De siste artistene til Tydalsfestivalen er klare

Carina Dahl har vært å se i 71 grader nord kjendis i det siste, der hun kom til semifinalen. Nå tar hun med seg band og kommer til Tydalsfestivalen. FOTO: Tydalsfestivalen

Blant annet kommer Carina Dahl med band til Stuguvollmoen lørdag.

Tekst:

Publisert:

Nea Radio
Nea Radio

Onsdag slapp Tydalsfestivalen de siste artistene til årets festival, som pågår fra 13. -14. juli i sommer. På teltscenen lørdag kommer Carina Dahl til å spille med band.

– Carina slapp i vår en norsk versjon av hitlåten Despacito sammen med Adrian Jørgensen som lå på førsteplass i Norge og på topplista i seks uker. Ikke lenge etter ga hun også ut den nye singelen Waste No TIme, skriver Tydalsfestivalen.

Videre kan man lese at Melody Market kommer. De vil også spille på teltscenen lørdag. Bandet består av selbyggen Andreas Nergård, Stig Nergård og Åsmund Evja Eikill.

– Melody Market beskriver seg som Norges nye power-trio: bandet som covrer alt! Melody market serverer de drøyeste hits, uten kompromiss på mils avstand, og lover «guilty pleasures» som perle på en snor, skriver festivalen på sine nettsider.

Familieshow med Elg

Det blir også familieshow, og dit kommer blant annet Selbu og Tydal kulturskole og Øyvind «Elg» Elgenes med band. Elg vil avslutte familieforestillingen under årets festival.

– Elg regnes som en av Norges beste mannlige vokalister med over 40 års erfaring som låtskriver og artist. I år fylte Elg 60 år, og dette markeres med ny plate, konserter og turné.

I tillegg kommer Jonne & Dæm til familieforestilingen. Jonne & Dæm er et band fra Midt-Norge med base på Hell i Stjørdal kommune. Under Tydalsfestivalen har de invitert med seg barn fra Neadalsføret.

– Dette blir et barnekor som kommer til å sette sitt preg på en ellers energisk konsert til glede for både unge og godt voksne.

Har sluppet konferansieren også

Konferansier for årets festival er Stig Frode Henriksen. Han er en norsk skuespiller, forfatter, filmprodusent og stand-up komiker.

– Han er mest kjent for rollen som Jompa Tormann i filmen ”Kill Buljo” samt filmer som ”Død snø” og ”Kurt Josef Wagle og legenden om fjordheksa”.

Siste nytt i Kultur

Erland Haugen ute med ny sommerlåt

Tidligere Norske talenter- og X Factor-deltaker Erland Haugen fra Røros er ute med ny musikk, for første gang på sju år.

Internasjonal suksess for Jentene på tunet
  • Lokalmat

Denne uka gikk den skandinaviske finalen av "International Chocolate Awards 2018" av stabelen i København, og Iris Yvonne Martinsen-Aune stakk av med sølvmedaljen for sin sjokoladebit "Northern Lights- A taste of heaven".

Kunstkurs for barn
  • Kultur

I sommer blir det arrangert kunstkurs for barn i Selbu og på Stjørdal.

 
Hjertemarsjen 2018
  • Sport

Arrangeres for 6. gang på Røros.

Hvorfor feirer vi pinse?
  • Pinse

Etter en spørrerunde i gata på Røros, var det på tide å hente inn eksperthjelp.

Lover festhelg for store og små

Fredag sto representanter for Hell RX på Stjørdal torg for å spre budskapet om den store rallycrosshelga i juni. Å skal vi tro arrangøren blir dette ei festhelg både på dagtid og kveldstid.

ANNONSE
Annonse
ANNONSE
ANNONSE