Utstilling med Lisa Aisato i Selbu

Utstilling med Lisa Aisato i Selbu

FOTO: Lisa Aisato

Lørdag åpner Lisa Aisatos første separatutstilling nord for Lillestrøm. Det skjer i Neadalen kunstforenings lokaler i Kulviksvingen i Selbu.

Du har kanskje sett illustrasjonene hennes i Dagbladet Magasinet eller i Tor Åge Bringsværds barnebøker om Tambar, i hennes prisbelønte animasjonsfilm “Odd er et egg” eller i barneboka “Snart sover du” som hun har laget i samarbeid med sin søster Haddy N’je.
I september har hele Trøndelag sjansen til å se de flotte bildene til Lisa Aisato i Kulviksvingen.
Marthe Belsvik Stavrum fra Neadalen kunstforening gleder seg veldig til åpninga på lørdag:

Siste nytt i Kultur

Inviterer til irsk aften i Tydal og Røros
  • Kultur

Neste helg blir det irsk aften i Tydal og på Røros når Kor Magnon og Røros Sangforening sammen med det irske bandet Mac Haggis slår seg sammen og arrangerer irsk pubkveld.

Hovedrollene på plass i Karolinerspelet

Nils Johnson skal spille «General Armfeldt» i friluftsteateret Karolinerspelet i Tydal i januar, mens Elisabeth Matheson skal spille rollen som «Beret».

Solgte 360 billetter på to timer
  • Kultur

Torsdag kveld startet billettsalget på Brekkenrevyen. På to timer var 360 billetter revet vekk, og jubelen sto i taket i Bjørkly i Brekken.

 
– Gi bort en opplevelse i julegave
  • Kultur

Elden på Røros, Karolinerspelet og Tydalsfestivalen er blant opplevelsene Visit Trondheim og Trøndelag Reiseliv foreslår å gi bort i julegave. Se hele lista her.

Per Tore lanserer ny musikk
  • Musikk

Talentet fra Skjelstadmark har produsert, skrevet og spilt inn alt helt på egenhånd. Torsdag gjestet han Nea Radios morgensending, med nyplata "Sunday Come".

Sharon Shannon til Nidaros Blues
  • Kultur

Nidaros Blues har booket irske Sharon Shannon til "Superlørdag" i april.

ANNONSE
Annonse
ANNONSE
ANNONSE