De siste artistene til Tydalsfestivalen er klare

Carina Dahl har vært å se i 71 grader nord kjendis i det siste, der hun kom til semifinalen. Nå tar hun med seg band og kommer til Tydalsfestivalen. Foto: Tydalsfestivalen

Blant annet kommer Carina Dahl med band til Stuguvollmoen lørdag.

Nea Radio
Nea Radio

Publisert:

Onsdag slapp Tydalsfestivalen de siste artistene til årets festival, som pågår fra 13. -14. juli i sommer. På teltscenen lørdag kommer Carina Dahl til å spille med band.

– Carina slapp i vår en norsk versjon av hitlåten Despacito sammen med Adrian Jørgensen som lå på førsteplass i Norge og på topplista i seks uker. Ikke lenge etter ga hun også ut den nye singelen Waste No TIme, skriver Tydalsfestivalen.

Videre kan man lese at Melody Market kommer. De vil også spille på teltscenen lørdag. Bandet består av selbyggen Andreas Nergård, Stig Nergård og Åsmund Evja Eikill.

– Melody Market beskriver seg som Norges nye power-trio: bandet som covrer alt! Melody market serverer de drøyeste hits, uten kompromiss på mils avstand, og lover «guilty pleasures» som perle på en snor, skriver festivalen på sine nettsider.

Familieshow med Elg

Det blir også familieshow, og dit kommer blant annet Selbu og Tydal kulturskole og Øyvind «Elg» Elgenes med band. Elg vil avslutte familieforestillingen under årets festival.

– Elg regnes som en av Norges beste mannlige vokalister med over 40 års erfaring som låtskriver og artist. I år fylte Elg 60 år, og dette markeres med ny plate, konserter og turné.

I tillegg kommer Jonne & Dæm til familieforestilingen. Jonne & Dæm er et band fra Midt-Norge med base på Hell i Stjørdal kommune. Under Tydalsfestivalen har de invitert med seg barn fra Neadalsføret.

– Dette blir et barnekor som kommer til å sette sitt preg på en ellers energisk konsert til glede for både unge og godt voksne.

Har sluppet konferansieren også

Konferansier for årets festival er Stig Frode Henriksen. Han er en norsk skuespiller, forfatter, filmprodusent og stand-up komiker.

– Han er mest kjent for rollen som Jompa Tormann i filmen ”Kill Buljo” samt filmer som ”Død snø” og ”Kurt Josef Wagle og legenden om fjordheksa”.

Siste nytt i Kultur Vis flere

Sirkuset er over for denne gang

Sirkuset er over for denne gang

Over 300 mennesker i en alder fra tre uker til 90, koste seg på Sveian under årets sommerfest.

Sirkusteltet er på plass!

Sirkusteltet er på plass!

Lørdag er det igjen klart for Sommerfest på Sveian i Hommelvik, Norges kanskje best bevarte festivalhemmelighet - enn så lenge.

Sommergjesten: Hilde Kirkvold

Sommergjesten: Hilde Kirkvold

Hilde Kirkvold, ved Kirkvollen Pilegrimsgård i Tydal, er dagens sommergjest i Nea Radio.

Andreas mener noe om sommer

Andreas mener noe om sommer

Annenhver torsdag deler Andreas Vigen (27) det han har på hjertet med Nea Radios lyttere. I dag mener Andreas noe om sommer.

Ny barnebok ute

Ny barnebok ute

Elin Holten debuterer som bokillustratør

Birgit Strømsnes har skrevet barnebok og Elin Holten har illustrert den. "Besta sitt loft" har blitt virkelighet.

Ingvild Kjerkol er dagens sommergjest

Ingvild Kjerkol er dagens sommergjest

Trump, #metoo og sommerstemning, Ingvil Kjerkol er dagens sommergjest.

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer info

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukeronto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Du kan også slette alle lokale data i din nettleser. Fremgangsmåten for dette varierer mellom ulike nettlesere og enheter.

Anbefaling: Ved å benytte deg av EU-tjenesten YourOnlineChoices.com kan du selv til en viss grad styre hvordan ulike annonseleverandører sporer deg, samt lese mange gode tips til hvordan du kan beskytte deg selv. Åpne YourOnlineChoices.com i et nytt vindu.

NB: Enkelte systemkritiske data som finnes i for eksempel webserverens logger vil ikke kunne slettes på forespørsel, men disse slettes automatisk etter kort tid iht informasjonen ovenfor.


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrever ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...