Mann pågrepet etter skyting i Selbu

Mann pågrepet etter skyting i Selbu

FOTO: Nea Radio

En mann er pågrepet etter å ha skutt med pistol under et idrettsarrangement i Selbu lørdag formiddag.

Tekst:

Publisert:

Oppdatert:
30.09.2017 kl 16:35

Det ble søkt i Selbu sentrum etter at det er blitt løsnet skudd med pistol under et idrettsarrangement lørdag. Poltiet rykket ut med full styrke i søket etter personen. Politiet var bevæpnet under aksjonen og de har nå kontroll, skriver politiet på Twitter.

Ifølge de Nea Radio har snakket med, har episoden skjedd før selve starten av arrangementet, og folk har opplevd situasjonen som svært truende.

Nøkkelord

Siste nytt i Selbu/Tydal

Misfornøyde hytteeiere
  • Nyheter

Hytteforeningene i Tydal har hele tida kjempet i mot det de har kalt "hytteskatt". - Vi er skuffet, men vil nå invitere kommunen til en dialog om hva eiendomsskatten bør brukes til, sier Terje Barø og Helge Mjøen.

Mellomfornøyd ordfører
  • Nyheter

Ordfører Ole Bjarne Østby (Sp) gikk til valg på at det ikke skulle innføres utvidet eiendomsskatt i Tydal. Et inntektstap på i underkant av ni millioner kroner førte til at han måtte bite i seg valgløftet.

Fornøyd rådmann
  • Nyheter

Rådmann Heidi Horndalen i Tydal kunne puste lettet ut etter et budsjettvedtak som sikrer utvidet eiendomsskatt. - Det blir ingen oppsigelser i Tydal kommune, sier Horndalen.

 
Nea Radio til Stjørdal

Nea Radio flyttet denne uka inn i nye lokaler i Stjørdal sentrum. Det feirer radiostasjonen med ei storstilt direktesending fra Torgkvartalet fredag.

Idrettsstipend til Lasse
  • Sport

Skyttertalentet Lasse Aas fra Tydal Skytterlag mottok torsdag Tydal kommunes idrettsstipend. Det var ordfører Ole Bjarne Østby som delte ut stipendet.

Rundsnu i Tydal

Senterpartiet i Tydal med rundsnu om utvidet eiendomsskatt.

ANNONSE
Annonse
ANNONSE
ANNONSE