Mann pågrepet etter skyting i Selbu

Mann pågrepet etter skyting i Selbu

FOTO: Nea Radio

En mann er pågrepet etter å ha skutt med pistol under et idrettsarrangement i Selbu lørdag formiddag.

Tekst:

Publisert:

Oppdatert:
30.09.2017 kl 16:35

Det ble søkt i Selbu sentrum etter at det er blitt løsnet skudd med pistol under et idrettsarrangement lørdag. Poltiet rykket ut med full styrke i søket etter personen. Politiet var bevæpnet under aksjonen og de har nå kontroll, skriver politiet på Twitter.

Ifølge de Nea Radio har snakket med, har episoden skjedd før selve starten av arrangementet, og folk har opplevd situasjonen som svært truende.

Nøkkelord

Siste nytt i Selbu/Tydal

Bli bøssebærer!
  • Nyheter

100.000 bøssebærere vil søndag besøke alle husstander i Norge. Nå utfordrer Selbu kommune næringslivet til giverstafett.

Skjønnhetstyranniet
  • Kultur

Mange unge idag sliter med dårlig sjølbilde på grunn av kroppspress fra reklame og media. Sanitetsforeninger rundt omkring i landet setter i år søkelyset på skjønnhetstyranniet og ønsker å løfte fram årsakene og konsekvensene.

Boktipset
  • Kultur

Novellesamlinga Oscar Wildes Heis av Lars Saabye Christensen er dagens boktips av bibliotekar Sigrun Selboe.

 
Ærefullt samfunnsoppdrag
  • Nyheter

Både Tommy Reinås (MDG) og Rune Krogh (Sp) syntes det er flott å være blant de 78 som skal representere trønderne i det nye Trøndelag fylkesting.

Sandvik formelt valgt som fylkesordfører
  • Nyheter

Tore O. Sandvik (Ap) er nå formelt valgt inn som fylkesordfører i Trøndelag. Varaordfører for det nye storfylket blir Tomas Iver Hallem (Sp).

Skogdag med fokus på ungtrær
  • Nyheter

Tirsdag arrangerte Nidaros Skogforum skogdag på Jervskogen og der var representanter fra skogdrifta i alle regionens kommuner til stede.

ANNONSE
Annonse
ANNONSE
Annonse