Medaljedryss til Selbu Taekwon-Do

Selbu Tae Kwon-do Midt-Norsk 17. FOTO: Andreas Reitan

Medlemmene fra Selbu Taekwon-Do-klubb dro hjem med flere medaljer i ulik valører etter Midt-norsk mesterskap.

Tekst:

Publisert:

Oppdatert:
01.02.2017 kl 01:13

Nea Radio
Nea Radio

Mesterskapet foregikk i Trondheim i helga. Sigmund Brandtzæg tok gull i både highkick og mønster, Rune Barland fikk gull i mønster, Torill Kjøsnes fikk sølv både i sparring og i mønster, Ådne Solli tok sølv i sparring og Ronja Botten bronsje i mønster.

Kadettklassen

- De yngste stilte i kadettklassen, dvs 10 og 11 åringene. De konkurrerte i tre grener, mønster, 4-vending og sparring. Premiering til alle i denne klassen. Deltagere her var Isak og Leah Berge, Brage Rønsberg, Ole Johan Waagan og Åsmund Solli, forteller Anne Rønsberg, fornøyd trener i Selbu Taekwon-Do klubb. (Leah mangler på felles bildet)

Siste nytt i Nyheter

Kongens Fortjenstmedalje til Andreas Reitan
  • Nyheter

Det var en rørt ansvarlig redaktør i Nea Radio som ble overrasket av ordfører i Selbu, Ole Morten Balstad, under bedriftens sommerfest på Norsk radio- og fjernsynsmuseum fredag kveld.

Nytt parkeringssystem på Værnes
  • Nyheter

Fra 1. juni blir det nytt parkeringssystem ved Trondheim lufthavn Værnes.

Stjørdal faser ut engangsplast
  • Nyheter

Stjørdal kommune skal fase ut bruken av engangsplast, dette vedtok kommunestyret torsdag kveld.

 
Lanserer ny hesteveileder
  • Nyheter

Hesten gir næring og arbeidsplasser. Sammen med hestenæringa har Regjeringen derfor utviklet en ny hesteveileder. Den skal bidra til å synliggjøre og videreutvikle samfunnsnytten og næringspotensialet for norsk hestehold.

Anbefaler fusjon
  • Nyheter

Styrene anbefaler fusjon mellom Coop Røros og Coop Midt-Norge. Endelig behandling skjer på årsmøtet i Coop Røros 26. juni og Coop Midt-Norge dagen etter.

Flere bekymringsmeldinger om dyr
  • Nyheter

Antallet bekymringsmeldinger fortsetter å øke, og det er oppdaget flere dyrehold med alvorlig vanskjøtsel. Flere dyreeiere får forbud mot å eie eller drive med dyr. Dette er noen av funnene i Mattilsynets dyrevelferdsrapport for de første fire månedene i 2018.

ANNONSE
Annonse
ANNONSE
ANNONSE