ANNONSE
Annonse

Selbu-Trykk AS eQuass -sertifisert

Morten Dahlø er daglig leder ved Selbu-Trykk AS Foto: Privat

Selbu-Trykk AS er for fjerde gang eQuass -sertifisert, denne gang etter den nye standarden eQuass 2018.

Nea Radio
Nea Radio

Publisert:

Sist oppdatert: 31.10.2017 kl 12:18

ANNONSE
Annonse

Selbu-Trykk AS er nok en gang eQuass -sertifisert. Første gang bedriften ble sertifisert var i 2011. Dette er fjerde gangen bedriften er sertifisert, denne gangen etter den nye standarden, eQuass 2018.

- Det er bare et fåtall bedrifter i Norge som har blitt sertifisert innen den nye standarden, så Selbu-Trykk viser at vi er en bedrift som tenker fremover, sier daglig leder Morten Dahlø.

Heleid kommunal bedrift

Selbu-Trykk AS eies 100 prosent av Selbu kommune. Selbu-Trykk er i dag en arbeidsmarkedsbedrift med rundt 30 deltakere tilknyttet tiltaksdriften hvert år, i tillegg til 11 fast ansatte.

Bedriften er totalleverandør av trykksaker og grafisk design,og ansvarlig for drift av et vaskeri tilknyttet Selbu Sykehjem.
Selbu-Trykk har seks plasser på APS (arbeidspraksis i skjermet virksomhet) og 15 plasser på VTA (Varig tilrettelagt arbeid).
Bedriften samarbeider tett med det lokale næringslivet.

Hva er eQuass

EQUASS Assurance er et europeisk system for kvalitetssikring av velferdstjenester med ekstern revisjon og sertifisering. Det gir tjenesteleverandører i velferdssektoren anledning til å sikre kvaliteten av tjenestene overfor brukere og andre samarbeidspartnere.

Arbeid- og velferdsdirektoratet har satt som krav at alle arrangører av skjermede tiltak skal ha implementert et system for kvalitetssikring med ekstern revisjon og sertifisering. EQUASS Assurance dekker myndighetenes krav til kvalitetssikring innenfor sektoren. I Norge er EQUASS Assurance nå tatt i bruk av over 300 virksomheter innenfor skjermet arbeidsmarkedssektor, som alle er sertifiserte.

- Vi er meget godt fornøyd med at vi nok en gang har sertifisert oss. Dette er et avgjørende sertifikat for at Selbu-Trykk skal bestå som arbeidsmarkedsbedrift. Sertifikatet er gyldig i tre år fremover, med årlig oppfølging fra revisor til neste sertifisering, ser daglig leder Morten Dahlø.

Nøkkelord

Siste nytt i Nyheter Vis flere

Til sykehus med luftambulanse etter arbeidsulykke i Ålen

Til sykehus med luftambulanse etter arbeidsulykke i Ålen

En mann skal være alvorlig skadet etter å ha kommet under en traktor i Ålen.

Brann i trafo på Røros

Brann i trafo på Røros

Brannvesenet har nå kontroll etter at det begynte å brenne i en trafo på Røros.

– Dette er dramatisk

– Dette er dramatisk

Brannmannskap fra Fjellregionen og Stjørdal bidrar i slukningsarbeidet i Sverige. – Et lynnedslag er alt som skal til før vi kan risikere lignende her, sier beredskapsleder Bjørn Ivar Sevatdal

Populær mursteinjakt på Øverhagaen

Populær mursteinjakt på Øverhagaen

Mandag ble det satt ut fem trimposter i nærområdet ved sykehjemmet på Øverhagaen. Postene er allerede blitt godt besøkt.

Skogbranner i Sverige fører til røyklukt i Trøndelag

Skogbranner i Sverige fører til røyklukt i Trøndelag

Brannmannskaper fra Røros og Stjørdal bistår i slukningsarbeidet.

Starter søk i Glomma etter funn av fiskeutstyr

Starter søk i Glomma etter funn av fiskeutstyr

Det er funnet ei fiskestang og fiskeutstyr ved Vikabrua på Glåmos.

ANNONSE
Annonse
ANNONSE
ANNONSE