Hestekjøring med lasskjørerforeninga

Hestekjøring med lasskjørerforeninga

Ta en tur med hesten Jo Kallar FOTO: Synne Dyrhaug

Ser du noen som sitter på med hest rundt om i Selbu sine gater idag, da er det nok lasskjørerforeninga som er ute og viser seg fram.

Også i år kan man kjøpe seg en rundtur i Selbu sine gater på hest, Selbu lasskjørerforening stiller opp med hest og vogn og i år er det mulig å vinne premier på økekasting.

- Vi står nede ved abes kjøreskole, her kan folk komme å kjøre hest, kaste øks og kjøpe lodd. Hovedpremien er å sitte på når lasskjørerforeninga kjører inn på Røros med mellom 7-8000 mennesker å ser på så det er en mektig opplevelse, sier John Arne Stokke.

Siste nytt i Kultur

Fenomenal Elden-premiere
  • Kultur

Årets Elden-forestilling er den beste av regissør Paul Ottar Haga. Onsdag kveld satte han krona på verket etter tre år som regissør med en fenomenal forestilling.

Se Elden-bildene
  • Kultur

Årets Elden hadde premiere onsdag kveld. Her kan du se bildegalleri fra forestillinga.

– Falkberget var for skriveglad
  • Sommergjesten

– Det største problemet med Johan Falkberget var at han var for skriveglad, og konsulentene i Aschehoug slet med å skjære ned på antall sider. Jeg ville ikke hatt han som far. Han var streng, sier Knut Brandstorp som arbeidet som reklamesjef i Aschehoug forlag.

 
En dag med sikfiske
  • Nyheter

Aursunden er full av sik. Morten Holden og Stein Werner Eriksen arbeider å tømme innsjøen for sik.

– Billettsalget går strålende
  • Kultur

I kveld er det premiere på musikkteateret Elden på Røros. – Så langt har vi solgt 800 flere billetter enn på samme tid i fjor. Det er vi veldig godt fornøyd med, sier daglig leder i Elden, Siri Gellein.

Historisk tur med Jøvra på søndag
  • Kultur

Den første historiske turen med Jøvra på Selbusjøen i sommer arrangeres førstkommende søndag.

ANNONSE
Annonse
ANNONSE
Annonse
ANNONSE
Annonse