Trivelig med martna

Den 22. Selbumartnan er over, etter tre hektiske dager med godvær i to av dem, og litt mer ordinært trøndervær på den siste.

Tekst:

Publisert:

Nea Radio
Nea Radio
Se bildet større

Litt nostalgisk stemning i teltet da The Andrew Sisters alias Siri Bones, Ingrid Borseth og Wanja Løvø presenterte gamle, kjente låter. FOTO: Kirsten Røset

Rundt 60 utstillere, med forskjellig vareutvalg og aktiviteter, deltok på årets martna, og det er fem færre enn i fjor.
Men full oppslutning om dansefestene i sentrum, rundt 1000 deltok, 340 på Liv Laga fredag, mens hele 630 møtte opp for å høre Elvetuns på lørdag. Martnasgeneral Heidi Saur er godt fornøyd:

Heidi Saur

Siste nytt i Kultur

Europeisk bluesfest på Hell
  • Kultur

I midten av mars er det duket for en skikkelig musikalsk godbit i Stjørdal, nemlig European Blues Challenge in Hell. Da samles bluesartister fra hele Europa for å konkurrere om hvem som er best.

Nærmer seg russerevy på Røros
  • Kultur

Vi har sett litt på hva Storstuggu har å by på den neste uka.

Bibliotekene øker fortsatt
  • Kultur

Stadig flere finner veien til bibliotekene i Trøndelag, og utlånet øker. Størst var økningen på Røros. Det viser oversikten når Trøndelag fylkesbibliotek presenterer 2017-tallene fra folkebibliotekene.

 
Smil med stil
  • Kultur

Nå er det ikke lenge til Nyttårskonserten i Bruket kulturhus i Hommelvik, noe som gjerne ses som den offisielle åpningen av kulturåret i Malvik kommune.

Karolinerspelet selger
  • Kultur

Karolinerspelets forestilling lørdag er utsolgt. Også til premieren torsdag og til forestillinga fredag er det nå stor interesse for ledige billetter.

Klart for heftige følelser i Bruket
  • Kultur

Torsdag er det duket for Carmen i Bruket kulturhus i Hommelvik og det er de helt store følelsene som er i sving når det som er verdens mest spilte opera settes opp.

ANNONSE
Annonse
ANNONSE
ANNONSE