Pilegrimsrittet avlyst

FOTO: Geir Horndalen

Pilegrimsrittet 2017 er avlyst. - For få påmeldte, som i svært mange andre sykkelritt for tida, forklarer arrangøren. Pilegrimsrittet skulle vært arrangert lørdag 12. august.

Tekst:

Publisert:

Oppdatert:
03.08.2017 kl 12:54

Nea Radio
Nea Radio

Arrangementskomiteen for Pilegrimsrittet har besluttet å ikke arrangere rittet for 2017.

- Pilegrimsrittet har som de fleste andre sykkelarrangement opplevd sviktende påmelding, og avlysningen kommer som en direkte følge av for få påmeldte. Det gjør at det ikke er forsvarlig å gjennomføre årets ritt, sier Håkon Wang i arrangementskomiteen til Nea Radio.

På det meste hadde Pilegrimsrittet over 1500 deltakere, men som flere andre ritt har også Pilegrimsrittet opplevd sviktende påmelding, spesielt de to siste åra.

- Vi retter en stor takk til alle som har meldt seg på til årets ritt, samt bidratt frem mot årets ritt med forberedelser for å gjennomføre arrangementet. Vi håper alle som har syklet og støttet Pilegrimsrittet også vil være med å skape et godt arrangement i fremtiden. Bruk gjerne helgen til en sykkeltur for forberedelser frem mot nytt Pilegrimsritt 2018, sier Wang.

Pilegrimsritt 2018?

Nei, det er slett ikke over og ut for Pilegrimsrittet.

- Arrangementskomiteen vil fremover jobbe for å skaffe et grunnlag for å komme tilbake med et nytt Pilegrimsritt i 2018, sier Håkon Wang.

- Alle vil få refundert påmeldingsavgiften sin i løpet av kort tid, heter det i ei melding som er sendt ut til de som var påmeldt til årets utgave av Pilegrimsrittet.

Flere andre sykkelritt opplever den samme sviktende interessen. Også Femundrittet 2017 er avlyst.

Nøkkelord

Siste nytt i Nyheter

Jervejakta avsluttet
  • Nyheter

Åtte felte jerver ble resultatet etter at lisensjakta i rovviltregion 6 ble avsluttet forrige uke. Hele sju av jervene var tisper.

Tydal sier ja til regionsamarbeid
  • Nyheter

Kommunestyret i Tydal vil fortsette samarbeidet i Værnesregionen og er også positiv til det nye Midt-Trøndelag-samarbeidet. Men på èn betingelse.

 Utenlandstrafikken økte
  • Nyheter

Oppdal øker med 31,6 prosent internasjonale gjestedøgn
, og hele Trøndelag opplevde en positiv vekst i antall samlede gjestedøgn fra utlandet mellom januar og desember 2017 sammenlignet med samme periode i 2016.

 
Stiller lånegaranti for Selbuskogen
  • Nyheter

Selbuskogen får 7,5 millioner mer å rutte med når Stjørdal kommune nå garanterer for lån.

Tidenes årsresultat for Stjørdal
  • Nyheter

Dersom de foreløpige tallene som ble lagt fram i kommunestyret torsdag kveld slår til, går Stjørdal med 80 millioner kroner i overskudd for 2017. Det er rekord.

Lanserte ny Leaf
  • Nyheter

Torsdag ble den nye modellen av el-bilen Nissan Leaf lansert hos Trio Bilsenter på Stjørdal.

ANNONSE
Annonse
ANNONSE
ANNONSE