Selbu-Trykk AS eQuass -sertifisert

Selbu-Trykk AS  eQuass -sertifisert

Morten Dahlø er daglig leder ved Selbu-Trykk AS FOTO: Privat

Selbu-Trykk AS er for fjerde gang eQuass -sertifisert, denne gang etter den nye standarden eQuass 2018.

Tekst:

Publisert:

Oppdatert:
31.10.2017 kl 12:18

Selbu-Trykk AS er nok en gang eQuass -sertifisert. Første gang bedriften ble sertifisert var i 2011. Dette er fjerde gangen bedriften er sertifisert, denne gangen etter den nye standarden, eQuass 2018.

- Det er bare et fåtall bedrifter i Norge som har blitt sertifisert innen den nye standarden, så Selbu-Trykk viser at vi er en bedrift som tenker fremover, sier daglig leder Morten Dahlø.

Heleid kommunal bedrift

Selbu-Trykk AS eies 100 prosent av Selbu kommune. Selbu-Trykk er i dag en arbeidsmarkedsbedrift med rundt 30 deltakere tilknyttet tiltaksdriften hvert år, i tillegg til 11 fast ansatte.

Bedriften er totalleverandør av trykksaker og grafisk design,og ansvarlig for drift av et vaskeri tilknyttet Selbu Sykehjem.
Selbu-Trykk har seks plasser på APS (arbeidspraksis i skjermet virksomhet) og 15 plasser på VTA (Varig tilrettelagt arbeid).
Bedriften samarbeider tett med det lokale næringslivet.

Hva er eQuass

EQUASS Assurance er et europeisk system for kvalitetssikring av velferdstjenester med ekstern revisjon og sertifisering. Det gir tjenesteleverandører i velferdssektoren anledning til å sikre kvaliteten av tjenestene overfor brukere og andre samarbeidspartnere.

Arbeid- og velferdsdirektoratet har satt som krav at alle arrangører av skjermede tiltak skal ha implementert et system for kvalitetssikring med ekstern revisjon og sertifisering. EQUASS Assurance dekker myndighetenes krav til kvalitetssikring innenfor sektoren. I Norge er EQUASS Assurance nå tatt i bruk av over 300 virksomheter innenfor skjermet arbeidsmarkedssektor, som alle er sertifiserte.

- Vi er meget godt fornøyd med at vi nok en gang har sertifisert oss. Dette er et avgjørende sertifikat for at Selbu-Trykk skal bestå som arbeidsmarkedsbedrift. Sertifikatet er gyldig i tre år fremover, med årlig oppfølging fra revisor til neste sertifisering, ser daglig leder Morten Dahlø.

Nøkkelord

Siste nytt i Nyheter

Det har kommet bud på Haltdalen Omsorgssenter
  • Nyheter

Rådmannen anbefaler at bygget selges for 1 million.

Nå kan du følge registreringa av ulv
  • Nyheter

Rovdata har lansert et nytt tilbud for publikum som er interessert i overvåkingen av ulv. I den nye ulvetelleren kan du følge med på ulvene som blir registrert med DNA-prøver i overvåkingssesongen. Ulvetelleren blir oppdatert fortløpende.

– Ulike språksituasjoner trenger ulike ordninger
  • Nyheter

Sametingsrådet fremmer sak om språkområde og kommunekategorier for plenum i desember. – Det er språksituasjonen i de ulike områdene som skal være utgangspunktet for den fremtidige språkplanleggingen, sier sametingspresident Aili Keskitalo.

 
Landsskytterstevnet fikk Nammo på laget
  • Nyheter

Landsskytterstevnet 2018 i Stjørdal har fått Nammo med seg på sponsorlaget. Fra før er Coop, Meråker Kjøtt, Hegra Sparebank og Riis bilglass samarbeidspartnere for LS2018.

– Bestyrtet over uttalelser fra rådmannen i Holtålen
  • Nyheter

Ole Jørgen Kjellmark reagerer på uttalelser i tingretten.

Rørosmat-bedrift tok VM-gull og VM-sølv
  • Nyheter

Rørosmat-bedriften Eggen Gardsysteri tok i helga både gull og sølv i oste-VM i London.

ANNONSE
Annonse
ANNONSE
ANNONSE