«Hytteskatt»?

EIENDOMSSKATT kan være fornuftig, mener Jan L Andreassen, sjeføkonom i Eika-gruppen, men under visse forutsetninger. FOTO: Andreas Reitan

- Eiendomsskatt kan være fornuftig hvis det brukes til investeringer som begunstiger eiendommenes verdi og gjør det mer attraktivt å bo og ha hytte i kommunen, sier sjeføkonom Jan Ludvig Andreassen i Eika-gruppen.

Tekst:

Publisert:

Oppdatert:
05.12.2017 kl 15:05

Nea Radio
Nea Radio

"Hytteskatt"?
Hør intervju med Jan L Andreassen, sjeføkonom i Eika-gruppen.

Utvida eiendomsskatt, eller “hytteskatt”, som enkelte liker å kalle det, kan bli vedtatt når kommunestyret i Tydal samles til budsjettmøte i neste uke.

- Eiendomsskatt kan være fornuftig hvis det brukes til investeringer som begunstiger eiendommenes verdi og gjør det mer attraktivt å bo og ha hytte i kommunen, sier sjeføkonom Jan Ludvig Andreassen i Eika-gruppen. - Men, det er noen forutsetninger, legger han til.

Se bildet større

EIKA-gruppens sjeføkonom har gjestet Neadalføret og snakket som vanlig med store bokstaver. FOTO: Andreas Reitan

Siste nytt i Nyheter

Besøker kommunene i Trøndelag
  • Nyheter

Fylkesmannen Frank Jenssen starter denne uka en omfattende reiserunde til kommunene i fylket. Målet er å bli bedre kjent med kommunene i hele Trøndelag.

Lover spektakulært show
  • Nyheter

World RX of Norway er stolte over å presentere et spennende og spektakulært show i kjørepausene under VM-runden på Lånkebanen når Freestyle motocross-stjernen André Villa kommer med sitt FMX show.

Gangvei på Røros åpnet
  • Nyheter

Ordfører Vintervold klippet snora på Øverhagaen.

 
 Pass godt på skiutstyret
  • Nyheter

Vinterferien er i gang i store deler av landet. Det meldes om eventyrlige forhold i skibakkene med masse snø, og været tegner til å bli perfekt med litevind og nedbør pluss en god del sol. Men ikke alle stiller i bakken med eget utstyr. Planlegger du å leie ski bør du ta dine forholdsregler.

Jervejakta avsluttet
  • Nyheter

Åtte felte jerver ble resultatet etter at lisensjakta i rovviltregion 6 ble avsluttet forrige uke. Hele sju av jervene var tisper.

Tydal sier ja til regionsamarbeid
  • Nyheter

Kommunestyret i Tydal vil fortsette samarbeidet i Værnesregionen og er også positiv til det nye Midt-Trøndelag-samarbeidet. Men på èn betingelse.

ANNONSE
Annonse
ANNONSE
ANNONSE