Diskuterte ny ungdomsskole

Diskuterte ny ungdomsskole

Selbu ungdomsskole anno 2017. FOTO: Andreas Reitan

I et samarbeid med arkitektkontoret tegn_3 inviterte Selbu kommune tirsdag til et "utviklingsverksted" for ny ungdomsskole.

Tekst:

Publisert:

Oppdatert:
06.09.2017 kl 12:37

Diskuterte ny ungdomsskole
Intervju med Selbu kommunes prosjektleder, Annar Bjørnbeth

Faktaboks

tegn_3 ble etablert i Trondheim i 1996 og har siden ekspandert. I dag er tegn_3 er et av Norges største arkitektmiljøer med til sammen over 60 ansatte på kontorstedene Trondheim og Oslo.

tegn_3 er heleid av ÅF Engineering AS og utgjør et av Norges største rådgivermiljøer.
tegn_3 er samlokalisert og arbeider sømløst på tvers av kompetansefelt for å sikre en helhetlig tilnærming til prosjekter.

tegn_3 er et tverrfaglig arkitektkontor. Gjennom inkluderende metoder og prosessorientert og kompetent oppdragsledelse leverer selskapet helhetlige løsninger innen arkitektur, plan og landskap for profesjonelle aktører i Norden.

Kilde: tegn_3

Arkitektkontoret tegn_3, lokalisert i Trondheim og Oslo, har kjørt slike "utviklingsverksted" tidligere. Det samme arkitektkontoret står også bak den nye ungdomsskolen i Hommelvik.

- Blant annet gjør de i disse dager det samme ved planlegginga av det nye regjeringskvartalet i Oslo, sier prosjektleder for ny ungdomsskole i Selbu, Annar Bjørnbeth.

- Målet er å få fram alle gode ideer ved en framtidig ny skole, sier Bjørnbeth, og presenterer noen av problemstillingene:

Hva er mulighetene, potensialet og hva er dilemma i Selbu? Hvordan kan vi skape de beste rammene om læring for vår ungdom? Hvordan kan den nye skolen også berike bygda?

- Dette er en fin mulighet til å skape noe sammen her i Selbu, sier prosjektleder Bjørnbeth.

Den nye skolen har ei foreløpig budsjettramme på 145 millioner kroner, som blir et sentralt tema under budsjettbehandlinga i høst.

Se bildet større

Litt slitt, kanskje... FOTO: Andreas Reitan

Siste nytt i Nyheter

Erna beklaget
  • Nyheter

Statsminister Erna Solberg (H) opprørte mange av landets sosionomer med sitt ordvalg i Stortingets spørretime denne uka. Nå beklager hun.

Vil etablere Nordens ledende betalings- og identifiseringsaktør
  • Nyheter

Bankene i Norge har inngått intensjonsavtale om å videreutvikle verdens mest kundevennlige og effektive betalings- og identifiseringsløsninger.

Symbolsjekk fra Frivilligheten
  • Nyheter

Frivillighet Norge, som representerer over 300 frivillige organisasjoner, ga torsdag staten en symbolsk sjekk på 500 millioner kroner tilsvarende de momsutgiftene frivilligheten ikke får kompensert.

 
Etterlyser hund
  • Nyheter

En hund er savnet på Røros.

Kommunale veger kan bli private
  • Nyheter

Politikerne i Selbu vil privatisere en del av de kommunale vegene. Nå blir et forslag med 12,4 kilometer sendt på høring.

Regjeringen støtter grønne arbeidsplasser
  • Nyheter

Partene i arbeidslivet, med støtte fra Klima- og miljødepartementet, har startet en kampanje om grønne arbeidsplasser. Målet er å stimulere til økt engasjement og kunnskap om hva som kan gjøres for å kutte utslipp på den enkelte arbeidsplass.

ANNONSE
Annonse
ANNONSE
ANNONSE