Nye innlemmelser i Sjøbygda

Nye innlemmelser i Sjøbygda

 

Denne gangen er det Jon Faukstad og P.A. Røstads orkester med Hilmar Alexandersen som skal innlemmes i Trekkspillets og gammeldansens hall of fame.

Fredag kveld er det klart for årets andre Hall of Fame-konsert på Norsk Radio- og Fjernsynsmuseum i Selbu.

Denne gangen er det Jon Faukstad og P.A. Røstads orkester med Hilmar Alexandersen som skal innlemmes i Trekkspillets og gammeldansens hall of fame. I kveld arrangeres det to konserter til ære for vinnerne. Jan Erik Steen gjestet Nea Radio fredag for å fortelle mer om hva som skal skje fredag kveld:

Nøkkelord

Siste nytt i Selbu/Tydal

– Bare nullutslipp er godt nok!
  • Leserbrev

SV fronter kjernesakene.

Oppturen fortsetter

Ny ildsjelsamling i Tydal samlet politikere, frivillige, privat næringsliv, administrasjon og grunneierlaget for å jobbe videre med prosjektet Opptur i Tydal kommune.

Lokale får plass i nasjonalparkstyret
  • Nyheter

Miljødirektoratet skal utvide forsøket med grunneiere i nasjonalparkstyrene. Dette skal nå prøves i Skarvan og Roltdalen nasjonalpark og Sylan landskapsvernområde.

 
Imponert over Nea Radios lyttertall
  • Nyheter

Før helga kom nyheten om at Nea Radio øker sin daglige oppslutning. Nesten annenhver person i kjerneområdet hører nå på Nea Radio hver eneste dag. På ukentlig basis lytter nesten to av tre på Nea Radio. For rikskanalene går derimot lyttertallene ned. Kringkastingssjef Thor Gjermund Eriksen kommenter...

Søndagskonsert med Terje Tysland
  • Kultur

- Det var uvant, men allikevel trivelig å spille i Selbu på en søndag, sier Tysland etter konserten. Hør radioinnslaget her!

Passasjertallene ved Røros lufthavn går rett til værs
  • Nyheter

I juli reiste 1556 passasjerer over Røros lufthavn, en økning på hele 40,3 prosent målt mot samme periode i 2016.

ANNONSE
Annonse
ANNONSE
Annonse