Diskuterte ny ungdomsskole

Diskuterte ny ungdomsskole

Selbu ungdomsskole anno 2017. FOTO: Andreas Reitan

I et samarbeid med arkitektkontoret tegn_3 inviterte Selbu kommune tirsdag til et "utviklingsverksted" for ny ungdomsskole.

Tekst:

Publisert:

Oppdatert:
06.09.2017 kl 12:37

Diskuterte ny ungdomsskole
Intervju med Selbu kommunes prosjektleder, Annar Bjørnbeth

Faktaboks

tegn_3 ble etablert i Trondheim i 1996 og har siden ekspandert. I dag er tegn_3 er et av Norges største arkitektmiljøer med til sammen over 60 ansatte på kontorstedene Trondheim og Oslo.

tegn_3 er heleid av ÅF Engineering AS og utgjør et av Norges største rådgivermiljøer.
tegn_3 er samlokalisert og arbeider sømløst på tvers av kompetansefelt for å sikre en helhetlig tilnærming til prosjekter.

tegn_3 er et tverrfaglig arkitektkontor. Gjennom inkluderende metoder og prosessorientert og kompetent oppdragsledelse leverer selskapet helhetlige løsninger innen arkitektur, plan og landskap for profesjonelle aktører i Norden.

Kilde: tegn_3

Arkitektkontoret tegn_3, lokalisert i Trondheim og Oslo, har kjørt slike "utviklingsverksted" tidligere. Det samme arkitektkontoret står også bak den nye ungdomsskolen i Hommelvik.

- Blant annet gjør de i disse dager det samme ved planlegginga av det nye regjeringskvartalet i Oslo, sier prosjektleder for ny ungdomsskole i Selbu, Annar Bjørnbeth.

- Målet er å få fram alle gode ideer ved en framtidig ny skole, sier Bjørnbeth, og presenterer noen av problemstillingene:

Hva er mulighetene, potensialet og hva er dilemma i Selbu? Hvordan kan vi skape de beste rammene om læring for vår ungdom? Hvordan kan den nye skolen også berike bygda?

- Dette er en fin mulighet til å skape noe sammen her i Selbu, sier prosjektleder Bjørnbeth.

Den nye skolen har ei foreløpig budsjettramme på 145 millioner kroner, som blir et sentralt tema under budsjettbehandlinga i høst.

Se bildet større

Litt slitt, kanskje... FOTO: Andreas Reitan

Siste nytt i Nyheter

OPPDATERT: Lyngbrann i Tydal
  • Nyheter

Brannvesenet melder at de har kontroll på brannen.

Skalk alle luker, nå kommer gnagerne
  • Nyheter

Høsten er tida hvor mus og rotter trekker inn i hus og hytter. Vær føre var, så slipper du besøk.

4.000 mistet strømmen
  • Nyheter

Store deler av Røros sentrum var uten strøm rundt klokka 09.30 tirsdag. Mellom 3.500 og 4.000 abonnenter ble berørt.

 
Forplikter seg til å redusere matsvinn
  • Nyheter

Klima- og miljøminister Vidar Helgesen inviterer de store dagligvarekjedene og en rekke andre store, norske bedrifter til å signere en erklæring der de slutter seg til målene i bransjeavtalen om reduksjon av matsvinn.

Lederskifte ved Sagen hårprofil
  • Nyheter

Fra 1. oktober tar Tina Sjøvold over som daglig leder av Sagen hårprofil på Røros. Sjøvold overtar også alle aksjene i bedriften fra 1. januar 2018.

Slutter som Coop-leder
  • Nyheter

Daglig leder Terje Danielsen går fra 1. oktober 2017 over i en ny administrativ stilling i Coop Røros. Tore Hermo konstitueres som daglig leder.

ANNONSE
Annonse
ANNONSE
Annonse