Ny kunstutstilling!

Ny kunstutstilling!

Brit Uni Kjøsnes åpnet utstillinga på torsdag, mens Nadia Rømo stod for flotte musikalske innslag. FOTO: Kirsten Røset

Torsdag åpna Neadalen kunstforening ei ny utstilling i Kulviksvingen.

Tekst:

Publisert:

Oppdatert:
02.10.2017 kl 14:53

Se bildet større

De tre utstillerne fra Blaker: Alf Christian Samuelsen, Toril Gjermundsdatter Wik og Greta Gjøl Hagen FOTO: Kirsten Røset

Alf Christian Samuelsen, Greta Gjøl Hagen og Toril Gjermundsdatter Wik er fra Blaker og stiller nå ut sine arbeider i Selbu. Mange store kunstverk krever plass og kunstforeninga måtte utvide lokalene for å få plass til alt. Men vakkert ble det og Alf Christian Samuelsen, som har store tepper i metallvev, var meget godt fornøyd med lokalitetene:

Nøkkelord

Siste nytt i Kultur

Kulturstipend til Martin Aas
  • Kultur

Martin Aas fikk Selbu kommunes kulturstipend. Den unge musikeren går siste året ved musikklinja på Heimdal Videregående skole og har planer om å fortsette studiene innen musikk til høsten.

Geir Digernes minnepris til Vegard Lien Bjerkan
  • Kultur

Vegard Lien Bjerkan trodde han skulle i møte om jazzfestivalen da han ankom Scandic Nidelven fredag ettermiddag. Det var noe helt annet Ernst Wiggo Sandbakk hadde i tankene.

Olavsfestdagene får mest
  • Kultur

Olavsfestdagene i Trondheim stikker av med mesteparten av festivalstøtten til Trøndelag neste år. Sør-Trøndelag fikk 90 prosent av festivaltilskuddet i Trøndelag da Kulturrådet tildelte midler torsdag.

 
Statsskog finansierer utedo ved Fjellkirka på Røros
  • Nyheter

Gir av potten "Midtnorske Friluftstiltak".

Nissen som mista trua på seg sjøl
  • Kultur

Under julemarkedet i fjor satte Åsmund Lockert Rohde og Karianne Somerro opp skuespillet "Nissen som mista trua på seg sjøl" i år er de igjen klare for å gi julestemning til folket.

Ukas boktips
  • Kultur

"Her hos de levende" av Levi Henriksen er ukas boktips fra bibliotekar Sigrun Selboe.

ANNONSE
Annonse
ANNONSE
ANNONSE