Folkemøte i Selbu

FOLKEMØTE: Prosjektledelsen, fra venstre: Kari Jørgensen (folkehelsekoordinator Værnesregionen), Tormod Hagerup (kommuneplanlegger), Lise Tronstad Skottvoll (Selbu kommune), Ingrid Rolseth Holt (prosjektleder), Roar Uglem (Selbu Vekst AS). FOTO: Andreas Reitan

Selbu kommune inviterte i går kveld til folkemøte der kommuneplanens samfunnsdel fram mot 2030 var tema.

Tekst:

Publisert:

Oppdatert:
02.02.2018 kl 00:56

Nea Radio
Nea Radio

Selbu kommune inviterte i går kveld til folkemøte der kommuneplanens samfunnsdel fram mot 2030 var tema.
Kommuneplanens samfunnsdel skal bli det viktigste styringsdokumentet for både folkevalgte og administrasjon og bidra til å styre mot en ønsket langsiktig utvikling av Selbu-samfunnet.

Se bildet større

FOLKEMØTE: Finn rådmann Stig Roald Amundsens "røde tråd"! Kanskje leder den fram mot den ideelle kommuneplanens samfunnsdel? FOTO: Andreas Reitan

- Jeg har store forventninger til at folkemøtet bidrar i arbeidet, sier leder for prosjektgruppa, Ingrid Rolseth Holt:

Intervju med prosjektleder Ingrid Rolseth Holt

Roar Uglem fra Selbu Vekst er også medlem av prosjektgruppa. Han har deltatt i mange slike utviklings-prosesser tidligere:

Intervju med Roar Uglem, Selbu Vekst AS

Se bildet større

FOLKEMØTE: Gruppearbeid i Bell amfi FOTO: Andreas Reitan

Nøkkelord

Siste nytt i Nyheter

Snart kan du kjøpe kjøpe en andel i RørosBanken
  • Nyheter

Styret i RørosBanken har vedtatt forslag om etablering av eierandelskapital ved utstedelse av egenkapitalbevis gjennom en garantert emisjon.

USS med folkespleis i ulvesaken
  • Nyheter

Landsstyret i USS (Utmarkskommunenes sammenslutning) åpner for økonomisk støtte til rettssakene om ulv. WWF (Verdens naturfond) har tatt ut søksmål mot Staten for å stanse lisensfelling av ulv, og USS blir nå partshjelper for staten.

Nytt pukkverk på Lia i Trondheim
  • Nyheter

Franzefoss bygger nytt pukkverk på Lia i Trondheim. Det nye anlegget er dimensjonert til å ha en inngående kapasitet på 500 tonn i timen, en dobling sammenliknet med det gamle verket.

 
Norge nå i Trøndelag
  • Kultur

Denne uka er "Norge nå" i Trøndelag og sender direkte på NRK1 fra Levanger, Selbu, Røros og Hessdalen. I kveld går programmet fra Nea Radio i Selbu.

Dale: – Fint avbrekk fra bondeaksjoner

Landbruks- og matminister Jon Georg Dale besøker Rørosmartnan for første gang i år.

Besøker kommunene i Trøndelag
  • Nyheter

Fylkesmannen Frank Jenssen starter denne uka en omfattende reiserunde til kommunene i fylket. Målet er å bli bedre kjent med kommunene i hele Trøndelag.

ANNONSE
Annonse
ANNONSE
ANNONSE