Rekordpåske for Joker Stugudal

JOKER: An-Magritt Morset Hegstad og Berit Kåsen er fornøyde med påskehandelen. FOTO: Andreas Reitan

Omsetningsøkning på rundt 20% for Joker Stugudal denne påska.

-Konseptskifte, mye folk på hyttene, godt vær og lokalt engasjement for å bevare butikken er noen av årsakene til det gode salget denne påska mener daglig leder An-Magritt Morset Hegstad. Hegstad mener det gode været har gjort at folk har holdt seg på hyttene og handlet lokalt, fremfor svenskehandel over grensa.

Høyere snitthandel

-Trenden er at kundene handler mer når de først er innom. Gjennomsnittskunden handler mer, og legger igjen mer penger i kassa forteller Hegstad. Salget av drivstoff har også vært glimrende. Omsetningen på salg av drivstoff isolert sett har økt mer enn 20%.

Godt fornøyd med påskehandelen

Påskehandelen utgjør 15 % av den totale omsetningen i løpet av et år, og er naturligvis svært viktig for butikken. Det store trykket av kunder byr derimot på utfordringer innen bemanning, planlegging og logistikk. Hegstad forteller at de i forkant av påsken fikk råd fra Norgesgruppen, og høstet erfaringer fra Joker-butikken på Nerskogen. Totalt sett er den daglige lederen godt fornøyd med påskehandelen.

Siste nytt i Nyheter

Utvider nasjonalpark på Dovrefjell
  • Nyheter

Det tidligere skytefeltet på Hjerkinn er nå en del av Dovrefjell-Sunndalsfjella nasjonalpark. Nasjonalparken øker med over 130 kvadratkilometer.

Vanvittig bra lyttertall for lokalradio
  • Nyheter

Lokalradioene fortsetter å kapre lyttere, og nok en gang setter Nea Radio ny «verdensrekord» i lytting på lokalradio. Det viser tall for første kvartal fra lokalradioundersøkelsen som Kantar TNS lager.

Provoserte Værnes-ordførere
  • Nyheter

Ordførerne i Værnesregionen er provosert over at det på grunn av den økonomiske situasjonen i politidistriktet ikke kommer til å bli ansatt faste politikontakter i alle kommunene i regionen innen 1. juni, som er oppstartsdato for den nye reformen.

 
Selbusjøen fylles
  • Nyheter

Selbusjøen er så å si "tom". Nå skal den fylles igjen, lover Statkraft.

Vedtok å bygge modulbarnehage ved Kvitsanden

Torsdag kveld vedtok kommunestyret i Røros at den midlertidige modulbarnehagen skal bygges ved Kvitsanden barnehage. Målet er at den skal stå klar til det nye barnehageåret begynner.

Skal bygge deler av det nye bo-, helse og velferdsenteret først

Deretter vil driften i det eksisterende sykehjemmet bli flyttet over til den nye delen, før resterende utbygging av Øverhagaen bo-, helse- og velferdssenter kan begynne.

ANNONSE
Annonse
ANNONSE
ANNONSE