Nye innlemmelser i Sjøbygda

Nye innlemmelser i Sjøbygda

 

Denne gangen er det Jon Faukstad og P.A. Røstads orkester med Hilmar Alexandersen som skal innlemmes i Trekkspillets og gammeldansens hall of fame.

Fredag kveld er det klart for årets andre Hall of Fame-konsert på Norsk Radio- og Fjernsynsmuseum i Selbu.

Denne gangen er det Jon Faukstad og P.A. Røstads orkester med Hilmar Alexandersen som skal innlemmes i Trekkspillets og gammeldansens hall of fame. I kveld arrangeres det to konserter til ære for vinnerne. Jan Erik Steen gjestet Nea Radio fredag for å fortelle mer om hva som skal skje fredag kveld:

Nøkkelord

Siste nytt i Selbu/Tydal

Nea Radio setter norgesrekord
  • Nyheter

Aldri har en lokalradio hatt større lytteroppslutning.

Kinohelga
  • Kultur

Premiere på Geostorm.

- Dramatisk!
  • Nyheter

Rådmann Heidi Horndalen i Tydal beskriver forslaget til statsbudsjett som "dramatisk" for kraftkommunen Tydal. Kommunens politiske ledelse kaller det en distriktsfientlig "villet politikk".

 
350 millioner kroner i investeringer
  • Nyheter

Rådmannen i Selbu foreslår å investere ett helt kommunebudsjett, det vil si investeringer for nesten 350 millioner kroner i de kommende fire åra. Blant investeringene står et nytt sykehjem først på lista.

Storkamp og jubileum for Selbu IL Håndball
  • Sport

Lørdag skal 40årsjubileet til Selbu IL Håndball markeres.

UNGDOM OG FRITID og UKM går sammen for å løfte ungdomskulturen
  • Kultur

- Dette er to organisasjoner som utfyller og styrker hverandre. Vi skal sammen jobbe for å skape et godt fundament for et mangfoldig kulturliv for norsk ungdom, sier kulturkonsulent i Ungdom og Fritid, Marit Bredesen.

ANNONSE
Annonse
ANNONSE
Annonse