Diskuterte ny ungdomsskole

Selbu ungdomsskole anno 2017. FOTO: Andreas Reitan

I et samarbeid med arkitektkontoret tegn_3 inviterte Selbu kommune tirsdag til et "utviklingsverksted" for ny ungdomsskole.

Tekst:

Publisert:

Oppdatert:
06.09.2017 kl 12:37

Nea Radio
Nea Radio

Diskuterte ny ungdomsskole
Intervju med Selbu kommunes prosjektleder, Annar Bjørnbeth

Faktaboks

tegn_3 ble etablert i Trondheim i 1996 og har siden ekspandert. I dag er tegn_3 er et av Norges største arkitektmiljøer med til sammen over 60 ansatte på kontorstedene Trondheim og Oslo.

tegn_3 er heleid av ÅF Engineering AS og utgjør et av Norges største rådgivermiljøer.
tegn_3 er samlokalisert og arbeider sømløst på tvers av kompetansefelt for å sikre en helhetlig tilnærming til prosjekter.

tegn_3 er et tverrfaglig arkitektkontor. Gjennom inkluderende metoder og prosessorientert og kompetent oppdragsledelse leverer selskapet helhetlige løsninger innen arkitektur, plan og landskap for profesjonelle aktører i Norden.

Kilde: tegn_3

Arkitektkontoret tegn_3, lokalisert i Trondheim og Oslo, har kjørt slike "utviklingsverksted" tidligere. Det samme arkitektkontoret står også bak den nye ungdomsskolen i Hommelvik.

- Blant annet gjør de i disse dager det samme ved planlegginga av det nye regjeringskvartalet i Oslo, sier prosjektleder for ny ungdomsskole i Selbu, Annar Bjørnbeth.

- Målet er å få fram alle gode ideer ved en framtidig ny skole, sier Bjørnbeth, og presenterer noen av problemstillingene:

Hva er mulighetene, potensialet og hva er dilemma i Selbu? Hvordan kan vi skape de beste rammene om læring for vår ungdom? Hvordan kan den nye skolen også berike bygda?

- Dette er en fin mulighet til å skape noe sammen her i Selbu, sier prosjektleder Bjørnbeth.

Den nye skolen har ei foreløpig budsjettramme på 145 millioner kroner, som blir et sentralt tema under budsjettbehandlinga i høst.

Se bildet større

Litt slitt, kanskje... FOTO: Andreas Reitan

Siste nytt i Nyheter

Nå kan du kjøpe litt av RørosBanken

Skal styrke egenkapitalen med opp mot 70 millioner.

Ber Regjeringen agere klokt i prosessen med regionreformen
  • Nyheter

Sametingspresident Aili Keskitalo har tatt kontakt med kommunal- og moderniseringsminister Monica Mæland med en forventning om gode løsninger i saken om sammenslåing av Finnmark og Troms fylkeskommuner.

Ny internasjonal arbeidsmiljøstandard
  • Nyheter

Nylig ble verdens første internasjonale standard for arbeidsmiljø, ISO 45001, lansert.

 
Regionalt bygdeutviklingsprogram
  • Nyheter

Områdesatsing, helhetlig ressursforvaltning og bioøkonomi er sentrale områder i det nye regionale bygdeutviklingsprogrammet for Trøndelag.

Bussbeltekontroller denne uka
  • Nyheter

Det er heldigvis få bussulykker, men dersom du sitter usikret og det skjer ei ulykke, kan det få store konsekvenser.

Stor jaktinteresse i Selbu
  • Nyheter

Det har kommet inn mange søknader om småviltjakt i 2018, langt flere enn det Selbu fjellstyre har mulighet til å innvilge.

ANNONSE
Annonse
ANNONSE
ANNONSE