Ikke lenger status som savnet

Ikke savnet: Mannen som ble meldt savnet i Flora i Selbu er ikke savnet likevel. FOTO: Marit Manfredsdotter

Mannen som tidligere var meldt savnet i Flora i Selbu hadde ikke gått seg bort i utmark i utgangspunktet.

Tekst:

Publisert:

Nea Radio
Nea Radio

Klokka 01.00 i natt la politiet ut en melding om at en mann var savnet i Flora i Selbu. Mannen skulle ha gått seg bort i utmark og være tynnkledd. Det ble da meldt at politiet lette etter mannen.

Ikke savnet likevel

Etterforskning viste imidlertid at mannen ikke var savnet likevel.

– Etter videre etterforskning har vedkommende ikke lenger status som savnet, sier politibetjent i Trøndelag politidistrikt, Erik Brattheim.

– Dette har vi landet på i samråd med hovedredningssentral og andre etater. Det at mannen ikke lenger er savnet, betyr ikke at han er funnet, i følge politiet, men at han rett og slett ikke hadde gått seg bort i utgangspunktet.

Nøkkelord

Siste nytt i Nyheter

Utvider nasjonalpark på Dovrefjell
  • Nyheter

Det tidligere skytefeltet på Hjerkinn er nå en del av Dovrefjell-Sunndalsfjella nasjonalpark. Nasjonalparken øker med over 130 kvadratkilometer.

Vanvittig bra lyttertall for lokalradio
  • Nyheter

Lokalradioene fortsetter å kapre lyttere, og nok en gang setter Nea Radio ny «verdensrekord» i lytting på lokalradio. Det viser tall for første kvartal fra lokalradioundersøkelsen som Kantar TNS lager.

Provoserte Værnes-ordførere
  • Nyheter

Ordførerne i Værnesregionen er provosert over at det på grunn av den økonomiske situasjonen i politidistriktet ikke kommer til å bli ansatt faste politikontakter i alle kommunene i regionen innen 1. juni, som er oppstartsdato for den nye reformen.

 
Selbusjøen fylles
  • Nyheter

Selbusjøen er så å si "tom". Nå skal den fylles igjen, lover Statkraft.

Vedtok å bygge modulbarnehage ved Kvitsanden

Torsdag kveld vedtok kommunestyret i Røros at den midlertidige modulbarnehagen skal bygges ved Kvitsanden barnehage. Målet er at den skal stå klar til det nye barnehageåret begynner.

Skal bygge deler av det nye bo-, helse og velferdsenteret først

Deretter vil driften i det eksisterende sykehjemmet bli flyttet over til den nye delen, før resterende utbygging av Øverhagaen bo-, helse- og velferdssenter kan begynne.

ANNONSE
Annonse
ANNONSE
ANNONSE