Ammende får kyndig hjelp i Selbu

Ammende får kyndig hjelp i Selbu

Fra venstre: Tone Iren Melan, Liv-Åse Eikseth, Hanne Kristin Øiaas og Torill Slind Kjøsnes ved Selbu Helsestasjon. FOTO: Stian Elverum

Selbu Helsestasjon er først i hele Værnesregionen med å få på plass godkjenning som ammekyndig helsestasjon.

Tilbudet til nybakte mødre ved Selbu Helsestasjon har vært av høy kvalitet i lang tid. Nå utvides tilbudet ytterligere etter at helsestasjonen har blitt godkjent som ammekyndig helsestasjon.

Det betyr mer og bedre hjelp til nybakte mødre lokalt i Selbu. Selbu Helsestasjon er også først i hele Værnesregionen med å få på plass denne godkjenningen:

Torill Slind Kjøsnes er helsesøster ved Selbu Helsestasjon, hør intervju med henne og Hanne Kristin Øiaas som er jordmor i Selbu.

Fra venstre: Tone Iren Melan, Liv-Åse Eikseth, Hanne Kristin Øiaas og Torill Slind Kjøsnes ved Selbu Helsestasjon.

Nøkkelord

Siste nytt i Selbu/Tydal

Tolv, på en skala fra en til ti!

Ungdomsskoleelever i Selbu og Tydal fikk prøve seg på oppmerksomhetstrening og yoga.

Postens fem viktige juletips
  • Nyheter

16. desember er siste frist for å sende julepakker før jul. Desember er både den morsomste og travleste måneden for de som jobber i Posten.

Telia på Bringen
  • Nyheter

Torsdag ettermiddag kunne Telia slå på ny og oppgradert sender på Bringen. Hytteområdene i Selbu har virkelig fått årets julegave.

 
Statsskog finansierer utedo ved Fjellkirka på Røros
  • Nyheter

Gir av potten "Midtnorske Friluftstiltak".

Misfornøyde hytteeiere
  • Nyheter

Hytteforeningene i Tydal har hele tida kjempet i mot det de har kalt "hytteskatt". - Vi er skuffet, men vil nå invitere kommunen til en dialog om hva eiendomsskatten bør brukes til, sier Terje Barø og Helge Mjøen.

Mellomfornøyd ordfører
  • Nyheter

Ordfører Ole Bjarne Østby (Sp) gikk til valg på at det ikke skulle innføres utvidet eiendomsskatt i Tydal. Et inntektstap på i underkant av ni millioner kroner førte til at han måtte bite i seg valgløftet.

ANNONSE
Annonse
ANNONSE
ANNONSE