AMMUNITION lanserer Freedom Finder

AMMUNITION lanserer Freedom Finder

Ammunition FOTO: Stian Elverum

Husker du bandet AMMUNITION som ble nr 2 i Melodi Grand Prix ? Nå kommer de med nyplate - og er også i gang med låtskriving til den neste. Vi har besøkt Åge Sten Nilsen og resten av bandet - i Englagård Studios i Innbygda, Selbu.

Tekst:

Publisert:

Oppdatert:
07.12.2017 kl 19:43

AMMUNITION lanserer Freedom Finder

Bandet AMMUNITION med Åge Sten Nilsen i spissen gir i januar ut ei splitter ny plate. Eller rockeskive, med god gammeldags rock’nroll som gutta sjøl beskriver det. Første singel er nå sluppet, låta har fått navnet “freedom finder”. Selv om nyplata slippes på januar, er gutta allerede godt i gang med arbeidet for neste plate og den jobben gjøres på Englagård Studios i Innbygda i Selbu.

Bandet består av Åge Sten Nilsen, Victor Cito Borge samt Erik Mårtensson, Jon Pettersen, Magnus Ulfstedt og Lasse Finbråten. Alle var altså samla i Selbu sist helg for skriving til den neste platen. Hør innslaget og låta her!

Nøkkelord

Siste nytt i Selbu/Tydal

Misfornøyde hytteeiere
  • Nyheter

Hytteforeningene i Tydal har hele tida kjempet i mot det de har kalt "hytteskatt". - Vi er skuffet, men vil nå invitere kommunen til en dialog om hva eiendomsskatten bør brukes til, sier Terje Barø og Helge Mjøen.

Mellomfornøyd ordfører
  • Nyheter

Ordfører Ole Bjarne Østby (Sp) gikk til valg på at det ikke skulle innføres utvidet eiendomsskatt i Tydal. Et inntektstap på i underkant av ni millioner kroner førte til at han måtte bite i seg valgløftet.

Fornøyd rådmann
  • Nyheter

Rådmann Heidi Horndalen i Tydal kunne puste lettet ut etter et budsjettvedtak som sikrer utvidet eiendomsskatt. - Det blir ingen oppsigelser i Tydal kommune, sier Horndalen.

 
Nea Radio til Stjørdal

Nea Radio flyttet denne uka inn i nye lokaler i Stjørdal sentrum. Det feirer radiostasjonen med ei storstilt direktesending fra Torgkvartalet fredag.

Idrettsstipend til Lasse
  • Sport

Skyttertalentet Lasse Aas fra Tydal Skytterlag mottok torsdag Tydal kommunes idrettsstipend. Det var ordfører Ole Bjarne Østby som delte ut stipendet.

Rundsnu i Tydal

Senterpartiet i Tydal med rundsnu om utvidet eiendomsskatt.

ANNONSE
Annonse
ANNONSE
ANNONSE