Pilegrimsrittet avlyst

Pilegrimsrittet avlyst

FOTO: Geir Horndalen

Pilegrimsrittet 2017 er avlyst. - For få påmeldte, som i svært mange andre sykkelritt for tida, forklarer arrangøren. Pilegrimsrittet skulle vært arrangert lørdag 12. august.

Tekst:

Publisert:

Oppdatert:
03.08.2017 kl 12:54

Arrangementskomiteen for Pilegrimsrittet har besluttet å ikke arrangere rittet for 2017.

- Pilegrimsrittet har som de fleste andre sykkelarrangement opplevd sviktende påmelding, og avlysningen kommer som en direkte følge av for få påmeldte. Det gjør at det ikke er forsvarlig å gjennomføre årets ritt, sier Håkon Wang i arrangementskomiteen til Nea Radio.

På det meste hadde Pilegrimsrittet over 1500 deltakere, men som flere andre ritt har også Pilegrimsrittet opplevd sviktende påmelding, spesielt de to siste åra.

- Vi retter en stor takk til alle som har meldt seg på til årets ritt, samt bidratt frem mot årets ritt med forberedelser for å gjennomføre arrangementet. Vi håper alle som har syklet og støttet Pilegrimsrittet også vil være med å skape et godt arrangement i fremtiden. Bruk gjerne helgen til en sykkeltur for forberedelser frem mot nytt Pilegrimsritt 2018, sier Wang.

Pilegrimsritt 2018?

Nei, det er slett ikke over og ut for Pilegrimsrittet.

- Arrangementskomiteen vil fremover jobbe for å skaffe et grunnlag for å komme tilbake med et nytt Pilegrimsritt i 2018, sier Håkon Wang.

- Alle vil få refundert påmeldingsavgiften sin i løpet av kort tid, heter det i ei melding som er sendt ut til de som var påmeldt til årets utgave av Pilegrimsrittet.

Flere andre sykkelritt opplever den samme sviktende interessen. Også Femundrittet 2017 er avlyst.

Nøkkelord

Siste nytt i Nyheter

Nea Radio setter norgesrekord
  • Nyheter

Aldri har en lokalradio hatt større lytteroppslutning.

Blir ny daglig leder i Røros idrettslag
  • Nyheter

Anne Luksengård Mjelva er ansatt som daglig leder i Røros Idrettslag. Hun starter i jobben 1. november.

- Dramatisk!
  • Nyheter

Rådmann Heidi Horndalen i Tydal beskriver forslaget til statsbudsjett som "dramatisk" for kraftkommunen Tydal. Kommunens politiske ledelse kaller det en distriktsfientlig "villet politikk".

 
Bli bøssebærer!
  • Nyheter

100.000 bøssebærere vil søndag besøke alle husstander i Norge. Nå utfordrer Selbu kommune næringslivet til giverstafett.

Skjønnhetstyranniet
  • Kultur

Mange unge idag sliter med dårlig sjølbilde på grunn av kroppspress fra reklame og media. Sanitetsforeninger rundt omkring i landet setter i år søkelyset på skjønnhetstyranniet og ønsker å løfte fram årsakene og konsekvensene.

Leder suksessbedrift i Molde
  • Nyheter

Hilde Aspås, opprinnelig fra Ålen, leder en Molde-bedrift som har fått status som nasjonalt senter for omstilling og innovasjon. – Den store forskjellen på Ålen og Møre er kremmerånden, sier Aspås.

ANNONSE
Annonse
ANNONSE
Annonse