Hørselslag med «plug & play»

HØRSELSKOFFERT: Aud Toril Uthus og Einar Sæther i Selbu og Tydal Hørselslag med den nye "hørselskofferten". FOTO: Andreas Reitan

Selbu og Tydal Hørselslag har store forventninger til den nye kofferten sin. Her finner du et komplett mini bærbart lydanlegg - med egen teleslynge.

Tekst:

Publisert:

Oppdatert:
23.11.2017 kl 16:40

Nea Radio
Nea Radio

Hørselslag med "plug & play"
Selbu og Tydal Hørselslag har gått til innkjøp av en egen hørselskoffert. Hør intervju med Einar Sæther.

- Vi er veldig stolt av kofferten vår. Fylkeslaget har en fra før, men da må vi jo enten til Trondheim eller Melhus for å hente den, sier Einar Sæther i Selbu og Tydal Hørselslag.

Dermed tok det lokale hørselslaget saken i egne hender og gikk til innkjøp av en lokal "hørsels-koffert".

- Den kostet 32.000 kroner, og vi fikk 10.000 kroner i støtte fra TrønderEnergi, sier en svært godt fornøyd Einar Sæther.

Sammen med hørselslagets leder Aud Toril Uthus besøkte han Nea Radio for å demonstrere kofferten.

- Her har vi alt vi trenger, merket med fargekoder, slik at det skal være enkelt å sette utstyret sammen. Plug & play, sier Sæther og viser fram både håndholdt mikrofon, hodebøyle-mikrofon (begge trådløse), høyttaler og teleslynge-kabel.

Kofferten er først og fremst beregnet for hørselslagets egne møter, men den kan også leies ut til interesserte for en rimelig penge.

Se bildet større

HØRSELKOFFERT: Da er kofferten klar til bruk. FOTO: Andreas Reitan

Nøkkelord

Siste nytt i Nyheter

Nytt parkeringssystem på Værnes
  • Nyheter

Fra 1. juni blir det nytt parkeringssystem ved Trondheim lufthavn Værnes.

Stjørdal faser ut engangsplast
  • Nyheter

Stjørdal kommune skal fase ut bruken av engangsplast, dette vedtok kommunestyret torsdag kveld.

Lanserer ny hesteveileder
  • Nyheter

Hesten gir næring og arbeidsplasser. Sammen med hestenæringa har Regjeringen derfor utviklet en ny hesteveileder. Den skal bidra til å synliggjøre og videreutvikle samfunnsnytten og næringspotensialet for norsk hestehold.

 
Anbefaler fusjon
  • Nyheter

Styrene anbefaler fusjon mellom Coop Røros og Coop Midt-Norge. Endelig behandling skjer på årsmøtet i Coop Røros 26. juni og Coop Midt-Norge dagen etter.

Flere bekymringsmeldinger om dyr
  • Nyheter

Antallet bekymringsmeldinger fortsetter å øke, og det er oppdaget flere dyrehold med alvorlig vanskjøtsel. Flere dyreeiere får forbud mot å eie eller drive med dyr. Dette er noen av funnene i Mattilsynets dyrevelferdsrapport for de første fire månedene i 2018.

Søndagsåpent under Landsskytterstevnet
  • Nyheter

Kommunestyret i Stjørdal vedtok torsdag kveld at butikkene kan søke om å holde åpent søndag 5. august under Landskytterstevnet. Dog ikke uten debatt.

ANNONSE
Annonse
ANNONSE
ANNONSE