Pilegrimer i Selbu

Pilegrimer i Selbu, fra v : Sherry Kirkvold (Canada), Hilde Kirkvold, Hildur Øvsthus, Brit Opjordsmoen, Marit Gripstad, Helene Dick-Henriksen, Margareta Carlson (Sverige), Edward O'Donnell (USA), Kjersti Bohman, (Sverige) og David R. Farrar (USA). FOTO: Kirsten Røset

I natt overnatta pilegrimene på Peder Morset folkehøgskole og vi traff dem like etter frokost, før vandringa fortsatte til Mostadmark.

Tekst:

Publisert:

Oppdatert:
25.07.2017 kl 12:47

Nea Radio
Nea Radio
Se bildet større

God tur til Mostadmark! FOTO: Kirsten røset

Hilde Kirkvold er på vei til Nidaros sammen med 11 pilegrimer. I tillegg til seks nordmenn deltar to fra USA, ei fra Canada og to fra Sverige.
I natt overnatta gruppa på Peder Morset folkehøgskole og vi traff dem like etter frokost, før vandringa fortsatte til Mostadmark.
Margareta er 74 år og den eldste i gruppa, men ei utrolig flott og sprek dame. Hun var meget godt fornøyd med turen så langt:

Pilegrimene synger mye underveis på turen og Nea Radio fikk en liten smakebit ved PMF i dag tidlig:

Nøkkelord

Siste nytt i Kultur

Isfiskefestivalen i Brekken er i gang

Men først er det frokost.

Gnistrende Queen-konsert
  • Kultur

Det var stor stemning i Selbu ungdomsskoles gymsal da 8.trinn slo til med intet mindre enn en solid hitparade med låter av Queen.

Kjempet med spiseforstyrrelser

- Det er på tide å fokusere på at også menn rammes av spiseforstyrrelser, mener filmskaper, blogger og realitydeltaker Joakim Kleven (25)

 
Lystige Litjlånkerevyen
  • Kultur

Onsdag var det premiere på Litjlånkerevyen og ungene, de leverte så det sang!

Nylansering av Stjørdalsbryggeriet
  • Kultur

De har vunnet mengder av priser for ølet sitt, men nå starter de på scratch. Stjørdalsbryggeriet gjennoppstår som STOLT Bryggeri!

Anbefaler krim til påske
  • Boktipset

Bibliotekar har med seg boka «Harpiks» i ukas boktips.

ANNONSE
Annonse
ANNONSE
ANNONSE