NTE bygger mer i Selbu

NTE bygger mer i Selbu

Roger Gjersvold i NTE og Ola Haave i Neanett FOTO: Hroar Nordhaug

Området for utbygging utvides fra Stigamelan i sør og til Selbusjøen Hotel & Gjestegård i nord.

Nå blir det enda mer fiberutbygging i Selbu sentrum. Området for utbygging utvides fra Stigamelan i sør og til Selbusjøen Hotel & Gjestegård i nord.

- Vi ønsker med dette å nå ut med et tilbud til bedriftene i sentrum, sier salgssjef Roger Gjersvold i NTE Bredbånd.

Gjersvold mener fiber og godt internett er like livsviktig som vann, mat og annen infrastruktur. Hør radiointervjuet med Gjersvold og Ola Haave i Neanett her:

Nøkkelord

Siste nytt i Selbu/Tydal

Misfornøyde hytteeiere
  • Nyheter

Hytteforeningene i Tydal har hele tida kjempet i mot det de har kalt "hytteskatt". - Vi er skuffet, men vil nå invitere kommunen til en dialog om hva eiendomsskatten bør brukes til, sier Terje Barø og Helge Mjøen.

Mellomfornøyd ordfører
  • Nyheter

Ordfører Ole Bjarne Østby (Sp) gikk til valg på at det ikke skulle innføres utvidet eiendomsskatt i Tydal. Et inntektstap på i underkant av ni millioner kroner førte til at han måtte bite i seg valgløftet.

Fornøyd rådmann
  • Nyheter

Rådmann Heidi Horndalen i Tydal kunne puste lettet ut etter et budsjettvedtak som sikrer utvidet eiendomsskatt. - Det blir ingen oppsigelser i Tydal kommune, sier Horndalen.

 
Nea Radio til Stjørdal

Nea Radio flyttet denne uka inn i nye lokaler i Stjørdal sentrum. Det feirer radiostasjonen med ei storstilt direktesending fra Torgkvartalet fredag.

Idrettsstipend til Lasse
  • Sport

Skyttertalentet Lasse Aas fra Tydal Skytterlag mottok torsdag Tydal kommunes idrettsstipend. Det var ordfører Ole Bjarne Østby som delte ut stipendet.

Rundsnu i Tydal

Senterpartiet i Tydal med rundsnu om utvidet eiendomsskatt.

ANNONSE
Annonse
ANNONSE
ANNONSE