Fikk bøter på 10.000 kroner etter skuterkjøring i utmark

Fem skuterførere har fått bot for å ha kjørt ulovlig i utmark. FOTO: Illustrasjonsbilde

Fem unge menn har fått bøter på 10.000 og 15.000 kroner etter å ha kjørt snøskuter ulovlig i utmark i Dragsten i Selbu, skriver adressa.no.

Tekst:

Publisert:

Nea Radio
Nea Radio

Fem personer ble i januar stoppet på en parkeringsplass i Dragsten av lokalbefolkninga, som hadde sett seg lei av at skisporene ble ødelagt.

Ifølge adressa.no sperret lokalbefolkningen veien for snøskuterkjørerne, slik at de ikke kunne forlate før politiet kom.

Nå har alle fem fått bøter. Tre av dem må betale 10.000 kroner, mens to av sjåførene har fått bøter på 15.000 kroner for ikke å ha tillatelse til å kjøre med tilhenger.

– Samtlige er bøtelagt for å ha kjørt snøskuter i utmark. Tidligere har de nektet, men det er konstatert gjennom vitner at alle fem skal ha sittet på de fire snøskuterne, sier politiadvokat Alf Rune Nilsen til adressa.no.

Siste nytt i Nyheter

Utvider nasjonalpark på Dovrefjell
  • Nyheter

Det tidligere skytefeltet på Hjerkinn er nå en del av Dovrefjell-Sunndalsfjella nasjonalpark. Nasjonalparken øker med over 130 kvadratkilometer.

Vanvittig bra lyttertall for lokalradio
  • Nyheter

Lokalradioene fortsetter å kapre lyttere, og nok en gang setter Nea Radio ny «verdensrekord» i lytting på lokalradio. Det viser tall for første kvartal fra lokalradioundersøkelsen som Kantar TNS lager.

Provoserte Værnes-ordførere
  • Nyheter

Ordførerne i Værnesregionen er provosert over at det på grunn av den økonomiske situasjonen i politidistriktet ikke kommer til å bli ansatt faste politikontakter i alle kommunene i regionen innen 1. juni, som er oppstartsdato for den nye reformen.

 
Selbusjøen fylles
  • Nyheter

Selbusjøen er så å si "tom". Nå skal den fylles igjen, lover Statkraft.

Vedtok å bygge modulbarnehage ved Kvitsanden

Torsdag kveld vedtok kommunestyret i Røros at den midlertidige modulbarnehagen skal bygges ved Kvitsanden barnehage. Målet er at den skal stå klar til det nye barnehageåret begynner.

Skal bygge deler av det nye bo-, helse og velferdsenteret først

Deretter vil driften i det eksisterende sykehjemmet bli flyttet over til den nye delen, før resterende utbygging av Øverhagaen bo-, helse- og velferdssenter kan begynne.

ANNONSE
Annonse
ANNONSE
ANNONSE