Pilegrimer i Selbu

Pilegrimer i Selbu, fra v : Sherry Kirkvold (Canada), Hilde Kirkvold, Hildur Øvsthus, Brit Opjordsmoen, Marit Gripstad, Helene Dick-Henriksen, Margareta Carlson (Sverige), Edward O'Donnell (USA), Kjersti Bohman, (Sverige) og David R. Farrar (USA). FOTO: Kirsten Røset

I natt overnatta pilegrimene på Peder Morset folkehøgskole og vi traff dem like etter frokost, før vandringa fortsatte til Mostadmark.

Tekst:

Publisert:

Oppdatert:
25.07.2017 kl 12:47

Nea Radio
Nea Radio
Se bildet større

God tur til Mostadmark! FOTO: Kirsten røset

Hilde Kirkvold er på vei til Nidaros sammen med 11 pilegrimer. I tillegg til seks nordmenn deltar to fra USA, ei fra Canada og to fra Sverige.
I natt overnatta gruppa på Peder Morset folkehøgskole og vi traff dem like etter frokost, før vandringa fortsatte til Mostadmark.
Margareta er 74 år og den eldste i gruppa, men ei utrolig flott og sprek dame. Hun var meget godt fornøyd med turen så langt:

Pilegrimene synger mye underveis på turen og Nea Radio fikk en liten smakebit ved PMF i dag tidlig:

Nøkkelord

Siste nytt i Kultur

Bibliotekene øker fortsatt
  • Kultur

Stadig flere finner veien til bibliotekene i Trøndelag, og utlånet øker. Størst var økningen på Røros. Det viser oversikten når Trøndelag fylkesbibliotek presenterer 2017-tallene fra folkebibliotekene.

Smil med stil
  • Kultur

Nå er det ikke lenge til Nyttårskonserten i Bruket kulturhus i Hommelvik, noe som gjerne ses som den offisielle åpningen av kulturåret i Malvik kommune.

Karolinerspelet selger
  • Kultur

Karolinerspelets forestilling lørdag er utsolgt. Også til premieren torsdag og til forestillinga fredag er det nå stor interesse for ledige billetter.

 
Klart for heftige følelser i Bruket
  • Kultur

Torsdag er det duket for Carmen i Bruket kulturhus i Hommelvik og det er de helt store følelsene som er i sving når det som er verdens mest spilte opera settes opp.

Trøndersk dominans i Det Norske Måltid
  • Nyheter

Under en storslått tiårsfinale for Det Norske Måltid gikk hele 5 av 13 priser til Trøndelag.

Floka
  • Floka

#Metoo, Trump, Kjendisfarmen, Bitcoin og Tonya Harding blant sakene som var oppe til diskusjon i fredagens sending.

ANNONSE
Annonse
ANNONSE
ANNONSE