjem.
Selbu-Trykk har seks plasser på APS (arbeidspraksis i skjermet virksomhet) og 15 plasser på VTA (Varig tilrettelagt arbeid).
Bedriften samarbeider tett med det lokale næringslivet.

Hva er eQuass

EQUASS Assurance er et europeisk system for kvalitetssikring av velferdstjenester med ekstern revisjon og sertifisering. Det gir tjenesteleverandører i velferdssektoren anledning til å sikre kvaliteten av tjenestene overfor brukere og andre samarbeidspartnere.

Arbeid- og velferdsdirektoratet har satt som krav at alle arrangører av skjermede tiltak skal ha implementert et system for kvalitetssikring med ekstern revisjon og sertifisering. EQUASS Assurance dekker myndighetenes krav til kvalitetssikring innenfor sektoren. I Norge er EQUASS Assurance nå tatt i bruk av over 300 virksomheter innenfor skjermet arbeidsmarkedssektor, som alle er sertifiserte.

- Vi er meget godt fornøyd med at vi nok en gang har sertifisert oss. Dette er et avgjørende sertifikat for at Selbu-Trykk skal bestå som arbeidsmarkedsbedrift. Sertifikatet er gyldig i tre år fremover, med årlig oppfølging fra revisor til neste sertifisering, ser daglig leder Morten Dahlø.

Nøkkelord

Siste nytt i Nyheter

Røros kommune er fornøyd med innbyggerundersøkelsen
  • Nyheter

Men ser også forbedringpotensiale på flere områder.

Feil i utbetaling av pensjon viser behov for
  • Nyheter

Før jul vedtok Stortinget at slippen skal tilbake innen 1. juli 2018. Skatteetaten har i dag sendt ut informasjon om at en del av de som mottar alderspensjon, AFP, uføretrygd, og overgangsstønad, har fått for høyt skattetrekk ved på utbetalingen som skal være på konto i dag.

Kvithamar skal bli grønn spydspiss
  • Nyheter

Kvithamar gård, som nå eies av Stjørdal kommune, skal bli et kraftsenter innenfor grønn innovasjon i Midt-Norge.

 
Løsning for Kvislabakken?
  • Nyheter

Brakker som blir stående tomme etter at Fagerhaug skole i Stjørdal, vurderes som løsning på den akutte plassmangelen ved Kvislabakken skole.

Selbu og Tydal åpner snøscooterløypene
  • Nyheter

Fra lørdag kan du kjøre snøscooter fra Selbu til Tydal - lovlig!

Fylkesting vedtok pressestøtte til lokalradio
  • Nyheter

Fylkestinget i Finnmark har vedtatt at lokalradio bør få pressestøtte på lik linje med aviser. De omtaler dagens ordning som konkurransevridende.

ANNONSE
Annonse
ANNONSE
ANNONSE