- Liten, men offensiv og nytenkende

Hanne Bjørnbeth besøkte Selbu videregående skole torsdag. Her sammen med konstituert rektor Svein Ove Dyrdal og ordfører Ole Morten Balstad. FOTO: Andreas Reitan

- Selbu videregående skole skal bestå. Det sa fylkespolitiker og leder for oppvekstkomiteen, Hanne Moe Bjørnbeth (Ap), da hun besøkte skolen torsdag.

Tekst:

Publisert:

Oppdatert:
04.02.2017 kl 16:08

Nea Radio
Nea Radio

Selbu videregående skole
Intervju Hanne Bjørnbeth og Svein Ove Dyrdal

Liten, offensiv og nytenkende. Vi snakker om den videregående skolen i Neadalføret som hadde besøk av fylkespolitiker og leder for oppvekstkomiteen, Hanne Moe Bjørnbeth (Ap) torsdag.

-Selbu videregående skole er fylkets minste, men likevel viktig for videregående opplæring i distriktet. Det sa Hanne Moe Bjørnbeth, leder i for komite for opplæring og tannhelse (som det heter) i Sør-Trøndelag fylkeskommune.
Hun er godt fornøyd med en liten, men offensiv og nytenkende skole:

Siste nytt i Nyheter

Kongens Fortjenstmedalje til Andreas Reitan
  • Nyheter

Det var en rørt ansvarlig redaktør i Nea Radio som ble overrasket av ordfører i Selbu, Ole Morten Balstad, under bedriftens sommerfest på Norsk radio- og fjernsynsmuseum fredag kveld.

Nytt parkeringssystem på Værnes
  • Nyheter

Fra 1. juni blir det nytt parkeringssystem ved Trondheim lufthavn Værnes.

Stjørdal faser ut engangsplast
  • Nyheter

Stjørdal kommune skal fase ut bruken av engangsplast, dette vedtok kommunestyret torsdag kveld.

 
Lanserer ny hesteveileder
  • Nyheter

Hesten gir næring og arbeidsplasser. Sammen med hestenæringa har Regjeringen derfor utviklet en ny hesteveileder. Den skal bidra til å synliggjøre og videreutvikle samfunnsnytten og næringspotensialet for norsk hestehold.

Anbefaler fusjon
  • Nyheter

Styrene anbefaler fusjon mellom Coop Røros og Coop Midt-Norge. Endelig behandling skjer på årsmøtet i Coop Røros 26. juni og Coop Midt-Norge dagen etter.

Flere bekymringsmeldinger om dyr
  • Nyheter

Antallet bekymringsmeldinger fortsetter å øke, og det er oppdaget flere dyrehold med alvorlig vanskjøtsel. Flere dyreeiere får forbud mot å eie eller drive med dyr. Dette er noen av funnene i Mattilsynets dyrevelferdsrapport for de første fire månedene i 2018.

ANNONSE
Annonse
ANNONSE
ANNONSE