En bilinteressert kunsteier

En bilinteressert kunsteier

Marius Størseth og Hans Hallbauer FOTO: Kirsten Røset

Lørdag åpnet Neadalen Kunstforenings utstilling med bilder av Marianne og Christian Hallbauer. Det var Marius Størseth og Hans Hallbauer som fikk ideen til ei utstilling.

Marius tok så kontakt med leder i Neadalen kunstforening, Brit-Uni Kjøsnes,. Kunstforeninga var udelt positiv og dermed var ei utstilling i Kulviksvingen en realitet.

Intervjuet med Hans Hallbauer måtte jo skje i en Mercedes 1966-modell

Se bildet større

Hans Hallbauer ved veggen med malte portretter av familien FOTO: Kirsten Røset

I kunstforeningas lokaler i Kulviksvingen henger det nå flest malerier av Christian Hallbauer, men også fru Marianne er representert - også med akvareller.
Det er barnebarnet Hans Hallbauer som nå har frigitt besteforeldrenes bilder, og bildene på utstillinga er til salgs. Hans har, i tillegg til kunstintereesen, stor interesse for veteranbiler. Han står bak Classic Car Show i Trondheim. Og intervjuet tok vi like godt i en Mercedes 1966-modell:

Intervjuet med Hans Hallbauer måtte jo skje i en Mercedes 1966-modell

Se bildet større

Hans Hallbauer ankom i en flott veteranbil til utstillinga FOTO: Kirsten Røset

Siste nytt i Kultur

BILDEGALLERI: Unge skuespillere imponerer med Krystallslottet, i Storstuggu

Bergstaden Teaterlag med ny juleforestilling.

Fikk penger for malt bjørkeved-kunst
  • Kultur

RørosBanken og Røros hotell kjøpte til sammen 12 bilder laget av kulturskoleelever på Røros. Onsdag ble pengene overlevert.

Gjensidige går inn som hovedsponsor for Carl Halck
  • Kultur

Gjensidige Stjørdal Brannkasse går inn som hovedsponsor for Spelet Carl Halck som settes opp på Karlslyst gård i Hommelvik.

 
Nea Radioaksjonen 2017
  • Radioaksjonen

I samarbeid med Auksjonen.no og Showfabrikken gjør nå Nea Radio sitt for å samle inn penger til den veldedige organisasjonen Sykehusklovnene.

Prøvene i gang
  • Kultur

Leseprøvene til Karolinerspelet i Tydal er i gang. Før første gang var hovedrolleinnehaver Nils Jonsson, som skal spille general Armfeldt også med.

Bergstaden Brass blåses i gang
  • Kultur

Bergstaden Brass er et nyetablert ensemble med tilhold i Rørosregionen. Tirsdag ble det nye ensemblet presentert på en øvelse på kulturskolen.

ANNONSE
Annonse
ANNONSE
ANNONSE